VasMT і дачний будинок.

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем VasMT, 19 вер 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Таки так. Василю, розказуйте як справи? Як проект?:)
    Дуже мені імпонує такий тип будиночків - люблю щоб були перильця, вони створюють затишок:)

• Подобається Подобається x 7
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не Канада... Та й на врємянку з газоблоків чи ячеєстої цегли стане.
    Згідно даних клімату грунтів, глибина промерзання в Стрию - 20-40 см.

• Подобається Подобається x 1
  3. VasMT

Стройбати розформували в 1996-му році. Якби не розігнали, я би не створював таку гілку, а вже би м гризся чимось іншим.
    Для довідки я пішов зі стройбату з посади заступника командира частини з тилу - начальника тилу. Служиві знають, що це за посада...

---------- Додано в 11:36 ---------- Попередній допис був написаний в 11:35 ----------

Та і я мирно-ладно. Просто зауважив, жи всі Ваші посилання видають отаку бяку...

• Подобається Подобається x 2
  4. Полковник

Полковник миється в бані

5. morze

morze Well-Known Member

Ніяких бальконів з перильцями! Львів'яни недолюблюють їх! Краще тераса!

6. Полковник

Полковник миється в бані

С какого именно села львів'яни их недолюбливают?

7. morze

morze Well-Known Member

Архітектура сіл львівщини не балує балконами, краще поверх нижче рівня землі!

8. VasMT

Та ми в курсі... :mocking:

9. Іспанка

Красиво:good:Від ванної кімнати забалділа, люблю такий мінімалізм. І ще дуже подобається поєднання дерев"яних та металевих поверхонь.

10. Полковник

Полковник миється в бані

Строительство загородного дома за 400 тысяч рублей и за 12 дней: личный опыт. Делимся секретами новых технологий, выбираем фирму, бригаду, проект. Учимся общаться со строителями

[​IMG] Текст : Екатерина Меледина | Фото: metrinfo.ru

Дата: 16 января 2013 | www.metrinfo.ru 7 комментариев | Добавить комментарий

Зима – самое время задуматься о дачных проблемах и строительстве дома. Можно не спеша познакомиться с предложениями компаний, посетить выставки, посоветоваться со знающими людьми. Сегодня мы подробно расскажем о строительстве дачи из профилированного бруса. Вы узнаете, как это происходит, и решите, пригодится ли вам описанный нами опыт.
    Для начала «Журнал о недвижимости MetrInfo.Ru» представит героя статьи. Это солидный отец семейства, человек от строительного мира довольно далекий, однако он весьма закаленный дачник. Зовут его Михаил Александрович, а чтобы было покороче, будем его называть Михалсаныч. Кстати, рабочие, которые строили дом, укоротили его имя вообще до Саныча. Но об этом позже.
    Итак, у Михалсаныча в дальнем Подмосковье, в 90 км от МКАД на юго-востоке, в садовом товариществе имеется дачный участок. На зависть москвичам от городской квартиры до дачи – 10 минут езды на машине или 40 минут ходьбы.
    Участок этот сдвоенный, состоящий из наделов по 6 соток. На одном из них, в окружении сада стоит старый дом, построенный своими руками, а на другом, который был куплен у соседки несколько позже, находится бытовка и несколько фруктовых деревьев.
    Старый «самодельный» дом представляет собой многократно увеличенный скворечник, в котором можно переночевать и укрыться от дождя, а вот со вкусом и расстановкой провести несколько дней без опыта туристической жизни уже нельзя: это феноменальное строение никак не отапливается и не освещается. Зато подходит для игр в индейцев или разбойников.
    Читать полностью: http://www.metrinfo.ru/top1/

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

100 000 грн.

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

З понеділка не курит,не пиє...ше пару днів і дозбирає...:russian_ru:

13. Оля

Оля Старожилка форуму

14. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Василю, то все фігньою Ви займаєтеся. Я Вам скажу як треба. Берете проектанта, сідаєте разом з ним за компутером, поруч садите жінку, доньку, можна і кота з псом і протягом 1-2 годин ваяєте собі будинок. Нормальний проектант має вже заготовки, часом навіть тривимірні з візуалізацією. Задаєте потрібні розміри, тягаєте туди-сюди стіни, перегородки, сходи, унітази, вікна і двері. В результаті мозгового штурму отримуєте оптимальне планування. Далі проектант йде працювати над вашим проектом, а ви собі вирішуєте, з яких матеріалів то все будувати, чим штукатурити і оздоблювати і тд.

• Подобається Подобається x 5
  15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Офф: багато років тому наші друзі (подружжя) запросили на ділянку мою дружину (як архітектора) щоби порадитися відносно проектів дачних будиночків. Основна суперечка між подружжям була на тему "цегла/дерево".
    Усі фахові доводи були господині по барабану. Вирішив дилему я (повний дилетант). Я сказав господині: "Як можна носіям прізвище Погорілі будувати дерев"яний будинок?"

Вже протягом 25 років вони дякують мені за той мудрий вердикт. :)

• Подобається Подобається x 3
  16. Іспанка

Бюджетний варіант, по суті напівфабрикат, який ще треба приводити до ладу. Як літній дачний будиночлк для невибагливих зійде:)

17. Romko

18. Laozi

Laozi Well-Known Member

Це і є класична совкова дача.

19. VasMT

Я з Вами згоден на всі 1000 відсотків. Тому сідаю, вмикаю або аркікад, чи там тридебудинок і соваю туди-сюди. А заодно малюю на мілімітровці, мені так краще бачиться. А заодно кручу-верчу тривимірні заготовки, яких в неті валом, якщо пошукати...
    Але поки я сам не "побачу" в своїй уяві той будинок у всіх деталях, доти буду мучитись.

Ну хоч щось корисне у Вашому житті, Боря, таки було.

20. Romko

а де твій аватар? :)