- перечень фирм, никогда не пользовавшихся ни амброй, ни мускусом, ни бобровой струёй и т.д. при изготовлении (в т.ч. поиске формулы) хороших духов? Недлинный он, должно быть...
Ой, бреше Марусю, та система харчування по-групах Травичка це, звичайно, хорошо але з добрим куском м"яса. Як носій другої групи крові, авторитетно заявляю, що м"ясо і трава -ето наше всьо!
Зліва - Джіліан МакКейт, 51 рік, вегетаріанка і пропагатор здорового способу життя. Справа - Ніджеліа Лоусон. Їй 51 рік, вона любить м’ясо і має на телебаченні кулінарну передачу. Потрібно щось додавати?
"Веганство - це просто зовсім інший рівень свідомості. Це коли усвідомлюєш, що задоволення, яке отримує від "їжі" незрівнянно з тими стражданнями, які зазнають тварини. І поки людина бере участь у всьому цьому будь-які розмови про моральність чи духовності з його боку мало чого варті. Багато великі філософи і вчені в результаті приходили до вегетаріанства, вважаючи це одним із найважливіших соціальних і моральних прблеми, що вимагають настільки ж серйозного розгляду, як і будь-яка інша. В своїй книзі «Дом на краю» автор Генрі Бестон написав: «Мы нуждаемся в другом, более мудром, и, возможно, более мистическом понимании животных. Потерявший контакт с природой, выживающий с помощью хитроумных изобретений, «цивилизованный человек» оценивает других живых созданий сквозь призму собственного мировоззрения… и видит, таким образом, значительно искаженную картину. Мы относимся к ним свысока из-за их неполноценности, из-за их трагической судьбы родиться в более низшей жизненной форме по сравнению с нашей. И здесь мы допускаем ошибку, огромную ошибку. Потому что роль животных не должна оцениваться человеком. В мире более древнем и совершенном, чем наш – человеческий, их движения намного гармоничнее и полнее. Они одарены такой степенью утонченности чувств, которую мы потеряли или даже никогда и не имели. Они живут голосами, которые мы никогда не услышим. Они нам не братья. Они не подчиненные. Они – другие нации, пойманные вместе с нами в сеть времени и жизненных обстоятельств. Мы – братство пленников красоты и тягот Земли». Поки суспільство не підніметься на більш високий рівень морального розвитку, поки ми будемо ставитися до інших як до речей, ми будемо відчувати злість, агресію, насильство, вбивства, теракти і війни." ---------- Додано в 23:58 ---------- Попередній допис був написаний в 23:56 ---------- не важко про це самому здогадатись, якщо за ними поспостерігати... ---------- Додано в 00:02 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:58 ---------- Я багато разів чула: "- Вегетаріанці, ви вбиваєте рослини! Майте серце - жеріть камені! " - Які рослини ми вбиваємо? Для того щоб з'їсти яблуко зовсім не потрібно зрубати яблуню, зерна пшениці збирають коли колосся вже сухі. Будь уважніший перед тим як щось ствердно заявляти! ---------- Додано в 00:06 ---------- Попередній допис був написаний в 00:02 ----------
Поки людина має в своєму серці стільки злоби і зневаги до собі подібних, будь-які розмови про моральність чи духовності з його боку мало чого варті.
Не можу сказати,шо я вегітаріанка,але все більше не можу їсти живу тварину! Можу лише курятину їсти і все! І це якщо я не думаю про те як її вбивали! Без м'яса людині погано,тому повністю не можна виключати його з раціону,але ж і тваринку шкода
Як можна собі відмовити у відбивній? У товстому стейку? Котлеті в кінці кінців... Про зайця і кабана, я взагалі мовчу
Після потопу Бог дозволив людині їсти м"ясо! тільки заборонив їсти кров варто задоволення отримувати від чогось інакшого :kiss3:, а не від їжі їжте дешеву ковбасу, там мнєса нема
Справді. Вегетаріанство штука не дешева. ---------- Додано в 17:14 ---------- Попередній допис був написаний в 17:10 ---------- Величезне значення має також і генетика. Тому можна знайти і порівняння зовсім протилежні. ---------- Додано в 17:22 ---------- Попередній допис був написаний в 17:14 ---------- А я взагалі вважаю, що ефективнішим від вегетаріанства є харчування по групах крові, коли червоне м"ясо засвоюється найкраще людьми з 1 групою крові, 2-га група - сміло може бути вегетаріанцем з вживанням білого м"яса (риби, птиці), 3-тя - молочна, 4-та - засвоює любі продукти.
Енштейн був вегетаріанцем, а Леонардо да Вінчі писав що нехоче бути могилою для вбитих тварин. Нехай собі кожен вирішить ким йому бути. Говорити що вегетаріанство це дурість, являеться самою великою дурістью. І ще, я як вегетаріанка можу сказати що мінуса від того незнайшла жодного а плюсів багато. Кожна людина тягнеться до кращого, нема такої людини яка хотілаби собі поганого.