Вбили Бориса Нємцова

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Dzeko, 27 лют 2015.

1. Gron

Gron тафгай

• Інформативно Інформативно x 2
  2. Markodius

Markodius Well-Known Member

У Росії завжди має бути "ЦАРЬ".

3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

вот и я про то же ...

4. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Оля, вы меня удивили, Лимонов стал известным в США, и писал на потребу западного мира

• Тупо Тупо x 1
  5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Не треба про Лімонова.
    Вчора Латиніна досить цікаво ділилась своїми думками стосовно ходу розслідування вбивства Нємцова.
    Не хочу копіпастити повністю, кожен зможе послухати чи почитати, даю цікаву цитату:
    http://echo.msk.ru/programs/code/1506586-echo/

Оскільки є впевненість, що наружка вела Нємцова цілий день (так взагалі робиться стосовно таких людей, а особливо - напередодні маршу), і ЛайфНьюс підтвердила, що наружка була зранку, то зрозуміло, що наружка мала працювати аж до того моменту, поки Нємцов, стомлений, не засне. Лимонова і Шендеровича успішно писали в подібних ситуаціях. Чи чєловека, схожого на Скуратова.

Значить, хтось (КтоНадо) обов"язково слідкував за ним (а в наш вік техніки - писав на відео) і на мосту.

Останнє редагування: 8 бер 2015
  6. Gron

Gron тафгай

Якщо Вам, чи Латиніной спало на думку скористатися банальнішим сервісом від Гугля, то ви б побачили, що ці снігоприбиральники в кількісті 3 одиниць на знимках є, хоч знимки літні.

7. medwedo berlogsoni

Нич не зрозумів із Вашого зауваження.

Я понавиривав цитат із Латиніної, а її потрібно прочитати стосовно даної історії повністю.

Для мене, наприклад, абсолютно зрозуміло, що КомуНадо не спускали очей із Нємцова в той день, в тому числі - бачили його останні секунди життя.
    А стосовно вбивства, тут два варіанти: убили КомуНадо, або самодєятєлі-патріотиРосії.
    Але в жодному разі - не за бабу. Ті б не вбивали під Кремлем в світлі юпітерів та під пильним поглядом десятків відеокамер. Сванідзе висловив припущення, що Нємцова, що ходить без охорони, ревнивим мужам значно простіше було б огріти куском труби десь в під"їзді.
    Те ж саме -і ярославцям. Приїхав би в Ярославль - вставили б перо там. А не на виду у Кремля, де все видно і все пишеться.

8. medwedo berlogsoni

Цікаво, як таке може бути - в купу оперативників кинули гранату, і ніхто, здається, не отримав навіть подряпини, а затримуваний від гранати загинув на місці?
    Я думаю, таке можливе лиш тоді, коли затримуваний кинув у бік грозненських правоохоронців муляж гранати, а себе підірвав справжньою. У республіках, де керують Герої Росії, таке може трапитися.

9. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Та ніхто нічого не кидав. Замовники вбили виконавця. Справу закрито.

10. UNIA

UNIA Well-Known Member

Я вот одного понять не могу:

Немцова убили, была свидетельница, которая осталась жива. Её допрашивали в Москве, она благополучно вылетела в Киев, там её тоже допрашивали.

При этом всё, что есть у общества - мутные обсуждения какой-то невнятной съёмки издалека на мосту, с домыслами и догадками.

Ладно, коварные ФСБшники и МВДшники ничего не скажут никому и никогда, но, когда свидетель уже не в их руках, где же точная информация от неё, что же произошло и как на самом деле, где информация от украинских гос.организаций ?!

Ерунда какая-то, если честно.

11. terRen

terRen Дуже важлива персона

Какие-то влиятельные силы решили использовать убийство Немцова для свержения Путина.
    Авраам Шмулевич
    раввин, президент Института восточного партнерства (Иерусалим) и стратегический советник "Черкесского конгресса"

Останнє редагування: 13 бер 2015
  12. UNIA

UNIA Well-Known Member

13. terRen

terRen Дуже важлива персона

40 днів після вбивства Нємцова: вшанування просто неба
    http://ua.euronews.com/2015/04/07/r...e-killing-of-opposition-leader-boris-nemtsov/

7 квітня, у Москві влаштували "немовчання" до 40 днів від моменту вбивства Нємцова

Вівторок, 07 квітня 2015, 12:41
    Марафон пам'яті
    [​IMG]Илья Яшин @IlyaYashin
    12:22 PM - 7 Apr 2015

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)