Ваші думки про Крим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. Moskva

Moskva Well-Known Member

Якщо Ви маєте на увазі курорти біля моря, - ніде не був. Відпустка лише два тижні, - їду туди, де добре знаю місцевість.
    Дуже цікавлюсь Історією, - тому хочеться витратити один з цих тижнів на Львів.:) Або, може, відгули, причеплені до якихось з Свят, поки що не знаю.
    А у Києві буваю 3-4-5 разів на рік, просто на вихідні. Це ж просто, - ввечорі плигнув на потяг, - зранку у Києві.:) Дуже красиве і гостинне Місто! :) Моя аватарка, - це "Москва в гостях у Києві"
    До речі, хотілося б запитати у Українців, - а як моя Українська мова? Тільки прошу чесно. А то, щось пан Полковник сказав, що "кое-как".

• Подобається Подобається x 8
  2. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Мова прекрасна, без практики я б так не говорил. Сознались бы, как учили! Честно, тоже хочу так, а как с носителями говорю, тормозить начинаю, стесняюсь ошибиться...

• Подобається Подобається x 3
  3. Nevermind

Nevermind Просто персона

Я для цього і запитала. Якби були де-небудь у нормальних курортах в інших країнах, кримський совковий сервіс уже не здавався б таким високим.

• Подобається Подобається x 4
  4. Ома

Ома Дуже важлива персона

Не переймайтеся. Заздрить. Йому ж не можна українською дописувати. ;)

---------- Додано в 21:33 ---------- Попередній допис був написаний в 21:23 ----------

Людині, яка ходить пішими переходами із наметами, такого не розповідайте. Я дуже невибаглива до умов. І корона небо ніколи не дряпає.
    Але, що є хамство у великої кількості кримчан, то є.
    Поїдете до Західної України, відчуєте різницю.

• Подобається Подобається x 7
  5. Moskva

Moskva Well-Known Member

Змінив аватарку на Дніпро - "реве ревучий"!:) (Т.Г.Шевченко)

Щиро вдячний Вам, шановна пані Русалочка! :))):give_rose:

Може, воно так і є, шановна пані Ома, сперечатися не буду. Навіть, можу припустити, що у мене таке сприятливе враження склалося, як кажуть, "на контрасті", у порівнянні з Москвою. Бо тут, - .............
    На великий жаль для усіх нас.:give_rose:

• Подобається Подобається x 7
  6. biruk

biruk Well-Known Member

Особенно добрє відчули різницю пенсионеры приехавшие на 9 мая во Львов. А ещё вспоминается как лет 20 назад приезжали на Зап. Украину. Как только стоило заговорить на русском языке, так полное игнорирование. Экскурсоводы, которые сопровождали группы ( не местные), заранее предупреждали, что бы с вопросами к местным не лезли. По причине их не дружелюбности.

7. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Был я во Львове лет 20-25 назад. Стал там жертвой агрессии. Еду в трамвае, смотрю в окно. Тут на меня набрасывается пенсионер. Звеня юбилейными медальками, он начинает нагло предъявлять претензии, какого я пялюсь по сторонам и не высматриваю его чтобы уступить ему место. Наехал, кстати, на русском языке. Больше никаких проблем не было.

Что же касается Крыма, то культура там действительно ни к черту. Знаю изнутри.

8. Полковник

Полковник миється в бані

И чё тут?
    Хоть расскажите, а то и не знаю ничего.

9. biruk

biruk Well-Known Member

Культура везде ни к чёрту. А курортники, выбрасывающие пакеты с мусором на ходу из машины? Это что, лучше? Все мы из одного болота.

• Подобається Подобається x 1
  10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

11. kjk

kjk Дуже важлива персона

правду кажете
    взагалі за російське слово як правило зривають з будинку металевий вказівник "вулиця Степана Бандери, 21" і кидають нею в натовп москалів
    а потім ще пишуть в свідомих газетах що москалі хулігани, зривають вуличні вказівники
    спитайте Полковника, він підтвердить

• Подобається Подобається x 1
  12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так якщо якісь новини про Львів - то обовязково якісь кацапи місцеві інтервю дають. Я коли у Львові був на Сихові питав шось в людей - то якісь кацапські бабусі старої закалки попадалися. Не все однозначно.

13. Nevermind

Nevermind Просто персона

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

15. Blaberus

---------- Додано в 11:01 ---------- Попередній допис був написаний в 10:50 ----------

Не стоит все валить на курортников. Я когда-то проторчал в Крыму несколько месяцев, в сезон отнюдь не курортный. Никогда не любил свой город, но тогда почувствовал, что живу в не таком уж и плохом населенном пункте.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

17. Ома

Ома Дуже важлива персона

О чем речь! Даже Донецк по сравнению с Крымом показался мне культурным центром, не говоря уже о Харькове.

18. Nevermind

Nevermind Просто персона

19. Blaberus

• Подобається Подобається x 2
  20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

а де твій аватар? :)