Ваші власні фото (2)

Тема у розділі 'Фото', створена користувачем Milena, 21 кві 2011.

1. William Bones

William Bones Любитель рому

Ні, не власівська. Це стрічка гвардійська. Кольори стрічки символізують дим та полум’я битви. З осені 1941-го частинам, з’єднанням та кораблям за мужність та героїзм особового складу привласнювалось почесне звання "гвардійських". Крейсеру "Красный Крым" це звання було присвоєне 18 червня 1942 року. Наші "старші брати" нині спаскудили цей символ, перетворивши його на "колорадскую лєнточку", як колись німці спаскудили символ Сонця. За це їм теж незабаром доведеться відповідати, як і за все інше, що вони накоїли. Я навмисно не викидаю таку стрічку, яка лежить в мене поруч із жовто-блакитною. Треба вміти відрізняти пам’ять від пропаганди. Я часто-густо стикаюсь з адептами "руського міра" і пропоную їм прочитати у россійській Вікіпедії статтю про Степана Бандеру, та подивитися россійський же ж фільм "Бандеровцы. Война без правил". При тому кажу: розумному - достатньо. І стаття, і фільм - пропаганда, але і там, і там є все, щоб зрозуміти - світ не ділиться на тільки чорне та біле. Україна потрапила між двома людожерами - Сталіним та Гітлером і не можна було вижити інакше, як співпрацюючи з тим, або другим. До того ж ці кадри знято у 2013-у, коли не те що Кримом чи Донбасом і не пахло, а навіть і Майданом. Ми ще були братами та добрими сусідами. Доречі, там були реконструктори у формі з шевронами УПА:
    немцы 04 1000 WEB.jpg немцы 08 1000 WEB.jpg немцы 09 800 V WEB.jpg

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

[​IMG][​IMG]

• Зе бест! Зе бест! x 2
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

[​IMG][​IMG]

• Зе бест! Зе бест! x 3
  5. William Bones

Dzeko, хто його знає як там воно було насправді. Певно, що різне було на тій війні, могло бути й таке, чи схоже. Я ж так і написав:"у формі з шевронами УПА". Реконструктори - люди обізнані, абияк форму облаштовувати не будуть. Певно, що мали якусь інформацію щодо зовнішнього вигляду. Були там і в німецькій формі люди, з німецькою зброєю:
    немцы 01_1 RF-50 DR NS 1000 WEB.jpg немцы 02 1000 WEB.jpg немцы 10 1000 WEB.jpg

• Зе бест! Зе бест! x 1
  6. prius

prius Well-Known Member

Починали з пташок і мишками,а закінчили кацапами і дєдивоєвалі,боже борони Україну від реконструкторів,вже одні прийшли

7. William Bones

По-перше - не закінчив, бо маю чималий запас різнманітних фото, по-друге - так, мій дідусь по батьківскій лінії воював, пішов з села на Вінничині в 41-му и десь пропав безвісті, а тато хоч і малим був в окупації, але пам’ятав, як пух з голоду. Тож та війна для мене - не порожні теревені.
    Тоді вже й від художників (Адольф Гітлер), від електоінженерів (Чикатило), від лікарів (Ілля Зелендінов), від семінарістів (Джугашвілі) ну й далі по списку. prius, я щодня спілкуюсь на різних форумах з росіянами - вони різні, як і українці. Є вата й вишивата, а є нормальні люди. Тож не годиться всіх фарбувати в один колір. Я навмисно виклав ці фото, щоб побачити реакцію саме тут, на львівському форумі. Очікування мої виправдалися: немає бурхливої реакції несприйняття (кілька скептичних зауважень лише підкреслюють загальну картину). І це добре, бо сліпа лють ніколи не буде провідником у майбутнє. А саме майбутнє створюється сьогодні прото у нас перед очима. Майбутнє України, Європи й світу взагалі. І ми мусимо бачити все: і позитивне, і негативне, бачити і в минулому, і в майбутньму.
    Трошки зміню тематику:

Тарас Тополя, гурт "Антитіла"
    Антитела 03 WEB Тарас Тополя и Виктор Раевский 800 V.jpg

Віктор Раєвський, гурт "Антитіла"
    Антитела 04 WEB Виктор Раевский 800 V.jpg Антитела 06 WEB Виктор Раевский 800 V.jpg Антитела 08 WEB DR Виктор Раевский 800 V.jpg

• Зе бест! Зе бест! x 3
  8. manur

manur Well-Known Member

25-26 червня провели на озері Світязь. Хто не в курсі, Світязь - це найбільше з Шацьких озер, розташований на північному заході Волинської області, в безпосередній близькості до кордонів і з Білоруссю і з Польщею (Шацький район Волинської області).

