в деяких країнах практикувалось вкрав - руку під сокиру "Патруль" ходить там, де можна нагріти карман
А она там и не часто патрулирует, но появляется как будто из под земли. Стучат все - все хотят жить тихо.
Угу. Прибіжить у нас чесна міліція, накопає в дупу поганих, зігріє, спитає як настрій а потім буде розпитувати, як все сталося.... Кіна надивилися?
Ага. Поставте машину в якомусь містечку на годину після 9 вечора і порахуйте скільки разів поліцейська машина попри вашу за 1 годину... ---------- Додано в 20:54 ---------- Попередній допис був написаний в 20:53 ---------- Я веду дискусію з Равіном...
Кража имущества определенной стоимости карается отсечением правой руки; вторая кража – левой ноги, третья – левой руки. Если в краже участвовало несколько лиц, все наказываются одинаково. З мусульманського кримінального права Ось ще: Разбой, как правило, карается смертной казнью. В случае, если виновный применял угрозы, а не физическое насилие, и не овладел имуществом, он может быть наказан высылкой или лишением свободы по усмотрению правителя.
Вы меня не поняли, тогда намек яснее... Постсовок... - страна... ---------- Додано в 21:15 ---------- Попередній допис був написаний в 21:12 ---------- Мы уходим в нюансы, а факт есть - надо начинать с профилактики.
Ситуація з вбивством, наскільки я чув, досить проста. Чоловік, що стріляв, не планував вбивати сина, це випадково сталось. Не в тому місці і не в той час син перебував. Мав вбити дружину директора базару і самого директора. Причиною вбивства була помста за те, що напередодні вбиства чоловіка позбавили торгівельних лотків. Причини позбавлення лотків не знаю.
я прочитавши це розумію, що вже повертаються 90-ті? можна вже пістолети носити. і можна всіх вбивати? я шокована
Така зброя, як була в нападника класифікується, як травматична і у нашій країні на неї не потрібний дозвіл. Отже, любий неадекват може собі таку "цяцьку" придбати. Продовження історії: написали заяву. Всі. Ніхто з батьків не відмовився. Літній чоловік, що втік від нападника, виявився дідусем дівчинки з нашого класу. Далі буде...
Йо? Я щось не впевнений.... тобто не впевнений що дозволу не потрібно, а от що придбати можна любе і трохи за більші гроші ніж в магазині- сперечатись не буду
У меня знакомый ночью (в 2 часа) ездил по городу, возвращался с работы - весь город был усыпан милицией. Не знаю или по этому поводу, но стояли практически на всех более-менее крупных перекрёстках. Так что, можете ехать и не волноваться.