вегетаріанство: за і проти

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Гелена, 1 сер 2008.

?

чи хотіли б ви бути вегетаріанцем?

1. так

26,3%
  2. ні

64,6%
  3. не знаю

9,1%
  1. vov66

vov66 Well-Known Member

Була проблема у мене з цими камнями, поки не перейшов на сало. Сало (сире, не копчене) гонить жовч, тобто не дає їй застоюватися...

• Подобається Подобається x 2
  2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ух... йду си зроблю канапку з трупним ядом салом

• Подобається Подобається x 2
  3. Olka Sherolka

Olka Sherolka Active Member

Смачного ;)

• Подобається Подобається x 1
  4. atma

atma Active Member

Камні у жовчному міхуру отврюються завдяки жирній їжі твариного походження, Вам лікарі підтвердять.
    Камні в нирках від води та солі, все правильно.
    Все правильно, а допомагае утворенню камня в організмі жирна їжа.

В салі менше холостерина ніж в куску м"яса.
    Це Ви собі придумали. Покажіть де я сказала щоб всі перестали їсти м"ясо? Я такого ніколи нескажу НЕХАЙ КОЖЕН ЖИВЕ ЯК ЙОМУ ПОДОБАЕТЬСЯ, ЇСТЬ ЩО ХОЧЕ. ТІЛЬКИ ЩОБ ІНШИМ ШКОДИ ВІД ЦЬОГО НЕБУЛО. Від того як я живу шкоди нікому нема.
    Це лікарі лякають коли діагноз ставлять та виписують діету. Ви знаете що наприклад при падагрі (коли суглоби болять) категорично забороняеться їсти м"ясо, навіть 50-ть грамм?
    Про сало та м"ясо правда але е ще інша сторона.

5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Бог в помощь. :)

Моя бабуся два рази в рік різала свинку, робила кров"янку, свіжину, тушонки, і передала мені любов до вудженого колінця і ковбаси. І померла, земля їй пухом, у 86 років.

І мені фіолєтово, коли силосна яма мене називає могилою мертвих звірят. :)

• Подобається Подобається x 5
  6. lajlubeclobo

lajlubeclobo badatech.com.ua

є такі ж жири і рослинного походження. це - складні жири, які дуже важкі для травлення. тут все питання в комплексі продуктів, з якими їх споживати і в кількості спожитого звичайно.

ну от, а ви про мясо). наш організм як губка, яку можна перенасичити будь чим.

яка? розкажіть!

щоб ви знали все у нашому житті ДУЖЕ СУБЄКТИВНЕ. все настільки відносно, що унколи не помічаєш у себе в оці колоду!

7. atma

atma Active Member

Наприклад ось ця.

Це стосуеться кожної людини, відноситься як до мене так і до Вас.

І ще.

Останнє редагування: 11 січ 2012
  8. atma

atma Active Member

Сьгодні в новинах розповіли про хворі курчата в Німеччині від зарази вилікуватись антибіотиками неможливо. Причина, забагато антибіотиків давали курчатам, то яйця з сальманелою то ще якась зараза бувае.

9. lajlubeclobo

читаємо уважно

я ж не казав що мені не подобається як ви харчуєтесь. я з цим змИрився.
    ви дуже вперто наполягаєте на своїй правоті. я знаю, що мясо шкідливе, але ж через це відмовлятися від багатьох незамінних сполук. вода теж шкідлива, але спробуй від неї відмовитися.
    інформація мені була цікава, тому і розповів свою точку зору і хотів прочитати чужі, але фанатизму не люблю, тому що він шкідливіший за мясо.

10. atma

atma Active Member

Це недовас. Навпаки ми спілкуемось, Ви приводите свої аргументи я свої. Це Вас нестосуеться.

---------- Додано в 20:37 ---------- Попередній допис був написаний в 20:34 ----------

Можливо воно так виглядае, але це нетак.

---------- Додано в 20:40 ---------- Попередній допис був написаний в 20:37 ----------

Доречі, рибу також невживаю, молочні продукти вживаю всі (магазинні некупую маю в кого брати.)

11. vov66

vov66 Well-Known Member

Ветеринари "мабуть" скажуть інакше. Ніхто не годує корів жирами, правда?

Я тоже колись попробував прожити без м'яса. В меню була риба, сало, жири, молочні продукти, яйця, навіть бульйони з курки. Через півроку (літній період) я зауважив, що не туди йду. Можна це назвати "ефектом корови". Зранку після сну - перші кроки були болючими. Здавалося, що я відчуваю кожну кісточку у стопі. Через 5-7 хвилин стопи були в нормі (розходився). Почав вживати м'ясо - через тиждень "ефект корови" пропав. Висновок: тільки без фанатизму!