Хоча, біля берега озеро дуже мілке ( на фото видно - де вода світліша і доки люди у воді є) - глибина - до колін чи до пояса. Але, дальше глибина 3-4 метри. А найбільша глибина озера - 58 метрів (для порівняння : найбільша глибина Азовського моря - 14 метрів).

Посеред фото видно острів. Цього разу до острова не плавав(((( Але плавила на катамарані : 4 дорослих і 2 дітей. Доки заплили - видно на фото. Там тент нашого катамарана видно. І на окремому фото я збільшив гірку, яка є на попередньому фото.

Ну, і ще одне фото - гарна собачка моїх друзів, які їздили з нами.

DSCN1121.JPG DSCN1124 1.jpg DSCN1131.JPG DSCN1131 1.jpg

• Зе бест! Зе бест! x 4
    • Подобається Подобається x 2
  9. Hyligan

Hyligan Іронічний

То правда шо там повний фурор, і за житло вже б'ються?

10. manur

manur Well-Known Member

Бійок не бачив, але постійно хтось ходив і питав про вільні місця.

То якраз було 4 вихідні, то й народу було досить.

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

десь фотки були на якомусь волинському сайті, кілометровий корок в с.Світязь...Там і так по неділях завше повно народу товклося, тому я завжди любив їздити з понеділка, всі з озера, а ми на озеро...

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ні, ці 100% необізнані. Показали максимум дивізію "Галичина" в карикатурному вигляді. Навіть є великі сумніви чи взагалі існували якісь "шеврони" УПА.

13. muravey

muravey Well-Known Member

Як нам розповів сілський голова Завадова в музеї-криївці, підпільні збройні формування українського повстанського руху використовували різні зразки форми - рад'янську, німецьку, польську...все, що можна було десь взяти або з когось зняти ;) дехто з рядового складу взагалі форми не мав. Власне зі зброєю така сама історія - приймалося на озброєння все, що могло вбити ворога.
    Були знаки-лички (на комірі) в офіцерів, якась система знаків відмінності і погон, але шевронів саме УПА я теж не пам'ятаю.

14. William Bones

muravey, Dzeko не буду сперечатися, бо не володію потрібною інформацією. Це знімалося у 2013 році, коли виглядало зовсім по іншому. Я б тоді плюнув в обличчя кожному, хто б сказав, що Росія нападе на Україну, що російскі "добровольці" й "відпускники" будуть воювати на Донбасі, що Росія стане відкритим ворогом, що російська артилерія з російскої території буде гамселити по українських селах. Мій син служив у Севастополі у 2002-2004 роках на флоті, біч-обіч стояли російскі кораблі. Я його питав про відносини з росіянами. Він сказав тоді:"Тато, якщо не росіяни, то хто ж за нас вступиться ?" Вступились... Коли почалася анексія Криму син був удома і по ТВ бачив багатьох знайомих, постійно дзвонив у Севастополь і дивувався, що самі прості мічмани й старшини давали відсіч окупантам, а елітні морські диверсанти, які цеглу об голову били й могли у листопаді заплисти голяка за обрій - ці ремби з мокрою матнею повтікали, або перейшли на бік загарбників. З тих пір багато що змінилося. Добре, це ж тема про фото, а не про політику. Хоча... Додам трошки одеського Майдану ))
    Украинцы 07 1000.jpg Украинцы 19 1000 WEB.jpg Украинцы 20 1000 WEB.jpg Украинцы 35 1000 WEB.jpg

• Зе бест! Зе бест! x 2
  15. William Bones

двое 1000 WEB.jpg

• Зе бест! Зе бест! x 1
  16. muravey

muravey Well-Known Member

Перехід на мою улюблену локацію в Одесі... Наприкінці місяця обов'язково знов там зачекінюсь :)

17. William Bones

Ласкаво просимо ))
    морячка 2 1000 WEB.jpg

• Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

[​IMG][​IMG]

• Зе бест! Зе бест! x 5
    • Подобається Подобається x 2
  19. Мих