Відповідь: вегетаріанство: за і проти О, бастурма - сам смак до пива :cowboy::radist: Сама облизуюсь як бачу сей продукт
Відповідь: вегетаріанство: за і проти Пиородно їсти тварин, чи неприродно.... хтось з тут присутніх тварин вбивав власноруч ? Хто зможе спокійно скрутити курці голову ? не кажучи вже свині чи корові горло перерізати і спостерігати агонію ? Думаю не багато таких знайдеться. Одна справа коли дійсно з голодухи з"їж що завгодно щоб вижити, а інша справа чи дійсно настільки необхідно кожного дня м"ясо їсти. Раніше десь розрахунки бачила, що якщо б всі ті землі які ввідведені під випасання худоби засіяти, голод в світі можна б було ліквідувати. Це так, думки вголос , особистий вибір кожного.
Відповідь: вегетаріанство: за і проти Я якраз читаю і не пригадую де там написано що в раю всі звірі були вегетаріанці, але я готова признати свою помилку як що ви мені це зацитуєте.
Відповідь: вегетаріанство: за і проти я затята м"ясоїдка. і чоловік мій, і діти. н бачу нічого поганого у вживанні м"яса, тим більше якщо його виростила нам мати чоловіка (без нітратів та ін.). Харчуватися треба повноцінно, тобто не самим м"ясом, а обов"язково із овочами. в раціоні повинні бути присутні і каші, і супи. але без м"яса, ІМХО, харчування повноцінним бути не може. те саме стосується і риби. чула це саме але про телятину. мій чоловік її взагалі не їсть, бо вона токсична, як і будь-яке м"ясо молочних тваринок (молоденьких). нещодавно подруга моя стала вегетаріанкою: напилась рому і стали їй у шашликах забиті тварини вважатись. після того м"яса не їсть взагалі... на мене такі сантименти не діють. я дуже люблю природу і тварин зокрема, сама б придушила того, хто вбиває заради розваги. а їжа є їжа.
Відповідь: вегетаріанство: за і проти Ну курці краще голову відрубати, перевернути догори ногами щоб вся кров стекла. Так здоровіше буде. А тварин треба бити в серце бо коли так як ви кажете є агонія то мясо вам вкрай некорисне вийде. Я ніц не маю проти вегетаріанства. В мене є співробітниця то вона строга вегетаріанка - веґан. Тобто вона не їсть нічого що має очі. (А я кажу, очі вибрав і юш :D) На серйозній ноті. ЇЇ чоловік їсть все а вона поряд коло нього дотримується строгої дієти. Вона не вживає ані яєць ані молока. Лише соєве, бо це продукт з бобів. А ще їсть багато сирих продуктів, наприклад гриби-опеньки вона їсть сирі.:cowboy:
Відповідь: вегетаріанство: за і проти ліпше дайте відповідь на простіше питання: коли люди почали їсти м'ясо...
Відповідь: вегетаріанство: за і проти Я щось не бачила жодного сільського господаря який би вагався вбити тварину, яку сам же і виростив. Жодних вагань чи жалю.
Відповідь: вегетаріанство: за і проти Як жити без м*яса? о_0 можливо це етично і так і сяк і бережемо тварин і тд і тп..... але!!! ви пам*ятаєте, що м*ясо їли з самого початку, коли на землу ступили ноги Адама і Єви! Що в різних там нашкребах на стінах є такі малюнки які показують - полювання на тварин, раніше обов*язок чоловіка був полювання, а зараз заробляння грошей! Без м*яса жити не можна, ми тоді будемо слабкі і кволі.....і мені здається всі вимремо..... я люблю тварин, але їх спеціально розводять щоб ми їх їли не ображайтесь і не ставне мені мінуси
Відповідь: вегетаріанство: за і проти Я сперечатись не буду... бо можна вирвати голу цитату з Біблії і перекрутити на свій лад. В книзі Буття написано ось таке: 29 І сказав Бог: Оце дав Я вам усю ярину, що розсіває насіння, що на всій землі, і кожне дерево, що на ньому плід деревний, що воно розсіває насіння, нехай буде на їжу це вам! 30 І земній усій звірині і всьому птаству небесному, і кожному, що плазує по землі, що душа в ньому жива, уся зелень яринна на їжу для них. І сталоск. (Бут.1:29,30) Отже якщо лишень опиратись на це виходить що ніби все правильно і всі їли лишень ярину але ніде і не сказано що звірі не їли собі подібних або їм це було заборонене. Кожен плід мав бути для поживи але ж ви знаєте також що не всі плоди можна споживати, ну приміром вовчі ягоди. Залишаємо оффоп на тему чи Бог хоче аби ми були вегетаріанцями, бо є ще Новий Завіт в якому також багато написано про тих хто їсть мясо і про тих хто не їсть. Це також оффтоп але не думаю що коли ми з вами зустрінемось в раю ми будемо журитись чим напхати своє брюхо - мясом чи яриною.
