важкість у шлунку і дискомфорт:(

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем ledipun, 18 жов 2011.

1. Максим

Максим Well-Known Member

Можна поцікавитися, чому саме така увага до жовчних кислот, якщо ферментні препарати прицільно проходять обробку на предмет елімінації пріонів, в той сам час, коли основна імовірність потрапляння пріонів в організм - м'ясо заражених тварин, або овочі, удобрювані гноєм заражених тварин?

2. Kupalinka

Kupalinka Active Member

мабуть тому, що в мене особисто пунктик на тому:) якось приятель-фармацевт мені про то нарозказував ще й купу посилань на цю тему накидав. не знаю, про що конкретно йому йшлося (може, він прагнув мене у вегетаріанство перетягнути абощо), але на мене то конкретно вплинуло. Просто мене лякає, що ліки можуть нести в собі приховану небезпеку. З м'ясом то і так все ясно:) а ліки повинні лікувати наче)
    ні, я не доказую, що від якого-небудь фесталу можна заразитися. але якщо в мене є вибір між ним і чимсь іншим, без тих домішків, то я виберу інше:) ото весь меседж,який намагалася донести

3. ledipun

ledipun миється в бані

Kupalinka, цікавий у вас пунктик)))) але інформативний, що непогано)
    зрештою, яка казав мій улюблений гарріпоттерівський герой Дикозор - "Постійна пильність!! Вона нікому не завадить)))
    дякую за вичерпну інформацію:)

4. Kupalinka

Kupalinka Active Member

та прОшу)
    до речі, по темі, ще одна маленька порада: спробуйте влаштовувати для травної системи час від часу такі собі канікули зі свіжими овочами-фруктами і кашками. Кашки ліпше не сухі і розсипчаті готувати, а з обволікуючим ефектом.

5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Не набридло самій з собою "дискутувати"?

6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А що робити? Вже, здається, на ЛФ і нема з ким дискутувати...
    All are gone...:sad:

7. Pienkny Legin

Pienkny Legin Well-Known Member

Еспумізан - непогана штука, але вона ж лише з наслідками справляється, а з причиною ні. В таких випадках треба йти до лікаря. Може у вас гастрити, дисбактеріоз чи навіть глисти!

8. Zalizna

Zalizna Member

По-перше - до лікаря. По-друге - до лікаря. :)

По-третє, якщо вже переїв і нічого не вдієш - два пальця до рота. Якщо нема можливості - панкреатин та аналоги.
    На ранок - шлунковий аптечний збір. М*ята, ромашка, "укропна" вода, як не дивно.
    Потім - на обстеження.

Ще серед беспечних препаратів (але в перід між загостреннями) можна пропити про- та пребіотики, спробувати нормалізувати роботу не лише підщлункової залози та шлунку, але й кишечнику. Які - обирайте самі: http://ponos.org/prep.html

непогано допомагає, і головне - надовго.

а де твій аватар? :)