Можна поцікавитися, чому саме така увага до жовчних кислот, якщо ферментні препарати прицільно проходять обробку на предмет елімінації пріонів, в той сам час, коли основна імовірність потрапляння пріонів в організм - м'ясо заражених тварин, або овочі, удобрювані гноєм заражених тварин?
мабуть тому, що в мене особисто пунктик на тому якось приятель-фармацевт мені про то нарозказував ще й купу посилань на цю тему накидав. не знаю, про що конкретно йому йшлося (може, він прагнув мене у вегетаріанство перетягнути абощо), але на мене то конкретно вплинуло. Просто мене лякає, що ліки можуть нести в собі приховану небезпеку. З м'ясом то і так все ясно а ліки повинні лікувати наче) ні, я не доказую, що від якого-небудь фесталу можна заразитися. але якщо в мене є вибір між ним і чимсь іншим, без тих домішків, то я виберу інше ото весь меседж,який намагалася донести
Kupalinka, цікавий у вас пунктик)))) але інформативний, що непогано) зрештою, яка казав мій улюблений гарріпоттерівський герой Дикозор - "Постійна пильність!! Вона нікому не завадить))) дякую за вичерпну інформацію
та прОшу) до речі, по темі, ще одна маленька порада: спробуйте влаштовувати для травної системи час від часу такі собі канікули зі свіжими овочами-фруктами і кашками. Кашки ліпше не сухі і розсипчаті готувати, а з обволікуючим ефектом.
Еспумізан - непогана штука, але вона ж лише з наслідками справляється, а з причиною ні. В таких випадках треба йти до лікаря. Може у вас гастрити, дисбактеріоз чи навіть глисти!
По-перше - до лікаря. По-друге - до лікаря. По-третє, якщо вже переїв і нічого не вдієш - два пальця до рота. Якщо нема можливості - панкреатин та аналоги. На ранок - шлунковий аптечний збір. М*ята, ромашка, "укропна" вода, як не дивно. Потім - на обстеження. Ще серед беспечних препаратів (але в перід між загостреннями) можна пропити про- та пребіотики, спробувати нормалізувати роботу не лише підщлункової залози та шлунку, але й кишечнику. Які - обирайте самі: http://ponos.org/prep.html непогано допомагає, і головне - надовго.