Ваші думки про Крим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. Salata

Salata Well-Known Member

Интересно узнать как это в международном праве различается.

Да и если украинцы позволят оторвать значимый кусок от своей державы, вряд ли кто-то еще спросит их мнения по поводу других кусков их державы. Справедливости потому так много в сказках, что в жизни редко встречается :)

• Подобається Подобається x 3
  2. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Поцікавтесь у спеціалістів...
    Спитають, якщо не захочуть війни...Бо мало коли спроба відірвати шмат від чужої країни, без згоди цієї країни, закінчувалась без крові...

3. Salata

Salata Well-Known Member

Я и интересуюсь.

И что? Если чью-то страну раздербанили с кровью, им легче от этого? И потом Чехословакию в 38-м поделили вполне бескровно.

Если просто так отдать приличную часть своего государства, все остальное тоже, скорее всего, никаких особых затрат от желающих не потребует.

4. Yarema

Не просто так віддати, а повернути народові втрачену державність...
    Все , що в залишку, не має національностей, які не мають своєї власної держави...Її мають українці, росіяни, поляки, євреї, молдавани, румуни, угорці, білоруси тощо...Якого ще біса потрібно?о_О

• Подобається Подобається x 1
  5. Vadim Kharkov

Vadim Kharkov миється в бані

Т.е. отдать под протекторат Турции. Ну как 250 лет назад было.
    Это я понял...

Однако, я не понял: Вы за территориальную целостность Украины или против?

И ещё... может Вы всё-таки турок? А иначе придётся признать у Вас симптомы демократии мыслей в мозгу . А как же ещё могут сочетаться Ваши утверждения, что Крым есть неотъемлемая часть Украины и то, что Вы являетесь убеждённым сторонником в том, чтобы предоставить татарам независимость от Украины?

"Демократия" в мозгу, понимаете ли, великая штука! Позволяет сочетать несочетаемое...;)
    "Демократия" в мозгу - это сиюминутность мыслей, когда человек не в состоянии удерживать ту или иную мысль дольше, чем он её думает. Закончил думать одну мысль - начинает думать следующую, безо всякой связи с предыдущей.

Может я что-то упустил и Вы предложите своё объяснение Вашей демократии в мозгу?
    С удовольствием послушаем Ваше объяснение: как можно предоставить независимость татарам в Крыму и при этом сохранить целостность страны.

6. Nevermind

Nevermind Просто персона

Татары - это 250 тысяч человек из двух миллионов, которые живут в Крыму, не считая Севасика. О какой независимости идет речь?

7. Yarema

Це Ви видумали, люб'язний;)...
    Я за...Але Крим є виключенням...
    Ви, пане, або прикидаєтесь, або не здатні спробувати заглянути на крок вперед...Я ж не кажу, що татарам треба надавати незалежність сьогодні...Навіть і вони самі не піднімають сьогодні такого питання...Я кажу, що така проблема ймовірна В МАЙБУТНЬОМУ, і треба бути для цього готовими завчасно...І окрім того дав своє особисте бачення шляхів вирішення цієї можливої проблеми...

Щоб поставити для Вас усі крапки над "Ї" роблю остаточну заяву...На сьогодні, я є безперечним прибічником територіальної цілості і нероздільності України...Але це не виключає того, що в майбутньому (коли для цього визріють, насамперед, демографічні передумови) я буду прибічником надання кримським татарам (і виключно їм) державної незалежності......

Вас задовольнило пояснення? Якщо ні, то я безсилий щось Вам ще пояснити...:dntknw:

• Подобається Подобається x 2
  8. Vadim Kharkov

Vadim Kharkov миється в бані

:)))

В общем понятно - демократия в действии.

Для людей, которые способны думать, поясняю: если человек способен спрогнозировать будущее состояние вещей, он будет:
    - либо способствовать прогнозируемомму развитию событий (если прогнозируемое состояние для него желаемо)
    - либо препятствовать прогнозируемому развитию событий (если это развитие для него неприемлемо):
    - либо ничего не делать (при нейтральном отношении).

Вопрос к форумчанам:
    Yarema - турок (как минимум в душе) и желает расширения сферы влияния Турции?
    Yarema - хочет хоть чем-то отомстить (за что - непонятно!?) славянам
    Yarema - просто не понимает причинно-следственных связей своих "высказываний" на форуме и реальности

Что-то ещё.........................................................................

9. Yarema

Ярема - українець, не втративший відчуття справедливості.
    Ярема не хоче нікому і нічим мститися, Ярема хоче встановлення справедливості...
    Ярема, здається, досить аргументовано доносив свою точку зору...Ярема не винен, що Пан Вадим не догоняє;)...

---------- Додано в 22:52 ---------- Попередній допис був написаний в 22:48 ----------

Ярема не має ніякого впливу на українську політику, за винятком свого голосу, який партія регіонів хоче вкрасти, фальсифікуючі результати виборів... Тому Ярема може тільки розмірковувати і доносити свою думку до колег по форуму...

• Подобається Подобається x 4
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як вам подобається прикинутися шлангом....

11. kym

kym Well-Known Member

Яке таке время Екатерини....... окупація криму росіянами - це вам не мирне заселення греками і генуезцями

12. biruk

biruk Well-Known Member

Тогда надо признать и оккупацию Крыма татарами. Они же не на голое место сюда пришли в 1223 году. Почитайте историю. Сколько народа они извели, прежде чем здесь укоренились.

---------- Додано в 06:21 ---------- Попередній допис був написаний в 06:07 ----------

Ну, а Украину надо начать делить не с Крыма, а с русинов. Те давно хотят вырваться с украинского ярма. А за тем и галичане захотят отделиться, не видя перспективы вступления в ЕС. В одиночку их сразу же примут. И пошло, и поехало...

13. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Та йой, тих русинів десь кілька тисяч(за попереднім переписом біля 10 тисяч), і вони "погоди не роблять", їх тільки використовують політики типу Балоги для торгів за сфери впливу
    Не треба зараховувати до русинів все українське населення Закарпаття!!!!

14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

TesTanya
    не реагуйте на ту маячню. Севастополь буде "ділити Україну"!

15. Yarema

Якшо русини будуть становити більшість в Закарпатті, то можливо постане і таке питання...А поки що до цього ой як далеко....;)

16. Boris_Kiev

Чи є вони взагалі?
    Навіть в Росії розуміють, що нема таких етносів, як "казак" або "сибіряк".

17. Yarema

Та нє,;) деякі цілком серйозно вважають, що козаки - окремий етнос...

18. Boris_Kiev

Самі казаки і вважають. Знав я таких (у Києві) - прізвища українські, народилися на Кубані, але українофоби рідкісні.

• Подобається Подобається x 5
  19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Російська імперія все життя тим і займається, що дробить українців і налаштовує одних на других.

20. Nevermind

Nevermind Просто персона

Дрібні народи легше поневолити, ніж велику націю. :)

а де твій аватар? :)