Ваші власні фото

Тема у розділі 'Фото', створена користувачем levandivka, 27 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Alias, хороша композиція.:y:

• Подобається Подобається x 7
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

..........

3. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Где-то далеко в степях:

• Подобається Подобається x 10
  4. Varvar

Varvar Well-Known Member

Це таке озерце ... яке влітку більше на болото схоже, а взимку все замерзає притрушується снігом і нічого так ... приємний вигляд.
    Знаходиться воно по ліву сторону від дороги зі Львова на Брюховичі, якщо їхати через Рясне за навчально-тренувальною ? базою пожежників.

• Подобається Подобається x 2
  5. Alias

• Подобається Подобається x 26
  6. Peri

Peri Well-Known Member

• Подобається Подобається x 13
  7. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Деревянный храм:

• Подобається Подобається x 16
  8. Alias

• Подобається Подобається x 21
  9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Дістала мене вже тота зима.

По дорозі знайому бачили...щенят вигулювала...

• Подобається Подобається x 18
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 22
  11. gvorn

gvorn Well-Known Member

Остання знимка Петрос Чорногорський нагадала. Він?

• Подобається Подобається x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Безпоняття, а де той Петрос розташований?

13. Agaton

Agaton Well-Known Member

Гм, здаэться що нi - навiть, якщо мати на увазi фотку вiд закарпатського боку, то кульмiнацiя правоii вершини троха за мала...але може як перспектива з далека...?:dntknw:

Миху, сусiдня вершина Говерлi, на пiвденний захiд :)

• Подобається Подобається x 3
  14. Stanley

Stanley Від Сяну по Кавказ!

• Подобається Подобається x 22
  15. hunter

hunter мандрівник

Похід на гори Хом’як (1542м) і Синяк (1665м) (+ водоспад Гук (15м))
    Зустрілися ми на головному вокзалі, нас було четверо хлопців, сіли в потяг о 23:45, який довіз нас до Івано-Франківська (де нас зустріли ще хлопець з дівчиною і наша команда булла в повному складі), там ми пересіли на інший потяг. Вийшли ми на станції Татарів в 6-ій ранку! Було дуже темно ще! Але сидіти на вокзалі ми не захотіли і пішли покорювати наші вершини. Ішли ми по дорозі до водоспаду Гук десь годинки дві, врешті-решт дойшли до нього, Але він опинився замершим…
    Так як всі кажуть що Були на водоспаді – то я з гордістю можу сказати що був на ньому, адже він був замершим і я по тих льодових бурульках ходив :)
    Далі ми з'їли по канапці, вділи бахіли і пішли в напрямку до поляни (яка розташована між вершинами цих двох гір). За годинки півтори ми якраз туди і вийшли, де ще з'їли по канапці і попили гарячого чаю.
    Це вже була 10:30, ми рушили до гори Синяк. Я думав що за годинку дійдем до вершини, але не так сталось як гадалося.
    Дійшли ми до кінця галявини і зайшли у ліс, по якому йшли і йшли…

• Подобається Подобається x 30
  16. hunter

hunter мандрівник

Коли вже вийшли ми з лісу, почалося найгірше! Глибокий сніг + альпійка не давали змогу нормально йти. Всі були з паличками лижними крім мене))) але і палички сильно не врятували їх. Проходження через ту альпійку було настільки важким, що ноги були всі мокрі (бахали не допомогли, бо сніг до поясу попадався) і злі, але не всі, дехто весь час приколювався))). Далі вже були каміння зі снігом, по ньому було легше йти, але і небезпечно.
    Але все ж за дві години ми дісталися вершини. Уху :preved:
    знову перекусили, пофотографувалися.
    Вид з вершини гори Синяк:
    Далі ми спустилися тою ж дорогою до поляни, але вже трохи легшим шляхом. На це потребувалася тільки година часу. Всі вже були вимучені, але бажання подолати другу гору було сильнішим за все інше і ми пішли до неї. На табличці перед останнім підйомом на гору було написано: до вершини 20хвилин, але то розраховано на літо і ми дерлися до гори аж цілу годину. Це був досить крутий підйом і потребувалося лізти з допомогою рук і ніг. Було дуже слизько і круто (в значені підйому).

• Подобається Подобається x 28
  17. hunter

hunter мандрівник

Ось тут вже була половина підйому
    а тут кусок іншого підйому
    нарешті вже вийшли…
    на самій вершині
    а ось це вид з Хом’яка на Синяк
    трішки відпочили, подумали і вирішили не обходити кругом, а спуститися в низ напрямік.
    Дарма ми це зробили, ось який схил там був
    Ой як довго ми спускалися… каміння вкрите снігом, ноги провалюються, застрягають між камінням. Дуже вже небезпечно було! Важкий і довгий спуск (більше двох кілометрів по крутому схилу вниз)… І ось ми вийшли на трасу. Пройшли трішки, сіли на маршрутку і добралися до станції Ворохта (10км).
    У Ворохті ми переділися, поїли смачно в кафешці, сіли на потяг до Львова в 20:27.
    Всі виснаження і невиспані (адже ніч не спали) але задоволені!!! До 11ї ще балакали, там вийшла дівчина, а ми всі повлягалися спати. О 1:25 ночі ми дісталися до Львова. І на цьому наше дійство завершилося)))
    Крута зимова мандрівка!!!
    П.С.: по грошах вийшло зовсім дешево: 10грн до Татарова, 10грн на маршрутці до Ворохти і 12грн до Львова (потяги по студентському) і ще домашня їжа в кафешці.

• Подобається Подобається x 28
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

То не Петрос, ви праві.

19. Khotybor

Khotybor Well-Known Member

Піпец як заздрю!

• Подобається Подобається x 1
  20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А я як заздрю!!! Така краса!!! :good: І фотки такі суперські!!! :good: Невже телефоном? о_О

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)