Ватикан-эволюция Чарльза Дарвина,инопланетяне...кто следующий

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем Forpost, 27 тра 2009.

1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Шось я не зовсім в"їхав, на якій попередній сторінці.
    Джентельменську угоду розумію так, що дописи пупера стосовно свідків я не піддаю сумніву, не коментую і не дискутую. Тобто, якщо б вони тут були і мене б відверто від них коробило - від контрдописів до пупера я б утримався всеодно. Але з іншими дописувачами я маю право при бажанні подискутувати...
    Так от, сидю собі, бесідую з Торро - і ви перший покоментували мене постом "Даруйте самойловичу..." :)
    Та нє звичайно. Це - сценічний домисел. Жарт.

2. D.M.

D.M. Well-Known Member

Щось я не зовсім розумію. Хіба в цьому є щось дивне - щоб католики визнавали можливість існування інопланетян??? Ця можливість майже така ж загальновизнана, як геліоцентрична будова Сонячної системи. Давно вже Ватикан не засуджує Коперника. Чому б це їм стверджувати, що інопланетяни не можуть існувати?

І про дарвінізм я завжди казав, що він не суперечить жодній нормально побудованій релігії.

3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

давайте тако: ви ніц не пишите про свідків, я ніц про греко-католиків... :girl_angel:

4. duncan

крім побудованих є ще істинна, істинній суперечить...

5. Игорь Гурьев

Игорь Гурьев Well-Known Member

Казлы.

6. Fireball

Fireball Well-Known Member

Перегибы, как раньше говорили :rolleyes:

Що ж це за "істинна"? І в чому саме сучасна еволюційна теорія суперечить тій релігії?
    Хоча, правильніше було б казати "релігія суперечить еволюції" :)

7. duncan

та, яка базується виключно на Біблії, без зовнішніх домішок...
    перехідні типи...
    де вони?..
    теорія еволюції -- це навіть не теорія, а гіпотеза, бо фактичних доказів немає...

8. Fireball

Fireball Well-Known Member

Це досить суперечливе питання.

о_О Пупере, Ви що, у школі не навчалися?
    Нічого не знаєте ані про археологію, ані про палеонтологію?
    У музеях ніколи не були?

Перехідні типи або вже вимерли (їх можна лише викопати), або еволюціонували паралельно для зайняття іншої екологічної ніші. Тому "людина пішла від мавп" - це таки безглузде спрощення, ще й хибне. Майже те саме, що "птахи пішли від крокодилів".

Щось мені здається, що Ви сказали це не подумавши :pardon:

а де твій аватар? :)