Ваші думки про Крим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. Saszko

Saszko Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  2. Nevermind

Nevermind Просто персона

3. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Вони на своїй батьківській землі і ніхто не може заборонити їм їхні звичаї і традиції... Он в Донецьку є мечеть, але нема ніяких неприємностей пов'язаних з ісламом...Більше стало молодих жінок в довгих сукнях і хустках...Але мені це ніяк не заважає...

Кому цікаво може ознайомитись з нормами шаріату. На мій погляд нічого страшного в них нема... http://ru.wikipedia.org/wiki/Шариат
    Та хоча б тому, що караїмів і кримчаків, нащадків хазарів майже не залишилось...В кращому випадку вони могли б створити пару національних сел...А руси ніколи не жили в Криму постійно...Греки і генуезці не висувають претензій стосовно Криму...Залишається єдиний народ, який до того ж мав свою могутню державу і зберігає це в своїй національній пам'яті...Що тут нелогічного?:sad:
    Сімферополь - бувше татарське містечко Ак-Мечеть;), Севастополь - бувше татарське село Ак-яр, Ахтіяр;)...
    Вимагайте тоді, щоб і естрадні виконавці відмовились від використання мікрофонів і підсилювачів;)... Щоб Папа Римський читав своє послання urbi et orbi на площі Ватикану своїм слабким старечім голосом без мікрофону тощо.

---------- Додано в 21:57 ---------- Попередній допис був написаний в 21:50 ----------

Взагалі-то, Євпаторія - кримсько-татарське місто Кезлев;)...Якось несолідно вказувати господарям що робити в їх власній домівці. Нє?;)
    Та ні. Краще ті, кому не подобається, нехай вуха затикають:)))...

4. Yarema

5. Nevermind

Nevermind Просто персона

Поки вони джихад не оголосять і не почнуть теракти, звичайно нічого страшного...

За Вашою логікою це я можу прийти до Вашого під'їзду і в 5 ранку під Вашими вікнами почати лупцювати великий залізний барабан.

Ви виглядаєте з вікна:

- Ти шо, з глузду з'їхала, в 5 ранку бити в барабан, коли ще всі люди сплять?

А я відповідаю:

- А це у мене така релігія. За канонами моєї релігії я маю кожен день о 5 ранку бити в барабан під вікнами цього будинку. А не подобається - купуйте беруші . В мене така релігія - з ранку бити в барабани! :crazy:

Точно так само можна заявити, що Львів - це австро-угорське місто Лемберг.:crazy:

Євпаторія - це зараз Євпаторія, там всього 7% татар.

• Подобається Подобається x 4
  6. Yarema

А чому вони мають починати джихад, якщо їх не утискають і не принижують? Якщо ж утискають, то нехай гнів Аллаха впаде на голови невірних:))).

"... в исламской доктрине имеются положения о различных видах джихада, в частности выделяют следующие:

Джихад на поле боя. Ведение боевых действий для охраны жизни и имущества людей, защиты государства от агрессии является обязательным (фард) в исламе. Мусульмане, участвующие в войнах, называются муджахидами. Погибшие в войнах мусульмане называются шахидами. Они занимают одно из наивысших мест у Аллаха и будут введены в рай. А живые участники войн называются газиями (Гази).

Джихад против своих пороков. Индивидуальная борьба каждого мусульманина против своих пороков является самой сложной формой джихада, так как не поборов свои греховные страсти и духовные пороки человек не может вести борьбу за торжество идеалов религии.

Военный джихад (газават). Необходимость этого возникает в том случае, если в какой-либо стране мусульманам запрещают исповедовать свою религию в полном объёме, если мусульман притесняют и т. д. Также если мусульмане, обратившиеся с исламским призывом к представителям других религий в странах их проживания, встретили препятствие со стороны властей этих государств. Другими словами, если мусульманам фактически запрещено доводить до людей слово Господа и вести проповедь ислама.

Джихад своими познаниями. Изучение различных наук, эрудиция, ученость ведет к совершенствованию человеческой личности и противопоставляется невежеству.

