Вбили Бориса Нємцова

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Dzeko, 27 лют 2015.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Жахлива країна, страшні обличчя. Як вони живуть в цій Моцкві і ще й нахвалюють як їм добре?

• Баян Баян x 1
  2. Оля

Оля Старожилка форуму

Ну, ви не порівнюйте. Кенеді, чи кого ви там мали на увазі, застрілили так, що навіть ніхто не сподівався. А Обаму он як стережуть. А про Кадафі то взагалі вже не до порівняння. Там полювання вже на нього було великомасштабне.
    А Нємцову таки треба було берегтися. Труситися, не труситися, а розумні міри перестороги повинні були існувати. Тим більше в час такої ескалації до всього опозитивного в Росії. Ясно, що його заказав Путлєр і його свора, але таке виконати було дуже легко. Ходив чоловік не ховаючись. І нема його вже... :sad: Шкода, бо мало таких демократичних політиків. Дуже мало! І ще і тих відстрілюють, знищують...

• Подобається Подобається x 1
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тому шо смілива людина, що ж тут незрозумілого.

Литвиненко і Березовський для перестороги жили аж в Лондоні. Помогло?

• Баян Баян x 1
  4. Оля

Оля Старожилка форуму

Не помогло. Бо КГБ всюди щупальцями дістає. І Бандеру колись в Німеччині дістали. Але я все одно вважаю, що треба видним опозиційним людям в Росії берегти себе. Їх і так там небагато.

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ага, по команді охоронців, поменше з хати виходити. Тогди підірвуть разом з хатою і охоронцями, але хоч спокійна совість буде шо берігся як міг.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  6. Оля

Оля Старожилка форуму

Дзеко, ну що ви все іронізуєте? Я що, говорю, що в хаті сидіти, ховатися? Міг би хоча не розгулювати так свобідно. Мати охорону, яка би наглядала здалека. Шакали би це знали і може би боялися так відкрито нагло вбити в центрі Москви.
    А по поводу "поменше виходити з хати", то ви он з дивана воюєте - і живий, здоровий досі. А мобілізувався би в армію, хто знає, чи могли би ми зараз розмовляти.

7. terRen

terRen Дуже важлива персона

Експерти: вбивство Нємцова стане загадкою, над якою ламатимуть голови

Зараз слідством розглядається декілька версій вбивства російського політика.
    Кому вигідне вбивство Нємцова?
    Політична провокація, ісламський слід, українські події або комерційна діяльність.
    Слідчий комітет Росії висунув кілька офіційних версій убивства Бориса Нємцова.
    Однак, експерти вважають, що принаймні найближчими роками громадськість не дізнається, хто насправді вбив Нємцова, і висувають свої версії...
    Більше читайте тут: http://tsn.ua/svit/eksperti-vbivstv...-yakoyu-lamatimut-golovi-istoriki-412494.html

8. Hyligan

Hyligan Іронічний

9. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

В Пєтєрбурзі кричать "Слава Україні!" і "Позор!".

Дежа вю...

• Подобається Подобається x 3
  10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Чогось подумав що десь років 30 тому бабуля водила мене на мітинг в Сокалі...теж менти, оцеплення, "Слава Україні!".........і от це вже в Москві...Ше кілька років і...:bandera::uanew::uaflag::vinsent:

• Подобається Подобається x 2
  11. Un.Known

• Подобається Подобається x 4
  12. Hyligan

Hyligan Іронічний

"Герої не вмирають" "російська небесна сотня" "антимайдан"-вони хоч що небуть самі придумають?

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

Чувака менти поволікли, а він кричить -Я не тітушка :)))

• Подобається Подобається x 2
  14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Останнє редагування: 1 бер 2015
  15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Подобається Подобається x 5
  16. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

да нету там видных, и не будет, тамошняя оппозиция всегда будет какой-то не серьезной, так - скоморохи, и единственная цель ее существования это - демонстрация, "типа демАкратизма" при реальной абсолютной монархии .... я лично не думаю что Немцова убил Пуйло, нахиба? если завтра Немцов показал бы фото в которых пуйло пожирает младенцев это бы не изменило ничего, правозлавные так бы и орали - слава пу!!! а младенцы - это адепты гАсдепа!!!! так что скорее это ход против пуйла, так что я за происки - госдепа или какой другой противопукинской силы, а она скорее всего есть, потому как нонешний курс раши ведет к совку, а ни один председатель обкома КПСС ни в жисть не сравнится в богатстве в нынешними губернаторами, по этому я вангую появление третей силы, а вернее отторжение пуйла его же сторонникам и воцарения кого то типа Бориськи, потому как международная изоляция князьям да баринам и в нах не впилась, ну не будут же они честно наворованное на курортах в Сочи оставлять ....

17. Un.Known

А госдепу це нахіба?

18. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

смещение путэна или расшатывание его помощь прозападной группе в его окружении, кому надо шизофреничная обезьяна с атомной бомбой????

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Злі піндоси стріляють в громадян Росії під вікнами Ху№ла, страшно стає за Путіна...

• Смішно Смішно x 1
  20. Un.Known

Та облиште ту бомбу.

Діти, маєтки, гроші, нарешті - всі вони, як Путіна, так і його оточення - по європах та америках. Хто буде куди що кидати...

А от залякати власний народ, загнати на кухні - Пуйлу навіть дуже підходить.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)