Гумор без міри (Васильців) Вставляє навіть самих заторможених зануд http://akolada.org.ua/forum/viewtopic.php?t=17
Відповідь: Гумор без міри (Васильців) Мдяяя - ми після 500 на рило, під караоке коаще співали... А навіщо так його рекламувати?
Відповідь: Гумор без міри (Васильців) Навіщо створювати ще одну гілку про цього "самородка"? :D Вже є одна - http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=8665 Це що, PR такий? :D
Відповідь: Vasyl Vasylciv Послухала я нарешті одну пісню (дякую, Умо), вірніше, мене вистачило на перший куплет. По-моєму, це діагноз. Про відсутність слуху і голосу писати не буду, не можу тільки одного зрозуміти - за що над дитиною природа так познущалась.
Відповідь: Vasyl Vasylciv Для себе зробила велике відкриття у творчості Васильціва. У нього є пісня - ДОЩ. На жаль, слова дослівно навести не можу, бо під час прослуховування мене не вистачає вже на те, щоб ще законспектувати, а таке запам"ятати нє мажліва.:p Але зміст там такий - автор переконує тих, хто покидає Україну в пошуках кращого життя не їхати на заробітки. І ось скрізь усю пісню мова йде про яблука, які гниють і незбирані, а також приспів "А яблука падають, падають і дзвонами б"ють у наших сердцях". Я ніяк второпати не могла до чого тут яблука і заробітки? А виявляється, то всьо не просто так про ті яблука він співає! В одному його інтерв"ю він розповідав, що батько його придумав прес, який за день може витискати 200 літрів соку з яблук, а літру соку можна продати за 5 гривень, а в селах цих яблук навалом - гниють! :D Здавалось би - де зв"язок? А всьо просто - чого їхати закордон і бути там рабами? Якщо мона отак в день заробляти спокійно 1тис. грн :D :D :D п.с. а смажена відбивна Марка - мене просто вразила! Я стільки нового дізналася про птахів! рекомендую
Відповідь: Vasyl Vasylciv Дайте будь-ласка посиланнячко .може той твір допоможе мені завтра ідентифікувати себе в просторі!!!!!!!!!!!!!!
Відповідь: Vasyl Vasylciv А моя улюблена пісня-"Сушений кальмар"!Якщо добре вслухатися і намагатися зрозуміти текст,що доволі непросто,-такого репу мені ще ніколи не доводилося чути!-то можна так перейнятися тяжкою долею бідолашного кальмара!.. А то іще є така собі "Пісня репресованого" із воістину душероздираючими рядками:"Зайчик(у деяких редакціях-кролик) ніжкою топ-топ,в нього-раз,два,три!Постріли,о,постріли-раз,два,три!..".Словом,жодне серце не може залишитись байдужим до таких слів...Дякую тобі,Василю, що насмілюєшся писати на такі важкі теми!!!
Відповідь: Vasyl Vasylciv Люди, тут Таня цю зірку бачила і чула!!!!! А про враження свої нам написати?
Відповідь: Vasyl Vasylciv Я також мав щастя побачити кліп Василя... На гітарі лабає, ну просто Джо Сатріані :D
Відповідь: Vasyl Vasylciv я не уявляю, як, наприклад, у сша вкладаються кошти-вплив-зв’язки тільки для того, щоб синулю пропхати кудись... куди?.. нікуди ж не потрапить!.. краще б город сапав...
Відповідь: Vasyl Vasylciv Зате там маса "талантів" іншого штибу-всілякі там звіздочки,які невідомо звідки з*являються і невідомо куди зникають після того як парочка їхніх пісеньок потрапить у якісь там чарти.А от Васильців-явище довговічне:доки існують десятирічка,музучилище і консерваторія,доти існуватимуть і його віддані фанати!!!:D :D :D
Відповідь: Vasyl Vasylciv Давайте подивимося на це іншими очима: Василь справді має проблеми зі здоровям. Таким способом він повноцінно живе, має своє товариство і почувається щасливим. тільки у наших краях не можуть сприйняти людей з особливими потребами...:rolleyes:
Відповідь: Vasyl Vasylciv У випадку Василя можу сказати тільки одне, слова не мої, цитую Simon Cowell суддю Amerikan Idol "Step away from microphone!!!!!"
Відповідь: Vasyl Vasylciv Тоді треба створювати пара-пісенні конкурси і пара-хіт-паради... По аналогії із параолімпійськими іграми. Поплавський, Васильців, Остап...