То типу такий собі Робін Гуд на новий лад? Таке щось очікує на схвальні відгуки чи на оплески? Чим герой ролика кращий від тих, котрі на нього напали? Не розумію того.
Коли перестануть нападати - тоді все і закінчиться...(або нехай бояться, або нехай будуть зразу добрими. Третього давати їм не можна...) ---------- Додано в 15:28 ---------- Попередній допис був написаний в 15:28 ---------- Міліція, поліція, армія, самосуд...
Щоб замість метилу - етиловий спирт добавляти ... Думаєте, такі пацики щось корисного державі дадуть?
Десь вже таке було...хтось вже таке казав...О! Згадала - Гітлер. Тобто, ви вважаєте що це хороша ідея? Я вже навіть не питаю чи ви серйозно вважаєте, що наслідки значення не мають?
Правду сказати? Так! Але вбивати не конче - треба давати шанс у формі вибору - Сомалі, або відшкодування збитків ---------- Додано в 15:49 ---------- Попередній допис був написаний в 15:47 ---------- Значить Гітлер був не дурень...
Тепер вбитий ідентифікований як син головної бухгалтерки. І сидів він не на своєму місці - у кріслі директора. Помилково вбитий. Шкода. Будь-яке вбивство є трагедією.
Чоловік, якого вчора застрелили на Привокзальному ринку у Львові, є сином бухгалтерки ринку Віктор Горкавий. http://www.zik.com.ua/ua/news/2010/11/30/259106
Це не хороша ідея, це вимушений крок, як реакція на бездіяльність влади. Ви ніколи не попадали в руки гопників? Чи можливо (не дай Бог) хтось з Ваших знайомих цим займається? Тому Ви їх захищаєте? Чи Ви захищаєте з точки зору права? Якщо так тоді зрозумію. Мого сина в Києві декілька років назад такі гопники побили через дурну мобілку. Та так побили,що з лиця зробили кроваве місиво, його довго не могли пізнати знайомі. Повірте ,якби я зустрів тих нелюдів,то метиловий спирт в бутилці,це було б найменше лихо,яке б їх чекало.Я би їх сволочів живих на куски різав(вибачте за жах). Отак ми всі дивуємось жорстокості когось, доки нас це не стосується...... Де та армія міліціонерів котра повинна робити безпечними наші вулиці.
Никакая армия не поможет, исключительно профилактика и неизбежность наказания. Но, коррупция... - даже здесь имеет влияние.
Але ж армія ніби гарантує "нєізбєжность наказанія"... АЛЕФ. Місце (яскрава кулька діаметром 2-3 см), у якому, не змішуючись, перебувають усі місця Землі, що їх можна побачити там з усіх сторін (оповідання "Алеф", автор Хорхе Луїс Борхес).
Неизбежность наказания не гарантируется, а воспитывается. Если при совке, задержали студента за распитие спиртного на танцах, он и думает: - если система так работает, то что будет если я украсть решу? А сейчас?
Ну да? Приїжджає якийсь совок за кордон і чомусь не дуже хоче згадувати виховання а дивиться, чи поліція часом не патрулює...