Вбили Бориса Нємцова

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Dzeko, 27 лют 2015.

1. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Бело-синьо-червоний прапор це був колір Боріса, колір демократії у Росії, зараз демократи використають його супроти Червоної шмати з інструментами і колорадської ленти.

Never say never як кажуть англійці. Боріс сам може і не переміг би, але він насправді міг би стати той людиною, яка би змогла об'єднати всі демократичні сили у Росії. І це не просто слова, бо він дуже багато наприклад зробив, щоб посадити Навальнистів з моїм Демвибором, і не лише це.

2. UNIA

UNIA Well-Known Member

Он был единственным стоящим человеком среди всех этих пустышек, типа Ходорковского и Явлинского.
    Его знали как в стране, так и за рубежом. У него был реальный опыт. Он понимал, как устроено государство на самом деле, а не по рассказам и сказкам.

Он был бы хорошим кандидатом на пост главы государства. Я за неделю до его убийства подумал - если будут выборы, имеет смысл голосовать лишь за него.

Кто-то , видимо, тоже так подумал и приказал его убить.

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  3. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

• Смішно Смішно x 4
    • Подобається Подобається x 1
  4. UNIA

UNIA Well-Known Member

Если завтра им скажут, что дерьмо это леденец на палочке, они с радостью будут его лизать... Нисколько не сомневаюсь.

• Подобається Подобається x 2
  5. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

все силы ..... все ..... только пуйло -71%, зю-зю - 17,8 %, жЫриг - 9,35 % .... сколько осталось под "демократические силы" ? отож ... в России не возможна никакая форма гос управления кроме абсолютной монархии, лучше всего там жилось при последних Романовых, дальше форма правления не поменялась только вместо дворян пришло быдло со всеми вытекающими ... которое и до селе там ...

6. terRen

terRen Дуже важлива персона

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. terRen

8. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

9. -Erebus-

Не все так погано, як нам каже "офыційно-брехлива кремльовська статистика", тобто на митинги за Путіна можуть набрати людей лише за рахунок платної масовки тощо, на комуністів і ЛДПР взагалі майже ніхто не ходить, а на демократів під 100 тис. З боку України це може виглядає і замало, але насправді це навіть багато при таких умовах, як в нас...

10. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

именно так ... в замкадье все именно так и обстоит ...

11. -Erebus-

Я просто лишу це тут, щоб форумляні побачили різницю між Людиною і брехуном:

12. Оля

Оля Старожилка форуму

Я собі уявляю, як залякали бідну модель Дурицьку. Відпустити то відпустили, але, напевно, не забули попередити: "Пикнеш - будешь следующая. Мы тебя найдем повсюду!"

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  13. Оля

Оля Старожилка форуму

Слухайте, а того Лимонова в Росії хтось поважає? Я, як філолог, колись намагалася зрозуміти цінність його творчрсті. Сама порнуха. До того ж низькопробна. Старий, збочений пердун. Як вже ніц не може, як мужик, то хоч своїми хворими фантазіями побавиться, рухлядь нещасна! :bad:

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Смисл її залякувати? Вона шо, цінним компроматом володіє?

• Безграмотно Безграмотно x 1
  15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

16. Server

Server миється в бані

Дело вкуса. Мне Лимонов всегда казался талантливым писателем. Его книги в России издаются большими тиражами. Он, к слову, и не "Лимонов" вовсе - он украинец по фамилии Савенко:) Но ведь даже талантливый человек может быть подлюкой, история знает примеры...

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ще одна зкацаплена мудачина, яка в розповіді про своє коріння кидає самосаркастично "Я сам из хахлов буду".

• Смішно Смішно x 2
    • Баян Баян x 1
  18. Оля

Оля Старожилка форуму

Ну, те, що видаються в Росії великими тиражами, ще не означає, що він талановитий. В Росії завжди любили все збочене. А чи то творчість талановитої людини, чи тупе СПИД ИНФО - байдуже. ;)

19. -Erebus-

Як людину, я його не поважаю, але в нього бувають цікаві тексти, хоч і правда більшість збочені...

• Подобається Подобається x 3
  20. terRen

А як можна після такого поважати... брехня, ницість...

Останнє редагування: 4 бер 2015
а де твій аватар? :)