Ваші власні фото (2)

Тема у розділі 'Фото', створена користувачем Milena, 21 кві 2011.

1. William Bones

William Bones Любитель рому

Ще фото, зроблене при жорсткому світлі. Я так і не навчився обробляти їт так, щоб вони мені подобались :sad:

Коник на грінделії розчепиреній (це такий американський бур'ян) кузнечик на гринделии 1000.jpg

• Зе бест! Зе бест! x 3
    • Подобається Подобається x 1
  2. William Bones

Поквапився трохи. Треба було корекцію кольору зробити хоч якусь. Не біда, буде оригінал і кореговане ;)
    кузнечик на гринделии_2 1000.jpg

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  3. manur

manur Well-Known Member

Недавно па пріколу пройшов в тирнеті якийсь тест на кольоросприйняття. Написало, що я входжу в 4% людей, які по максимуму розрізняють всі кольори і їх відтінки............

Але... яка різниця між фотками - не бачуо_Оо_Оо_О

• Смішно Смішно x 1
  4. Evg

Evg Санкт-Петербург

Экран протирал? :)))

• Смішно Смішно x 4
  5. William Bones

manur, я також з тієї ж групи - тетрахромат. Перше фото має жовтуватий відтінок через надміру сонячного світла. Друге відкореговане: зелений колір позбавлений жовтої складової. Можливо Ваш монітор не відтворює різниці, хоча - як тоді Ви пройшли тест ? :dntknw:

• Смішно Смішно x 1
  6. manur

manur Well-Known Member

І чого б то я обзивався?....:beee::beee::beee:

• Смішно Смішно x 2
  7. William Bones

То фсьо фарамушки, бо я колсиь вгадав у кросворді слово "амікошонство", а ще чув слова "полікарбонат" та "імплементація" ! Отаке... :beee:
    А ще в нас дозріває алича :nyam2:
    алыча 02 1000.jpg алыча 01 1000.jpg алыча 03 1000.jpg

• Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  8. William Bones

А ще в Одесі багато гарних дівчат ;)
    Лица Юморины 090.jpg

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • Креативно Креативно x 1
  9. William Bones

Ще 100 граммів і нірвана... :mocking: 100 грамм до нирваны 1000 WEB.jpg

• Смішно Смішно x 2
  10. William Bones

Немає спокою ніде в світі... Сьогодні посто у мене перед очима побилися дві маленькі бджоли на квітці грінделії... Зчепилися, наче коти у березні, люто дзижчали, каталися й борсалися по всій квітці і, врешті, розлетілися в різні боки. Там тої грінделії - хоч греблю гати, а дурні бджоли побилися через одну-однісіньку квіточку... Чи, м’о, то сімейна сварка ? :scratch_one-s_head:
    пчёлы подрались 01 1000.jpg пчёлы подрались 02 1000.jpg пчёлы подрались 03 1000.jpg пчёлы подрались 04 1000.jpg

Останнє редагування: 11 лип 2016
    • Зе бест! Зе бест! x 4
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

то за жилплощу.... з першого тре платити, а ніхто не хоче....

• Смішно Смішно x 4
  12. William Bones

А ще зустрів цікаву комаху - мурашиного лева
    муравьиный лев 03 1000.jpg

• Зе бест! Зе бест! x 2
  13. William Bones

Життя - суцільне свято ! Але не усім і не завжди...
    мизумена и пчела на чертополохе 01 FULL.jpg мизумена и пчела на чертополохе 04 FULL.jpg мизумена и пчела на чертополохе 02 FULL.jpg

• Зе бест! Зе бест! x 4
  14. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

@William Bones, Ваші знімки такі яскраві, виразні й харАктерні, що хочеть дивитися на ще і ще.
    Деякі ставлю як заставку робочого стола.
    На останній тільки на екрані роздивилася, що бджілку на квітці підстеріг хижак (((

• ... ... x 1
  15. William Bones

Latana Royal, мені дуже приємно читати такі відгуки на мої фото...[​IMG] Колись дуже давно, ще до Майдану й війни, я познайомився з одним справжнім Майстром фотографії з Запоріжжя - Павлом Апалькіним. Він одного разу висловив просту думку, яка запала мені у пам’ять назавжди:"Фотографія, як і будь-яке мистецтво - автобіографічна. Отже, в моїх роботах я , перш за все, показую себе, свої почуття й думки, використовуючи певні модель і техніку." Інший талановитий фотограф колись, ще на початку моїх спроб у фотографії, висловився так:"У твоїх фото є настрій. А техніка... Техніка прийде" Для мене це два орієнтири, які допомагають рухатися вперед в моєму улюбленому хобі. Доречі, воно, це хобі, сприяє кращому пізнаванню навколишнього світу. Я знаю тепер багато назв комах, рослин, птахів, маю певні навички у спостереженні, навчився не тільки дивитися, але й бачити. На фото з маленькою трагедією павука звуть мізумена клишонога, латиною - Misumena vatia. Це так званий павук-краб, або павук-бокохід. Він не будує тенетів, а ховається у квітках, змінюючи колір та хапаючи необачних комах собі на здобич. Та не завжди йому щастить :acute: паук краб 03 FULL.jpg

• Зе бест! Зе бест! x 4
  16. William Bones

А яка у Вас роздільна здатність монітора ? Я інколи викладаю кадри, спеціально зроблені для такого випадку у форматі Full HD 1920х1080 пікселів, 72 пікселі на дюйм. Це мінімальне значення для коректного відображення без збільшення. Ось, наприклад, з недавніх. Нажаль - світло жорстке, але хмаринок у нас давно не видно...
    (по кліку відкриється у повному розмірі)

• Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  17. Latana Royal

ой, не знаю, це на роботі
    але яку завгодно Вашу завантажую і підходить

18. Latana Royal

Подивилася: 1280*1024

19. William Bones

Latana Royal, як дотумкаю - як тут писати Персональні Повідомлення, то підкину кілька фоток у форматі 5х4, щоб не потрібно було підганяти під монітор, а поки що сьогоднішня здобич у трохи незвичайній обробці фільтром Redfield Fractalius :
    Без обробки (всі по кліку 1920х1080)
    А цей оброблений Glow 50
    Glow 100
    Shaggy

Останнє редагування: 15 лип 2016
    • Зе бест! Зе бест! x 4
  20. Latana Royal

Все отримала! Дякую!
    У Вас справжній талант бачити те, що робить знімки привабливими!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)