Ваші власні фото (2)

Тема у розділі 'Фото', створена користувачем Milena, 21 кві 2011.

1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

В Харкові, здається, є дівчинка , яка з пластиліну ліпить усе, що завгодно. Та ще й таке мініатюрне, що в мікроскоп треба роздивлятися. На рекорд Гінесса хоче йти. Навіщо їй це? Слава - дуже тяжка ноша.

2. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Навіщо Ви скрізь свою поезію і прозу демонструєте, тим паче, що Ви не письменник. Навіщо Вам це? Слава - дуже тяжка ноша.:)))

• Смішно Смішно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Коммунарец

Слушне запитання.
    Тоді, шість років назад, я складав вірши для людей Донбасу, які відвідували форум ДКР. Я там пожив з 2010 по 2014 рік. Мені виділили, а може "заслужив" у Шамана таку честь вести тему українською мовою, бо там не дуже це полюбляли - це як на Красной площади поставити почесний український караул біля міста-героя Києва. Це була знатна історія... Хотілося, щоб не було війни... А вони мне не послухали. Але я зірок не хватав і навіть замислююся, "Чи я їх сам вигадав?" Неоднозначна відповідь... Перечитуючи ті вірши, я взнав своє майбутнє. А ви кажете - демонструю...
    І тепер пишу, не ради своєї слави... Але навіщо це вам? Гадаєте я хочу когось образити? Зовсім ні. Просто так мені здалося, а краще, щоб він сам відповів. Може і не здалося...
    У людини бувають такі мотиви щось робити, що тільки диву даєшся... (в тому сенсі, що дивуєшся, а не віддаєшся комусь)

Останнє редагування: 24 лип 2017
  4. manur

manur Well-Known Member

Що за звір?

То Ви - язичник? .... мацковскага патріархата?о_О

• Смішно Смішно x 1
  5. Коммунарец

І де-то ви були раніше? Хе... В яслі ще доти ходили?
    ДКР - Донецько-криворожский ресурс, оплот сепаратизма и та русского патриотизма.
    Шаман? Ото він...

6. manur

manur Well-Known Member

А я тривалий час вважав, жи то є "Департамент карного розшуку".........

• Смішно Смішно x 2
  7. Коммунарец

Ні, його позаочі називали Донецько-криворожська республіка. Там і Пушилін бігав по ринку з агітками і ростовські відділення ДКР відкривали офіси в Донецьку. Але самі знаєте, при якому князеві це могло все активно відбуватися... А ті нерозумні пішли за рублі життя віддавати. Але нам ще "світить" і не таке, шановний @manur. Саме цікаве буде попереду. Можете не сумніватися.

8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

"тела давно минувших дней"....
    А я вас пам'ятаю по форуму. В 2008-2010 я його модерувала (Аnna). Потім модерував Шаман. Потім Улісс.
    Потім трохи писала, деколи почитувала).
    Можу повідомити, може не знаєте, що Шаман (Олег Фролов) в 2014 одержав поранення и навіть одержав якийсь там орден днрівський - хвалився на форумі з фото. А один з дописувачів (Граф) був навіть в першому уряді днрівському - Пургін Андрій Євгенович.

Ця небезпечна кодла ще з 2004року проходила по протоколам СБУ, це тварі з Євразійського Союзу Молоді - вихованці Дугіна, вони ще в далекому 2004му ходили і фотографувались з прапорами ДКР, мали форум ДКР, де писали про відокремлення Донбасу і лили люту ненависть до всього українського...і зосталися неушкодженими, нажаль, щоб потім робити "руську весну".
    Цей сепаратський форум тільки рік назад як зник зовсім. Що цікаво - там і кияни проросійські дописували, його старожили т.с.. Отака небезпечна свобода слова. Наразі там чи донецькі новини, без коментів,- щось незрозуміле.
    Довідатись би, де ця зграя заховалася...Бо з величезним задоволенням читала наприкінці їхні образки на Росію від Улісса - бо виявилось геть поганим відношення до донбасян, що побігли в Расєю. А вони на дарунки очікували.

• Інформативно Інформативно x 5
  9. Коммунарец

А хто під вашим ніком модерував з 2012 по 2014? Я тоді, в травні 2014 року, обізвав Пульку "Путінською шльондрою", а вона вилила на мене купу багна і забанила пожиттєво. Якась з Керчі, щоб їй там жилося добре і наїлася щастя по самі гланди.
    А Анну-модератора одну знав по харьковському острову. Не зійшлися характерами) Такого друга мати - ворогів не треба.
    А Сармата пам'ятаєш? Пропав десь у 2012 році, а то був би похлеще Мотороли і всіх разом.
    Але ніхто не знає чиюсь душу, крім Бога. Всі гадають, що можна заховатися від розплати... Не вийде. Все записується. Булгаков казав:"Рукописи не горять" і навіть думка і намір кожного вже знають до того, як хтось ще й не гадав, що буде думати.

10. Silver bullet

Останнє редагування: 25 лип 2017
    • Подобається Подобається x 1
  11. Коммунарец

У мене не було проблем - у них були.
    А "харківський острів" - то так образно, бо не пам'ятаю, але там модератор якась з заходу, типа львівської Ірини Дмитрівна Фаріон. Всіх розігнала - і своїх, і чужих з форуму.

12. Silver bullet

Ну я не з заходу, а зі сходу)

13. Коммунарец

То все відносно. Я би сказав навіть - з півночі, ніж зі сходу. Плюс-мінус 200 км не грають суттєво. От у мене гірше. Я зі сходу, а батьки з заходу. Нострадамус мабуть голову зламав, коли своє пророцтво писав, і не збагнув, що то одна людина, а не дві)

14. katyalupanowa

katyalupanowa Member

[​IMG][​IMG]
    Я люблю фоткать и делать всякие красивые композиции, короче блоггер​

• Подобається Подобається x 2
  15. Коммунарец

У нас вже є багато тих, вміє на кнопку жати. Але конкуренція - це двигун его людини, тому мабуть залишайтеся, тим паче ви ще й дівчина, вас не образять, якщо ви самі не образитеся. :heart:
    Ваші фото такі легкі на пам'ять... До речі, в якому хостінху ви вантажите малюнки?

16. katyalupanowa

katyalupanowa Member

Дякую) це фото я підгрузила с соціальних мереж своїх, а так можна на Pinterest, я думаю його всі знають)

17. Коммунарец

Вперше чую. Я за допомогою Piccy.info - пожизненный хостинг картинок

• Подобається Подобається x 1
  18. terRen

terRen Дуже важлива персона

Берлінська телевежа і церква святої Марії (Marienkirche) перша письмова згадка про церкву датується 1292 року

• Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  19. terRen

Ріка Шпрее в Берліні

• Зе бест! Зе бест! x 3
  20. terRen

Рейхстаг...

• Зе бест! Зе бест! x 3