Відповідь: Vasyl Vasylciv :D та... талантищів багато, навіть можна у форумі зробити рейтинг пара-зірок з нагородженнями! Але Васильців трохи не в тій категорії...
Відповідь: Vasyl Vasylciv ось тут: http://muzsweet.com/forum/viewtopic.php?t=53 знайшов інфу про Васильціва, також там є деякі лінки на відео. Вдуситись можна:D
Відповідь: Vasyl Vasylciv прослухав я кілька його пісень і подивився як він грає на гітарі і можу сказати те що й про Nightwish якби тільки музика і рот не відкривали то було би супер. Він же талановитий виконавець. Дуже якісне виконання як на мене і хороше звучання (наприклад бісня The Beatles - не знаю до чого там бітли але якби викинути його слова і назвати Дякую Руслано я би слухав зранку до вечора)
Відповідь: Vasyl Vasylciv а ще на моє глибоке переконання, якщо Васильцев хворий, тоді не можна з нього знущатись, це так як би хтось зламав руку а ми за ту руку дьоргали. навіть якщо він так скрізь всім на очі лізе, все рівно не треба знущатись і кпинити.
Відповідь: Vasyl Vasylciv Головне в мистецтві - щоб виконавець подобався сам собі. Якщо він ловить кайф від своєї музики - це круто! Але все-одно з нього будуть насміхатись, ну вже занадто відверто смішно...
Відповідь: Vasyl Vasylciv Так він же й ловить!Тож йому все одно,чи насміхаються з нього,чи ні...:dance:
Відповідь: Vasyl Vasylciv сумніваюся,такі люди можуть отримати сатисфакцію тільки при особистому спілкуванні ,вони ще доторкнуться до тебе, погладять по голові ,якщо ти людина,якщо сволоч ....то плюнуть в рожу
Відповідь: Vasyl Vasylciv Почекаємо нових альбомів та звершень Васильціва... А знаєте що....:shutup: Якщо би він був посереднім співаком як більшість наших Львівських зірок, про нього б навіть ніхто і не чув!!! Чувак знає що робить! Найкраща реклама - це анти-реклама!!!
Відповідь: Vasyl Vasylciv ДОЧЕКАЛИСЬ ....... Стало відомо, що, виявляється, ВАСИЛЬ ВАСИЛЬЦІВ вже закінчив свій 12й альбом й зробив це ще у Вівторок 19 червня в 12й годині ночі. Диск називається ПОЧАТОК і включає в себе 14 пісень, деякі з них Васильців вже успішно виконує на концертах. Cлова, музика, аранжування, виконання і запис всіх пісень диску - ВАСИЛЬ ВАСИЛЬЦІВ. Сам він прокоментував назву альбому так: "Це ПОЧАТОК мого нового життя..."/ Он той коридор довгий на коллажі ,то на Кульпаркові ?
Відповідь: Vasyl Vasylciv Бугагага.... неповірете але на днях про нього згадував.... Зайшов на сайт львівської хвилі і скачав пісню...думав , може хлопака накінецьто почав співати а не ревіти в мікрофон .... як я глибоко помилився... Це з сайту... зверніть увагу на посмішку в кінці новини... Це реально стьоб ... Для прикладу: Василь Васильців - Перший поцілунок
Відповідь: Vasyl Vasylciv А хто знає чого його не виставляють в парамузичних хіт -парадах? але з другої сторони поки є такі тонкі поціновувачі музики і вокалу,як пан ArxangeluS,ми будемо мати за щастя вважати себе такими ,що з"їхали з глузду,а тоді вже нам буде добре
Відповідь: Vasyl Vasylciv Почитал, улыбнуло . И тут о Васе знают. Вася рулит:radist: ! Одно время я работал в полиграфической фирме, мы выпускали его сборник песен и стихов – я прочитал страниц 20, дальше начало плющить и меня увезли на 3 месяца на кульпар (шутка)… До сих пор в голове пробивается припев одной из песен: «Лежить пес посеред дороги розкинувши ноги…». У моего знакомого на компе есть несколько его концертов – по аудитории, которая было на нем сразу понятно, что пришли на бесплатный цирк, так, поржать просто. Кстати, у кого есть желание получить незабываемые впечатления от этого вокально-инструментального чуда тяжелого детства с бетонными игрушками приходите 30 мая в Хмельной дом Роберта Домса на 20:00…:moskali: