Вбивство Кушнарьова чи полювання на вовків

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Читатель_Обкома, 17 січ 2007.

1. Danilo

Danilo Well-Known Member

Відповідь: Опять фСБ,рука Москвы!!!!!!

Не витримає порівнянь, все одно криміналу більше було і є на Сході. Що Ви верзете коли сам прем`єр 2 рази був за гратами. Взагалі не треба від теми відводити. Ми ж про покидька тут, так? Взагалі я б вже хотів забути про нього, забагато честі.

2. Дядя Ваня

Дядя Ваня Well-Known Member

Это Вы о ком?

3. piepie

piepie миється в бані

Даниле, бозна як оті дописи приховуються - годі збагнути, а щоб було по-чесному, Вам також попередження за... неетичну поведінку, скажімо. Вести мову про людину, що траґічно загинула, у подібному тоні недопустимо. Ваша особистісна оцінка потерпає від надмірної емоційности, котра ображає опонентів, які симпатизують згаданому політику.

4. Відповідь: Опять фСБ,рука Москвы!!!!!!

Ярослав Кендзьор

депутат фракції “Наша Україна”

http://www.gazeta.lviv.ua/articles/2007/01/18/20952/

5. Дядя Ваня

Респект Вам, г-н piepie! "Это Вы о ком?" я спросил специально, чтобы г-н Данило четко и однозначно подтвердил, кого именно он имеет в виду.

Кушнарев не ангел с крылышками, а обычный человек. Но он имеет право на симпатии избирателей, как избиратели имеют право симпатизировать ему. Приверженность своих избирателей я считаю Е.П. заработал. Очень жаль, что его не стало :sad: :sad: :sad: Вечная ему память!

6. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Ну, чому ж утримуються?...Кажуть.
    Смерть не собача, а вовча, вони ж кажуть що стріляли по вовкові. Тому писати треба так: Вовкові - вовча смерть! Воно і за змістом його життя так писати правильніше.
    а от стосовно того що вони були в нетверезому стані - це ви припиніть! Тверезі вони були, причому всі!!!:D :D :D

7. Ума

Ума Well-Known Member

Перш за все, звісно смерть людини це завжди трагічно для її близьких! Тож жартувати на такому грунті не хотілося б.

Але сезон полювання на кабана (перше пролунала така версія) вже закритий. Вирішили змінити на вовка, бо на вовка сезон відкритий, але лише у вихідні дні!!! Тож питання чи не браконьєрством займалося 10 (перший день говорили ЗМІ саме таку к-сть мисливців) чи 5 осіб разом з покійним Кушнарьовим? Саме так! Думаю, що тут справу не тільки щодо випадкової смерті Кушнарьова слід вікривати, а ще й на тих 9, чи 4 вцілілих - за браконьєрство!

8. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Невже нічого Божого???

9. Дядя Ваня

Зам. главы УМВД Харькова заявлял, что всех участников освидетельствовали и трезвыми действительно оказались ВСЕ.

Г-жа Ума, я где-то читал что на волка в охотничьих угодьях охота разрешена ВСЕГДА, а не только в выходные дни. В выходные дни разрешена охота на кабана. Но если выяснится все же что охотились в тот день на кабана (а это незаконно) то несомненно надо охотников наказать.

10. Ума

Ума Well-Known Member

наскільки мені відомо, то в Україні немає таких тварин (крім гризунів і деяких птахів), на які сезони полювання відкриті ЗАВЖДИ. На все є свої сезони і на вовків теж, бо є періоди коли вони плодяться, тоді полювання точно заборонене.

минулоріч були змінені тривалості сезонів. так на кабана можна було полювати до 1 січня 2007р. (ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ ЛІСОВОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ НАКАЗ № 99 від 19.04.2006
    "Про проведення полювання на диких парнокопитих
    та хутрових тварин у мисливський сезон 2006/2007 року")
    про вовка я уточню як були змінені сезони, проте на них дійсно можна полювати не в сезон, якщо отримати для цього спеціальний індивідуальний дозвіл чи ліцензію. Такий дозвіл не дають на колективне полювання, а лише на індивідуальне. Якщо всі ці 5 чи 10 осіб мали зброю і перебували на території мисливського господарства - то здійснювали колективне полювання. А колективне полювання дозволене лише у вихідні дні.

а ще є такий ньюанс, що полювати на будь-яку тварину заборонено після заходу сонця і до сходу. Цікаво коли сонце сіло у вівторок?

11. Ума

Ума Well-Known Member

таки на вовка у вівторок не мона полювати...

з того ж закону...

а ще можна до калібру дістатися... є певні обмеження щодо калібру на кожну тварину і з калібром більше 7 (вище наводили точний калібр) на вовка не полюють.

Браконьєрство серед білого (сірого) дня! стаття однозначно!

12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Люди,
    1) На кількох форумах гілки на цю тему вже позачиняли.
    2) Одна телекомпанія передала, що нібито "вовк вискочив перед автом". То лише зайці та шакали можуть вискочити на світло фар. А не вовки.
    3) Я вважаю полювання на вовків аморальним, як, наприклад, полювання на німецьких вівчарок або лайок.
    Тільки в особливих випадках (скажімо, вовк тягає вівець, а вівчара жаба душить) можна дозволити ліцензований відстріл силами фахівців.

А взагалі - треба дочекатися, коли приїде до Києва один дуже обізнаний харківський пан - ( приїздить раз на місяць) - буде інфа "з перших рук". Хоча мене ця тема мало хвилює.

13. Дядя Ваня

Только что по 1+1 сообщили, что факт браконьерства не установлен. Это сказал Константин Стогний. Лично я ему верю!

14. Ума

Ума Well-Known Member

правильно, навіщо своїх осуджувати за протизаконні дії. для чого в цьому випадку користуватися законами? :rolleyes:

от коби то хто з інших партій полював і дополювався, то гвалту на захист вовків було б багато.. а так.. цього року вовків забагато! на людей випригують... всьо законно. самозахист. :D

15. Дядя Ваня

Г-жа Ума! Закон свой вывод сделал и озвучил устами Константина Стогния. Когда он не будет работником МВД, я его высказывания буду расценивать как мнение наравне с Вашим. А пока он таковым является, вывод принимается как официальный и окончательный. Точка.

P.S. Я точно также воспринял бы официальный вывод и о представителях "інших партій".

16. Ума

Ума Well-Known Member

Я щиро заздрю Вашій вірі державним чиновникам :)

17. Salata

Salata Well-Known Member

Даже если бы был факт браконьерства, гибели человека это не оправдывает.
    А употребление презрительных эпитетов по отношению к человеку, которого нет в живых очень "мужественно" выглядит.

18. Дядя Ваня

Не всем. Наверное даже большинству чиновников верить нельзя. Но Костю по-моему никто и никогда не уличал в публичной лжи перед миллионной аудиторией. Да и мне кажется, что он просто хороший и надежный парень!

19. Дядя Ваня

Наш полит-бомонд охотится где ему хочется и когда хочется - это что, открытие Америки что ли? :eek:

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я особисто по ящику бачив інтнрвю уповноваженого, він говорив, що було десять чоловік і що всі дали покази і майже всі покази були різні (напевно під градусом були) і лише в одного взяли підписку про невиїзд.

а де твій аватар? :)