Ваші власні фото (2)

Тема у розділі 'Фото', створена користувачем Milena, 21 кві 2011.

1. William Bones

William Bones Любитель рому

Талант - талантом, але є деякє прості правила композиції, які, якщо їх дотримуватися, роблять кадр привабливішим для сприйняття. Правило третин, наприклад, я використовую майже завжди. Хоч інколи роблю це у зворотньому напрямку (вважається, що основний об’єкт зйомки краще розмістити з лівого боку, бо погляд, мимоволі, ковзає зліва направо) Але часто керуюся просто своїми відчуттями.
    девушки Юморины 04 1000 WEB.jpg

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вільянс Бонс, після переглядів ваших фоток, я свій фотоапарат почав трохи копати. Ще трохи і він теж зафоткає нормально. Я'му покажу німецьку дисципліну.

• Смішно Смішно x 3
  3. William Bones

Мих, не тра так офіційно - Вільям Бонс, просто - Біллі (Біллі, де мапа ? :skull:) Не треба давати копняка Вашому фотоапаратові, бо він ні в чому не винен. Дисципліна - то є добре, а як його звуть, Ваш фотоапарат ? І що до нього маєте ? Я питаю тому, що маю два фотоапарати: Canon 600D з різни ми об’єктивами і Panasonic Lumix DMC-FZ38 з Marumi CLOSE-UP SET +1, +2, +4. Тож маю деякий досвід обходження і з дзеркальною камерою, і з ультразумом. М’о, щось і пораджу. Від копняка камері ліпше не стане - це точно. Наразі викладу кілька кадрів, зроблених "панасонькою":
    жужелица и муравей FULL.jpg ромашки у дома_4 FULL.jpg осенний сюжет 04.jpg

• Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  4. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

давно мрію теж навчитися робити гарні знімки, та нема чим
    гарна апаратура досить коштовна, то ж не доходить до того діло, завжди щось важливіше з'являється
    помірковувала купити не новий, та в тому треба добре розумітися, щоб не натрапити на фуфло... так що мрії поки що так і залишаються мріями :sorry:

• ... ... x 1
  5. William Bones

Latana Royal, мрії мають властивість здійснюватися. То ж не переймайтеся тимчасовими труднощами. Я зустрічав в мережі фотографів різного віку, одного разу це буда жіночка за 60, яка вподобала фотографію і буквально за кілька років досягла майстерності високого рівня. Поспитайте у знайомих - може в когось є камера, якою не користуються і візьміть напрокат. Часто буває, що люди, купивши камеру для забавки, холонуть та кидають її без вжитку. А потім, буває, й продають за безцінь. Фотографія може принести результат, якщо приділяти їй увагу, витрачати на неї час. Моя знайома, якій дуже подобаються мої фото, якось придбала дзеркальну камеру "Пентакс" за 1000 гривень, тоді 200 долларів, але швидко покинула це діло через брак часу. Я ж маю часу достатньо, бо син уже дорослий, онуки підростають окремо від нас, тож не маю, окрім роботи, багато клопоту і маю доволі часу на своє хобі.
    Ще фото від "панасоньки" (це я так трошки панібратськи називаю DMC-FZ38, хоча він, насправді дуже розумна камера, розроблена фірмою "Leica" з об’єктивом "Leica" дуже високої якості ;)
    краски осени FULL.jpg пчелка на листиках 01 FULL.jpg

• Зе бест! Зе бест! x 3
    • Подобається Подобається x 2
  6. Latana Royal

Все правильно Ви говорите. Напрокат, на жаль, брати нема в кого, бо в кого є, ті самі користуються.
    Саме так і думала, що можна купити дорогу апаратуру й охолонути. Тому, для початку, краще купити в когось. Але, я бачила в одних людей камеру, на вигляд велика, з великим об'єктивом, здавалося б гарна. Та бачили б ви яка гидка якість з тієї камери, мій телефон робе кращі знімки. Тоді зрозуміла, що не вивчивши питання, можу купити з рук саме такий непотріб. Але ж не маючи практики роботи з тією технікою, як зрозуміти що гарно? Ось таке замкнуте коло :pardon:

• ... ... x 1
  7. William Bones

Знаєте, я своїм Canon 600D з
    Canon EF 100mm f/2.8 Macro USM зможу, якщо захочу, зробити огидні кадри. Це неважко. Колись, коли тільки придбав Canon 600D, теж не міг дати собі ладу спочатку. Бідкався - навіщо купив таку дорогу камеру, коли знімки вона робить гірші від ультразуама... Потроху призвичаївся і десь через місяць вже щось стало виходити прийнятне. Справа ускладнилася тим, що це було взимку й фотографувати не було що. Та й освітлення взимку недостатньо, та й взагалі... Все минулося )) А навесні справи значно поліпшилися. А тоді вже вмовив дружину на покупку свого улюбленого Canon EF 100mm f/2.8 Macro USM, який коштує нині ще дорожче, ніж тоді, чотири роки тому. Але тоді мені поталанило і маю собі таке диво. Ось один з найулюбленіших моїх кадрів: "Маки аргемонові у контровому світлі" (по кліку 1920х1080)

• Зе бест! Зе бест! x 3
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

У мене 6 D у вас 600 D, у 100 разів більше... ну канєшно... тепер всьо ясно.

9. William Bones

А які об’єктиви є до камери ?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Canon EF 70-200mm f/2.8L
    Canon EF 100mm f/2.8L is usm

Тамрон 24-70мм f/2.8 vc

11. William Bones

Ніфігасєбє... [​IMG]

• Смішно Смішно x 1
    • Креативно Креативно x 1
  12. William Bones

• Зе бест! Зе бест! x 3
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Зе бест! Зе бест! x 3
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Зе бест! Зе бест! x 2
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Зе бест! Зе бест! x 3
  16. William Bones

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  17. Latana Royal

Як корисно, дякую за інформацію. Бо моя дитина зве тих комах феями і розповідає про них різні небилиці :crazy:

• ... ... x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

я б радив уважно прислухатися. Діти знають більше в таких випадках.

• Смішно Смішно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • ... ... x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

[​IMG][​IMG]

трохи портретів.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона