найсильніші в світі тварини - слони, вони вегани-сироїди - жують зелене листя і фрукти... хтось хоче це заперечити? ні? ну тоді беріть приклад!
Спиноза́вр (лат. Spinosaurus. Spino — голка saurus — ящірка) — рід спинозаврових динозаврів. Наразі відомо 2 види: S. marocannus та S. aegyptiacus, який був найбільшим наземним хижаком, який коли-небудь існував — 17 м завдовжки, вагою 6 т (хоча деякі вчені називають ще більші числа). адже вони були найбільшими хижаками) Спинозавр — Вікіпедія
Як на мене, порівнювати людей зі слонами не зовсім доречно, та і будова тіла зовсім інша, значит і особливості харчування інші. Якщо на те пішло, багато спільного у людей, не так із мавпами, як зі свинями та дельфінами, свиня не хижа, але дельфін хижий.
ви визнаєте що в принципі можливо будувати м"язи і розвивати величезну силу, споживаючи тільки сиру рослинну їжу?
Більше йшла мова про будову органів. Ну і у деяких тварин зір, нюх, слух... значно досконаліші, ніж у людей. Може не зовсім по темі, але більше надає ситості, та і краща закуска - тваринний білок, навіть гриби, квасоля токого ефекту не дадуть, якщо не мясо, то хоча би натуральний молочний продукт, куряче чи перепелине яйце...
це досить цікаве питання - які продукти "надають ситості"... справа в тому, що в різних людей - різна діяльність........ є забіг на 100 метрів, а є марафон... є напружена офісна робота, а є важка фізична... оскільки "на виході" потрібні різні результати, можливо й "на вході" потрібна різна їжа
Тоді ще за показником, що більше може розщеплювати спирт та що може бути кращою закускою. Тут значно вище тваринний білок.
Найбільше окислює (а не розщеплює) спирт власна печінка. Ферменти, а тим більше жодні страви спирт не беруь. А кращої закуски помимо квашеного огірочка чи оселедчика
Все таки оселедець - це мясна тваринна їжа. Одне випити, скажімо маленьку стопку текіли, можна і солоною долькою лимона закусити, а якщо графинчик горілки, по собі зауважував, після порізаної ковбаси чи курки-гриль ефект не той, що після тарілки дерунів.
еньку стопку текіли, можна і солоною долькою лимона закусити, а якщо графинчик горілки, по собі зауважував, після порізаної ковбаси чи курки-гриль ефект не той, що після тарілки дерунів.[/QUOTE] Механізм дії закуски - блокувати слизисту шлунку і кишечника, через які спирт попадає в кров і далі в печінку. І чим жирніша страва і її більше, тим краще блокування. але на фіга стільки пити і жерти. Якщо можна випити пару стопок і закусити фруктою.
Без хорошої закуски, велике спяніння може бути і при невеликій дозі. Я не так багато і не так часто вживаю спиртне, але не планую відмовлятись від тваринної їжі не тільки через це.
тема про вегетаріанство, а не про слонів, я написав, шо мабуть в принципі можливо нормально жити без тваринного білку у їжі, (просто окремі амінокислоти надходять з різноманітними рослинами, от і весь секрет... а... нє... там ще потужна мікрофлора всередині синтезує власні білки...) запаси жиру залежать від різниці надходження...% засвоєння... витрачання калорій... якщо слон лежить цілими днями у зоопарку з нормальною кухнею і щедрими відвідувачами, то мабуть, запас жиру буде більший... чим у того, хто щодня бігає по 100 км, шукаючи їжу... якось так, мабуть
тут веган один слон... он він який підтягнутий... спортивний... свині, та їх родичі бегемоти всеїдні... вони не перебірливі, хапають усе з букашками, червями, брудом... і свиня тут не з природи, а зі свиноферми.... бегемот живе переважно у воді... жир легший за воду... тому він такий... розпливчастий..