Ваші думки про Крим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Тоді, коли росіяни перестануть мислити категоріями битв і завойовувань, а будуть думати категоріями добросусідства, вільної торгівлі, демократії...І не раніше;)...
    Якщо ви не здатні розглядати мою думку в розвитку, в перспективі, а думаєте примітивними конструкціями, то хто Вам лікар?:pardon:

---------- Додано в 18:50 ---------- Попередній допис був написаний в 18:44 ----------

Абсолютно підтримую, але до втілення цієї програми пройде чимало часу, якщо, звичайно, якісь гарячі голови (з козацкими чубами) не спровокують криваві заворушення...Тоді ця проблема може вирішитись і скоріше, але великою кров'ю...А воно нам треба?
    Абсолютно ні...Це программа максимум і від неї ніколи не відмовляться...Але поки на часі программа мінімум - повернення всіх виселенних і їхніх нащадків в Крим, і їхнє облаштування...

• Подобається Подобається x 3
  2. Moskva

Moskva Well-Known Member

Абсолютно з Вами згоден, шановний пане Яремо.:) Тому що без того, що Ви перелічили, - взагалі не може йти мова про "порозуміння" будь-яких Народів.
    Але ж всі мої Друзі і просто знайомі дотримуються як раз таких думок.:) Воювати нікого не хочуть і не хочуть, щоб воювали їх (нас), - а хочуть просто сумлінно працювати.
    Можу розказати те, що маю спостерігати кожен день.
    Адже зовсім не секрет, що багато Українців змушені приїжджати заробляти гроші до Москви, - аби нагодувати свої сім'ї. А що зробиш - таке життя. Їх тут пресують міліція та міграційна служба - це так. Але ж це - влада.
    Мені хочеться підкреслити інший момент - спостерігав величезну кількість разів, коли звичайні мешканці, москалі (чи москвічі?) відверто співчували цим Українцям, висловлювали свою симпатію.:)
    Отже ж, мені чомусь і здається, що аж ніяких перешкод для нашої Дружби, окрім влади (нашої і Вашої) - немає.:)

3. Yarema

Та наша влада тут ні до чого...Якщо вона хоче поводитись з достоїнством, то її звинувачує Кремль в русофобії...Якщо ж вона відверто підлещується, то її зневажають і поводяться, як з холопами...

• Подобається Подобається x 2
  4. Vadim Kharkov

Vadim Kharkov миється в бані

Я-то, как раз, и стараюсь прорисовать перпективы ваших мыслей. ... В отличие от Вас...;)

• Подобається Подобається x 1
  5. Yarema

А ось тут - дудки! Ніякої незалежності москалюгам в Україні...У них є своя держава;)...
    А Ви не намагайтесь за мене щось там "прорісовивать"...Я Вас не уповноважував щось домислювати за мене...З цим я якось сам впораюсь помаленьку...Краще уважно читайте...Можна по складах...Може тоді і не доведеться нічого "прорісовивать":)))...
    Достатньо довго, якщо сусідні держави будуть зацікавлені в її збереженні і будуть її підтримувати дипломатично і розвитком співпраці в сфері економіки і безпеки...Дуже сумніваюсь, що хтось в таких умовах зможе позбавити татар (а саме їх Ви, напевно, мали на увазі) незалежності...Окрім того, щось я не зустрічав таких фактів, щоб народ добровільно позбавлявся своєї незалежності...

6. Vadim Kharkov

Да что там стараться? Ваша позиция предельно ясна: Сделать всё для предоставления независимости крымским татарам и при этом сохранить целостность Украины...:good:

Прямо клон дитя йули и пасечника какое-то...:pardon: Понятно, что я говорю о духовном отцовстве...;)

7. Alek

Alek Well-Known Member

Автономия татар, думаю будет создаваться лишь в случае, когда нависнет реальная угроза потерять Крым. А для нынешней власти крымский вопрос предельно ясный, пока.
    Вот замшелый "патриот - революционер" российского Крыма из Москвы в майке - Массачутес. [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Как неадекватного клоуна ( Я - царь Крыма ! ) возвращали туда, от куда он заявился. Действо в картинках.

http://politics.comments.ua/2011/07/13/271002/kak-meshkova-vigonyali-ukraini.html

Отдыхал бы себе дядя на пляже, винцо бы потягивал или ещё чего.... [​IMG] [​IMG] Но нет, языком почесать захотелось.