12. lajlubeclobo

вибачте. думав до мене.
    виглядає.

13. atma

atma Active Member

Можете зімною непогодитись але Бог е один, хіба Він любить інших людей менше ніж Християн? Ви важаете що Бог наказав людей іншою вірою і вони немають права на спасіння душі? Чому тоді в інших релігіях говориться про ті самі чесноти які нам дав Христос (любов, праведність та інші) Я вірю в Ісуса Христа та Бога Отця. З любов"ю та великою пошаною відношусь до інших віросповідань, знаю що всі вони від Бога якщо проповідують любов, ненасильля, праведність. Тільки та людина може сказати що вона віруюча та віддана Богу яка живе по заповідях Бога. Якщо людина невиконуе заповіді на практиці а тільки говорить на словах, вона не е віручою насправді. Якщо людина розмножила в собі якості які в нечистого (завість, ненавість, злоба та інші) вона поповнила ряди нечистого. Ось тут вічне пекло.
    Їште м"ясо не їште м"ясо як хочете. Мені м"ясо шкодить в духовному прогресі тому я його неїм. Хіба можна мене заце осудити?

14. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ну взагалі-то таке поняття як піст присутнє в різних формах не лише у християнстві

левандівка, вочевидь, мав на увазі, що все уже придумано методом проб і помилок давно, не обов"язково вигадувати шось нове тепер. Достатньо кілька разів на рік сідати на цю "дієту", щоб бути здоровим фізично та духовно, а не сидіти на ній постійно. Ну хіба що лікар прописав... тоді так.

• Подобається Подобається x 3
  15. vov66

vov66 Well-Known Member

Досить непогана стаття про здоровий спосіб життя (про їду).

"...Культ ЗОЖ, то есть здорового образа жизни, принимает сегодня формы истерии. Тысячи людей в России поверили, что болезни – это результат употребления животных и термически обработанных продуктов. Веганосыроеды предпочитают жить в экопоселениях, питаются только сырыми фруктами и овощами, имеют свою мифологию, философию и идеологию..." Джерело

16. atma

atma Active Member

Чим це вона непогана? Кожна здорова людина розуміе, що продукти на полицях наших магазинів отруені консервантами, хімічними замінниками, порчені з перебитими датами, а корсна та здорова їжа коштуе стільки що некожен собі дозволить. Мясо складаеться з антибіотиків та інших кормів якими кормили тварину. Їжа це будівний матеріал для тіла людини чи тварини. Щодня відмерають та народжуються тисячі кліток організму які складаються з їжі яку ми вживаемо. Їжа в організмі перетворюеться в м"язи, кров, мозок. Людина складаеться з вітамінів, та мінералів які присутні в землі, воді, рослинах. Весь хімічний склад який присутній в природі знаходиться в організмі людини в більшій чи меншій степені але він е.
    Колись немогла зрозуміти слова з Біблії що людина з глини, коли над цим роздумувала то дивилась на пальму яка росте в мене в величезному горшку. Згадала що я час від часу підсипаю землю в горшок бо пальма росте та втягуе тонку фракцію з землі отже пальма складаеться з землі, води. Луг виробляеться з золи дерев та трави, коли дерево згорае то залишаеться тільки горстка попілу який скаладаеться з солей натріевих кислот, заліза, магнія та інше, які розчиняються у воді як цукор, залишаються тільки нерозчинні елементи.
    Коли ми щось вживаемо в їжу то складаемось з ціеї їжі. Через сім років в організмі людини незалишиться ані одної клітини яка існуе сьогодні, крім материнських.

В нас колись була своя газета (була потрібна для роботи, зараз непотрібна) Було завжди бажання написати щось зі свої точки зору, чоловік завжди казав та каже що пресса мае передавати тільки факти і незгущати краски.

17. atma

atma Active Member

Це джерело вміе гарно вигадувати, я чуть нерозплакалась коли прочитала про хліб з маслом. Вона напевно взяла за основу "Нашу Рашу" та сімю чесного гаїшника. Мені це нагадало про те як я колись писала в прокуратуру на стройорганізації вони нехотіли регіструвати своїх працівників та платити гроші. "Руководители строительных организаций преступно игнорируют законные требования директора "Комбината курортных услуг" і т.д. Вони виглядали злодюгами які недають гроші в бюджет від того наші діти в садіку недоїдають і т.д.
    Пишуть для сенсації, інакше шукай іншу роботу.
    Якщо чесно я невдавалась ніколи як живуть в цих екопоселеннях, але були випадки коли в землянці кінця світу чикали.

18. vov66

vov66 Well-Known Member

«Не судите людей, которые идут вам навстречу. Возможно, они идут оттуда, куда вы только направляетесь».

