Ваші власні фото (2)

Тема у розділі 'Фото', створена користувачем Milena, 21 кві 2011.

1. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

А може то воля Путіна, а не Божа? Як гадаєте? Чи таки Бог стрельнув з С-300 ?

3. mypucm

бог не захистив навіть тих, хто йшов у церкву :sad:
    нашо тоді витрачати на нього час? :scratch_one-s_head:

4. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

а церква це показник?
    У кацапів церкви теж є, де їхні попи закликають і благословляють до вбивств.

5. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

не може такого бути.
    прихильники будь-якої течії не визнають інші, якто свідки Єгови або баптисти, рпц чи пцу, ркц чи протестанти, тільки для вирішення тертя.
    для мене немає різниці де бути і як молитися, ставити свічки чи перебирати вервицю, читати "вартову башту" чи іюдейську тору.

6. Коммунарец

зло помножиться, біди збільшаться, бо так має статися в передантихристовий час за гріхи людства і провину перед Богом.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

По-перше, більшість апостолів помирали мученицькою смерттю.
    По-друге, звідкіля ви знаєте, що Бог не захистив їх?

А може після фізичної смерті вони потраплять у Небесне Царство? Життя на землі ітак промине, рано, чи пізно.
    Як казав ап. Павло, наше земне життя - це як вода, котра витікає з-поміж пальців і падає в безкрайнє море, але християни живуть не заради цієї води, а заради цього безкрайнього моря.

От духовна смерть - це трагедія, а фізична чекає на кожного. Навіть Лазар, якого Бог воскресив і то помер.

Останнє редагування: 24 кві 2023
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Церква - показник, бо про церкву говорив Ісус.
    А кацапів нема церкви. Як можна називати церквою організацію, котра створена Йосифом Віссаріоновичем?
    Як?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Підійдіть до представника будь-якої церкви і запитайте, чи вони самі найправильніші і чи вони від усіх знаходяться найближче до Бога. І всі без виключення скажуть одинаково - ТАК. Так само, як і ви кажете.:)))

Тому це не є критерій.

Ось ця церква є правильна, бо я там є.:))) Ну або я маю правильне уявлення про Бога, бо я знаю, бо я - то є я.:)))

От доки людина в центрі ставить своє Я, то це вже точно не в десятку.

Друге, Вартова Башта - не християнство. Це вам скажуть всі християни всіх основних течій, а вам все одно. Звичайно, це ваш вибір, але він безприципний.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

12. mypucm

336696165_757601182612270_6807412637448262846_n.jpg

не можу зрозуміти, де тут про царство небесне :scratch_one-s_head:

Останнє редагування: 25 кві 2023
  13. Коммунарец

Навіть я, маючи цікаві стосунки з Богом, ще не вирішив, хто є хто. А за решту людей не відповідаю, бо ще не читав ні в кого такого, щоб побачити їх стосунки, крім тих, що були в давнину.
    І врешті маю думку, що мій вибір був передбачений, аби вважати його закономірним.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

а ви його шукали?

15. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

18. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

винічівоніпанімаіті. етаніпрафда. вифсьовроті. сагласна рассійскай історіі - русскай церкві уже больше тисячі лєт

• Смішно Смішно x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

а де твій аватар? :)