8. Yarema

Автономія (територіальна) татар на сьогодні не є можливою через їх меншість...Треба дивитись в майбутнє...Якщо чисельність татар перевищить чисельність інших мешканців Криму, лише тоді постане питання про автономію чи незалежність...На сьогодні це не реально...
    Сьогодні можна лише ставити питання про національно-культурну автономію татар, щоб відродити їхню мову, традиції і культуру...А головне, завершити повернення і облаштування депортованих і їхніх нащадків на батьківську землю.

9. Alek

Alek Well-Known Member

Думаю, что у восточных и азиатских народов с этим всё в порядке в отличие от нас - славянских суржиков.
    Так шо, лишних автономий нам пока не надо. Да и АРК не мешало бы убрать.

Останнє редагування: 14 лип 2011
  10. Philosof

Philosof Well-Known Member

Саме існування АРК суперечить діючій конституції, тай всі не обхідні можливості можна забеспечити і в області

---------- Додано в 11:53 ---------- Попередній допис був написаний в 11:50 ----------

бо українська влада заперечує існуванн окремої нації русинів і вважає їх українцями то які питаня ?

11.  
  12. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Видишь суслика? :)))

ДМБ

13. Alek

Alek Well-Known Member

Прям нация? Может мелкое этнообразование ? В одесской области много компактно проживающих болгар, гагаузов, молдован. Так что, всем автономию давать?

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Російська влада заперечує існування окремої нації українців.

15. Vadim Kharkov

Так Вы все решения украинской власти поддерживаете или только выборочно... По ситуации...;)

Ну российские власти, положим, официально признают существование отдельной нации украинцев. И мы с вами даже знаем почему...;)
    Да и было бы непроходимой тупостью не признавать, что уже создано и существует. Чем-чем, а тупостью власти РФ не отличаются. В отличие от украинских властей. Любого окраса...;)

Ну и уже традиционно на этой ветке:
    :yes:

16. Alek

Alek Well-Known Member

Это особенности национального характера последних или высказывание автора - результат свободы слова в Украине ?:crazy:

---------- Додано в 21:22 ---------- Попередній допис був написаний в 21:20 ----------

Очень философский подход. о_О

17. Vadim Kharkov

Это, уважаемый - констатация факта. Или Вы хотите поспорить?...;)

А причины сего явления - не моя компетенция...

18. Alek

Alek Well-Known Member

Даже очень, уважаемый. При ЕБН власти РФ отличались особым умом или то не считается ?;)

19. Yarema

АРК прибирати треба...Без питань...А з татарською культурною автономією гарячкувати не потрібно...
    Культурну? Чому б і ні?;) Те ж стосується і русинів...Територіальну автономію вони, поки що, отримати не в змозі, бо їх не вистачить на те, щоб зібрати більшість голосів в Закарпатті...От якби б зібрали, то тоді і розмова пішла б інша...Те ж саме і з татарами...Хоч як пан з Харкова не намагається мені нав'язати сепаратистські бажання, але я розумію, що поки таке неможливе в принципі...

І головна загроза сепаратизма виходить не від кримсько-татарського народу, а від російських націоналістів Криму...Хоч от якраз вони не мають ніякого права на самовизначення, бо мають вже величезну державу - Російську Федерацію...

20. Nevermind

Nevermind Просто персона

Так вони й не збираються засновувати окрему державу. Вони просто хитро хочуть приєднати Крим до Росії. За типом як Судетська область в 1938 році.

а де твій аватар? :)