Джихад посредством распространения истинных знаний об исламе.

Джихад материальными средствами. Этот вид джихада необходим в связи с тем, что многие проблемы в этом мире можно решить при помощи денег, имущества...."

Який джихад Вам більше до вподоби?;)
    Поки що;)...
    Вони ж не приходять до Вашого під'їзду...Вони кричать з мінарету... Ті, хто постійно живе, звикають;)...
    Та ні...Називати Львів Лембергом, то все одно, як називати Кезлев Євпаторією...І не важливо скільки там проживає русинів ( в Лемберзі) чи татар ( в Євпаторії);)...

7. Nevermind

Nevermind Просто персона

А якщо я приїхала в санаторій в Євпаторію, щоб підлікувати здоров'я (наприклад, нерви ;) ), а тут - цей "аллах акбар" кожен день по 5 разів. :crazy:

Та я поїду ще більше хворою, ніж приїхала! :wacko:

• Подобається Подобається x 1
  8. Yarema

А даремно...
    Не відношу себе до жодної конфесії...А Ви як християнка повинні знати, що Бог (Аллах) є єдиним і для християн, і для мусульман;)...
    Нехай місцева влада звернеться до татар і переконає їх, що спокій туристів є вигідним для всіх...Не може? Або не вважає необхідним? За взаємної поваги все можливо...:)

9. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Всі 5 о 5-й ранку?

10. welder

welder Well-Known Member

11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Якби тільки Аллах Акбар! У Центральній клінічній лікарні Києва (вона ж Олександрувська, вона же Жовтнева) московський патріархат збудував церковку і щонеділі перед 7-ю ранку там дзвенить щось дуже негармонійне - таке враження, що не дзвін, а половинка кисневого балону.
    Ото радість хворим! Що особливо розсмішило - якась об"ява про продаж квартири на вул. Шовковичній - "з видом на церкву"! Мабуть через той "вид" нинішні мешканці і хочуть її продати.

• Подобається Подобається x 7
  12. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

У нас еще по божески, в 9 утра, но звон приятный

13. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Що не кажи, на наш слух не катить :sorry:

На Близькому Сході мусульмани ЗАБОРОНЯЮТЬ СПОВІДУВАТИ ХРИСТИЯНСЬТВО У ПОВНОМУ ОБ'ЄМІ, А ПРОПОВІДУВАТИ І ПОГОТІВ, особливо відзначились МЛАДОТУРКИ зі справжнім геноцидом! А християни там не є зайдами, зайдами є мусульмани. Тобто війна за відновлення християнсьтва за таким виміром цілком виправдана. Тоді - якого біса вони обурюються на хрестові походи?

14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Тим22, я же написав - на території лікарні.
    Поруч був неворологічний корпус (там колись працювала моя мама) - відділення закрили саме через дзвін.
    Другий за відстанню корпус - отоларингологія. Незабаром він стане за сумісництвом - психіатричним (на мою думку).

• Подобається Подобається x 3
  15. Yarema

То тревожний симптом для опереточних "казакофф";)...Зв'язуватись з матьоримі донамі мафії (Джарти) - це їм не дулі київським комсомольцям крутити:)))...
    Для вушок справжніх християнок, цей брязкіт - райська мелодія!;) Не те, що котяче нявкання муєдзінів на мінареті:haha:...
    Вони не обурюються, вони використовують їх в пропагандистських цілях...А хрестоносців вони такі урилі;)...

16. Saszko

Saszko Well-Known Member

+100500

Але куплю собі колись коран і коментарі якісь до нього...

17. Vadim Kharkov

Vadim Kharkov миється в бані

Ой ли, так ли? Совсем не осталось наследников?... А потомки родственников княжеской ключницы Малки (или Малуни) и её дяди - Добрана (которого в наших летописях кличут Добрыней)? Т.е. потомки правящего класса (и этноса) Хазарского каганата. И, кстати, их не мало. Это раз

Руссы со времен Тмутараканского княжества, а уж со времен Екатерины - так и подавно. Это два.

Греки, говорите, не выдвигают претензий? Так, что, Вам организовать претензии? А ведь и их это земля тоже вне зависимости: выдвигают они претензии или нет.

По Вашему: отдавать единоличное право владения землей тому, кто громче всех кричит? о_О

Так что это татары все эти города отстроили?! Или может быть исключительно нелюбимые Вами коммунисты?!...:scratch_one-s_head:

Хотя, конечно, я Вас понимаю... Лучше татарам землю отдать, да хоть кому, лишь бы хоть как-то уесть русских.

Понимать-то понимаю, но не могу не указать на ошибку в Ваших умозключениях: Даже если предположить, что татары в Крыму настолько окрепнут, что окончательно прижмут к ногтю русских, Вы думаете, они на этом остановятся?...;) Дудки! В этом случае дети тех самых татар, что сейчас старательно демонстрируют на публике знание украинского языка с лёгкостью и огромным энтузиазмом организуют движение за самостоятельный "остров Крым". Вот тогда у киевских властей уж точно не получится удержать Крым в составе Украины. Так что не дай бог сбыться Вашим желаниям по отношению к Крыму - увидим, очередной раз как дьявол кусает сам себя за хвост. В точности по Климову.

18. Yarema

Коли вже росіяни своє Нечорнозем'я піднімати почнуть? Колибєль руссссскаго народа, тек сказать? А не качати права там де їх права і так забезпечені краще, ніж у всіх інших націрнальностей...
    А я, між іншим, цілковито усвідомлюю таку можливу перспективу і є переконаним прихильником надання татарам незалежності...Бо не має морального права народ, який сам пережив такі страждання на шляху до незалежності, позбавляти незалежності інший народ;)... Крим є історичною батьківщиною саме кримськотатарського народу, його колискою, землею його слави і нещасть...Крим не є колискою і батьківщиною ні українського народу, ні російського...Саме тому я вважаю, що татари мають святе право на відновлення власної держави і я вірю, що вони цього досягнуть...Якщо буде сберігатися існуюча демографічна тенденція, то можливо через півстоліття татари будуть більшістю в Криму;)...От тоді і питання незалежності буде цілковито доречним і реальним;)... Можливо і раніше...

19. vseprav

vseprav Well-Known Member

мо я вже десь це на форумі писа та повторюсь
    Крим однозначно є частиною України і нікому його віддавати не потрібно, наш і все!
    А враховуючи як повелася з татарами комуністичний режим, то татари мають бути справжніми патріотами України

---------- Додано в 17:58 ---------- Попередній допис був написаний в 17:57 ----------

щодо різних спорів чий там є крим, я завжди раджу віддати його греції

---------- Додано в 17:59 ---------- Попередній допис був написаний в 17:58 ----------

:) жартую звичайно

20. Vadim Kharkov

Vadim Kharkov миється в бані

А как насчёт предоставления независимости народу Слобожанщины, народу Галичины, народу Малороссии, народу Закарпатья и народу Донбасса? Если идти до логического конца, то нужно быть последовательным.

так Вы уже изменили свои взгляды на вопрос о разделе Украины высказанные здесь: http://forum.lvivport.com/poll.php?do=showresults&pollid=275. Чи треба, на вашу думку, розділити Україну на кілька держав? Yarema: Ні в якому разі.

Как это по-украински! Нельзя, но если очень хочется, то чуть-чуть можно...;)

---------- Додано в 22:33 ---------- Попередній допис був написаний в 21:13 ----------

Из той же песни:
    ;)

Хотя и для этого у настоящего сознательного украинца легко найдётся объяснение, вроде, например, такого: "Я мол выступал и выступаю за нераздельность Украины, а Крым - это уже не Украина, поэтому пусть отделяются. ... , а Донбасс. это давно не Украина, пусть отделяются... а Новороссия это давно не Украина, пусть отделяются... и так далее.

Ну или какое-нибудь другое подобное объяснение...:)))

а де твій аватар? :)