Відповідь: вегетаріанство: за і проти Питання було до саме тут присутніх про сільських чи інших жителів не йдеться. Зрештою дехто з людей і собі подібних вбиває.... Промисловим способом курку бьють струмом (не завжди на смерть), тоді в окріп, обскубують пір"я і тільки після того голову відрубують. З дитинства пам"ятаю як на селі на стрийкове весілля різали свиню і телятко. Не пам"ятаю чи били в серце, але горлянку перерізали точно... і агонія була, і вмирати не хотіли. Бррррррр, як згадаю.... фсьо, йду з тої теми.
Відповідь: вегетаріанство: за і проти ага... ))) нащадки.... брати і сестри, і статеві зносини -- інцест.... )))
Відповідь: вегетаріанство: за і проти Правда, чиста правда. Б*ють током, і це дуже погано. Тому я стараюсь курей купувати лише кошерних.
Відповідь: вегетаріанство: за і проти Льолік, свиням артерію проколюють Але видовище не з найприємніших. Ще й який!!! А що робити, що робити... )))
Відповідь: вегетаріанство: за і проти чудові слова про видирання цитат з контексту... так сказать, факт -- на ліцо!.. виділяю для вас.... ні слова про м'ясо...... зверніть увагу, що для звірів дано суто зелень! дякую за увагу. Додано через 1 хвилину
Відповідь: вегетаріанство: за і проти Пупер, мир читаю войну пропускаю?! Я не ті самі цитати написала? Решта моїх слів ігноровані? Ну тоді все ясно... тоді нема що обговорювати. Не вірю що в раю буду журитись про своє брюхо!!! (за вашим ж принципом, повторєніє мать учєніє)
Відповідь: вегетаріанство: за і проти маруся-мама, ви почали зі сміху і зі слів, що мені потрібно перечитувати Біблію.... я вам порадив зробити те саме, бо навіть з наведеної вами ж цитати, не зроблено висновків... написано чітко і однозначно: було так і так, але ви ставите це під сумнів, навмисне виділив -- підкреслив слова, що м'яса ніхто не вживав.... звичайно, що тут обговорювати?... можна ж спочатку з мене просто пореготати: дякую...
Відповідь: вегетаріанство: за і проти Я якщо м'ясо не поїм один день, то у мене таке враження що я нiчого взагалi не їла, нiякого задоволення вiд їжi немаю. Мушу хоч пiв кавальчика порiзаного бутербробного мяса зїсти, хоч лизнути! Бо iнакше .... Я не раз i не два дивилась як моя баба рiзала курей i приговорювала кролiв чи нутрiй. Свиней як приходив колоти її брат, то нас тодi на дачi не було, то не для дiтей. Я до того звикла, для мене цi тварини були нiщо iнше нiж яйця, i м'ясо, i хутро. Один раз баба їхала десь до сестри в iнше мiсто, з дiдом i залишала мене з братом самих. Забила менi курку, я вже її сама скубала iтд. I казала що якщо треба буде ще то переб'юсь овочами з города. А я казала що як треба то сама заб'ю. Тодi баба на мене так подивилась, i каже, не думаю що ти зможеш, то ж так шкода рiзати тварину. Ти думаєш менi не шкода, ще й як. Накопаєш картоплi чи засмажеш кабачки От щодо хутрiв, я починаю задумуватись. Бо побачила тваринку шиншилу в магазинi i менi так шкода її стало вона така ж малесенька, а шуба така велика I ще на останку про вегетерiанцiв - той же дiєтолог Монастирський (вiн наший, з Нью Йорку) завжди розказує що продовжуванiсть життя у вегетерiанських країнах (наприклад Iндiя) набагато нижча нiж в не-вегетерiанських.
Відповідь: вегетаріанство: за і проти : ))) тим, що в людини травна система така як в травоядних, а не м'ясоїдних Додано через 11 хвилин а котика чи песика любите? чим не м'ясо? я серйозно питаю а щодо печінкового торту - так печінка збирає в себе всю гидоту, нащо її їсти? і нирки так само я м'ясо їм, а субпродукти ні а жінку Бог створив щоб послуговувала чоловікові ви все робите як Бог велів чи тільки вибірково? мій дід на старість став сентиментальний, він сам завжди носив їсти свині, щось там говорив з нею як прийшлося зарізати, то сам не зміг, кликав сусіда як почув її визг то аж сльози на очі вийшли і баба все плакала як корову здавали на бойню, бо до корови звикалося інша була на її місце, то плакала не тому що корови не буде, а просто через те, що було попередню шкода якщо люди можуть їсти м'ясо як хижаки, то чому полювати і вбивати не всі можуть? Додано через 16 хвилин я бачила по ТВ що живих курей кидають спочатку в окріп, щоб пір'я ошпарити, а потім голову відрізують коли вони вже без пір'я а що? то ж річ, нє?
Відповідь: вегетаріанство: за і проти Але ж Бог не велів їсти м'ясо, в сенсі не наказував. Ви можете їсти, а можете не їсти. Я маю на увазі, що це не є гріхом через те, що тварин вбивають. Про вбивство тварин. Якщо роздумувати в цьому руслі, то рослини також живе. Тобто якщо ми використовуємо їх в їжу, то це також мона трактувати як вбивство. Просто тварини подають різні ознаки болю (коли їх вбивають), а рослини ні. Та й, зрештою, ні рослини, ні тварини не мають душі...