Ви йдете шляхом, який я вже пройшов. Але часом люди хотять переконатися на собі, не дивлячись на думку "авторитетів". І в деякій мірі це правильно. Але без фанатизму... при перших "негараздах" вертайтеся назад.
    Ви, напевно, знаєте, що при вживанні рослинної їжі, в організмі збільшується "вітер", тому не доводьте до такого стану організм, коли "зірве дах".
    Іще одно.
    В клітинах йде розчеплення їжі до первинних матерій, які потім насичують невидимі тіла сутності (душі або атми) - ефірне , астральне та ментальне.
    При неповноцінному харчуванні, організм забирає потенціал у ментального тіла. Тому це не еволюція, а деградація. Детальніше
    Але саме тому, що людина всеядна, вона вийшла на вищий щабель еволюції. Чи Ви так не вважаєте?

Вдогонку реація на статтю:

"...Вчерашняя статья Елены Любимовой совершенно меня потрясла. А ведь это – геноцид! Это еще одно изощренное оружие паразитов по уничтожению людей, превращению их в животных.

Вспомните, кто читал, книгу «РвКЗ». На нашей планете много видов живых существ: растения, животные (травоядные и хищники), люди… Все они занимают свои экологические ниши.
    Самым главным приобретением в эволюции живых существ является – развитие Разума.
    И только Человек – всеядное существо, смог достичь высокого уровня в развитии своего Разума и тем самым выдержать конкуренцию в борьбе за место в экологической системе нашей планеты и занять в ней достойное место.
    Травоядные и хищники не смогли развить свой разум только по одной причине – их пища не была всеядной. Вся их энергия уходила на борьбу с ядами одного типа, по этой причине они не смогли преодолеть качественные барьеры и выйти на другие, более высокие уровни планеты, развиться.

И теперь, паразиты раскручивают тему о полезности однобокого питания, широко пропагандируют питание тождественное питанию животных. Потому как это очень хорошо ложится в прокрустово ложе геноцида. Им нужно превратить людей в животных, чтобы потом было легче их же уничтожать.

Больше всего в этой ситуации жалко детей, они страдают в двойне-тройне. Особенно маленьких, по 6-8 лет.
    В таком возрасте Сущность (читай книгу "Сущность и Разум") тратит свой потенциал, тратит себя на развитие своего нового тела, чтобы "проломить" качественный барьер планеты и пройти в эволюционную дверь (в 7-8 лет) на данном этапе своего развития.

Для этого ей, Сущности, нужен большой потенциал.
    Дети не должны голодать в этом возрасте, ни в коем случае. Их нужно хорошо кормить, как можно более разнообразной пищей, особенно в таком возрасте.
    Иначе, при недостаточном потенциале для преодоления качественного барьера планеты, они не смогут пройти в эволюционную дверь. В этом случае такой человек останется навсегда животным, на самом низком уровне развития, рабом в этой жизни. И станет «кормом» для паразитов, легко манипулируемым. Что и требуется паразитам, это – ни что иное, как ГЕНОЦИД!

Дети страдают больше, чем взрослые еще по одной причине. Истощенные взрослые, не подозревая того, из-за своего невежества, выступают в роли «вампиров» и добирают недостающий для своей жизни потенциал у своих маленьких, более слабых еще не развитых детей, которые не могут еще сами себя защищать, защищать свою энергетику. У слабого взять легче, чем у сильного, сильный так просто не отдаст свое, без борьбы. Если бы они только знали, что на самом деле они делают со своими детьми. Многие не смогли бы дальше жить. Настолько это все серьезно и трагично для их детей! ЕСЛИ бы ЗНАЛИ!.."

Останнє редагування: 14 січ 2012
  19. atma

atma Active Member

Ви на цей шлях навіть невставали.
    Думка вірна але двайте небудемо чіпати цю тему.
    Я важаю що людину поставив Бог на цей рівень еволюції, а нетому що вона зїла менших братів. І недлятого щоб вона розрушала творіння Божі.
    Тут Мих писав в Біблії сказано "невбий" а несказано невбий людину. (темама "чи здатні ви вбити")
    Знайду хто з видатних людей був вегетарианцем напишу.

Я некажу щоб люди неїли м"яса, я кажу що від того шкоди ніякої нема а корись велика. Ви вільні сказати НІ але я маю право сказати ТАК, опираючись на власний досвід.

---------- Додано в 12:20 ---------- Попередній допис був написаний в 11:58 ----------

Коли автор цих слів робить припущення щодо еволюції, я знаю що людину створив Бог. Створив людину людиною а тварину твариною.

На мою думку відгук на статтю ломаного гроша невартуе, як і сама стаття.

20. vov66

vov66 Well-Known Member

Прапор в руки...:)

а де твій аватар? :)