Ваші думки про Крим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Як там у пісні співається? "Вєтєр с моря дул, вєтєр с моря дул..." і подул. Меньш як за годину (06.05.2011, 21:29 -- 06.05.2011, 22:23) вітер змінився в протилежну сторону. Ома молодець, підмастила легким хуком в нокдаун хлопаку, що аж розгубився і почав заперечувати сам себе :))

• Подобається Подобається x 3
  2. Nevermind

Nevermind Просто персона

http://lenta.ru/news/2011/07/03/crusade/

• Подобається Подобається x 2
  3. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Вот вам и результат заигрывания с татарами, которых в городе всего около 5 %. Так скоро и кресты с церквей заставят снимать.

4. Nevermind

Nevermind Просто персона

Да, Тим, меня это тоже не радует. Давно уже не была в Крыму, но помню: даже уже 6-7 лет назад, когда идешь с походом, и спускаешься с гор в какое-то татарское село, просто офигеваешь из-за того, что никто в этом селе не говорит по-русски.

• Подобається Подобається x 1
  5. Тим22

То что не говорят по русски это их личное дело, но они и украинский не знают. А вот то что в Евпатории на минарете мечети установлен мощный громкоговоритель и пять раз в день орет на весь город меня удивляет. Почему отдыхающий народ должен это слушать

• Подобається Подобається x 4
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

5% і всі міліціонери? Дивно....

---------- Додано в 11:52 ---------- Попередній допис був написаний в 11:49 ----------

У нас в Карпатах то саме, спускаєшся з гір в українське село і фігеєш: ніхто по російськи не балакає.:crazy:

7. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Бо приїхав на татарську землю. Не мусів. та й купити "бєруші" - не велика проблема.

8. Тим22

Ментов прислал Джарты, поэтому я и говорю о заигрывании с татарами

---------- Додано в 13:37 ---------- Попередній допис був написаний в 13:35 ----------

Я приехал прежде всего на украинскую землю, а татар в Евпатории всего7%

• Подобається Подобається x 5
  9. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Та нє...Це результат 20-ти річного загравання з "русскімі общінамі" Крима...Скільки вовка не годуй...

А з татарами загравати не треба...Їм просто треба повернути все, що у них відібрали в 1944 році...
    А ось "русскіх казаков" вже давно необхідно серйозно притиснути...І ліквідувати взагалі в Україні інститут козацтва...Нехай люди бавляться в клубах історичної реконструкції...Бо все одного разу може погано скінчитись і Крим перетвориться на Українську Чечню з втягуванням в конфлікт Росії...Мало нікому не здасться, особливо кримчанам...
    А що Ви хотіли, щоб після стількох років свинячого відношення до себе, вони ще й мову вивичали своїх утискувачів?
    Це їхня земля і муедзін кричав з мінарету ще тоді, коли москалі прибували в Крим лише з арканом на шиї, або у складі посольства...Чому вони повинні відмовитись від ісламських приписів на догоду відпочиваючих? Росіяни ж не вимагають в ОАЕ чи Єгипті заборонити заклики до намазу...Чому тут таке особливе відношення? Великодержавне хамство?...Не чіпайте іслам, непереливки буде...
    Хитрі ви москалюги...Коли треба то у вас Крим - ісконно русская земля, а коли треба, то "я прієхал прєждє всєго на украінскую зємлю"...А на українській землі панують українські закони, тому, будьте ласкаві, виконуйте їх.;)

Поки що...;)

• Подобається Подобається x 4
  10. Nevermind

Nevermind Просто персона

Не, ну я вообще в шоке. Это из мечети Хан-Джами такое орет?

Всегда воспринимала Евпаторию как цивилизованный город.

Одно дело - когда эти завывания слышны в Шарм-Эль-Шейхе - там уже это воспринимается как экзотика пустыни, но в Евпатории???? Убиться веником об стену! :suicide:

11. Gron

Gron тафгай

Я теж неочікував такого Вашого відношення до обрядів інших конфессій .

12. Nevermind

Nevermind Просто персона

Я не люблю мусульман, і намагаюся відвідувати мусульманські країни якомога менше.

Крим мене теж дратує через це. Я туди не їжджу вже кілька років поспіль.

13. Yarema

Та Ви, шановна, ксенофобка!о_О Як Вам не ай-я-яй;)...
    Можете їх не любити, але повинні з розумінням сприймати їхні звичаї на їхній ж землі;)...

14. Nevermind

Nevermind Просто персона

Національний склад населення у Євпаторії:

Якого біса це ЇХНЯ (тобто, мусульманська) земля??? о_О

15. Gron

Gron тафгай

16. Yarema

Ви історію вивчали?;) Про те, як змінювалось відсоткове відношення різних національностей в Криму? Це не така вже і давня історія, до речі... Може Ви знайдете їм іншу вітчизну? Їм нікуди подітись... :sad:

17. Saszko

Saszko Well-Known Member

Симпатики татарів і мусульман, зря ви так наівно добродушні в цьому питанні. Нічого доброго в поширенні ісламу в європейському суспільстві (це я так наше су-ство називаю:) ) немає. І в появі нової чисельної, згуртованої та культурно зовсім чужої етнічної групи теж. Це лише нові проблеми. І не думайте, що лише демократія нас усіх спасе і не буде ніяких культурно-релігійних конфронтацій. Їм демократія потрібна спочатку, щоб стати на ноги і довести тубільцям, що вони теж хазяї на цій землі. Потім вона їм геть не треба, потім треба шаріат. Рано чи пізно. Це порохова бочка.

18. Vadim Kharkov

Vadim Kharkov миється в бані

Ну что Вы всё повторяете заезженные мифы. ;)

А хорошо бы заглянуть и подальше...

19. Тим22

Да. Вообще эта мечеть конечно украшение города, я получил удовольствие попав на экскурсию по мечети. И не возражаю против того, чтобы с минарета кричал муэдзин без помощи технических средств

20. Nevermind

Nevermind Просто персона

Звичайно, знаю. Може, ще грекам або генуєзцям віддамо Крим, вони ж теж у Криму колись жили? (Он Вадик написав історію).

Мова йде про Євпаторію, де живе всього 7% татар. Чому, цікаво, з караїмських кенас нічого не завиває, з синагоги нічого не завиває, з вірменської церкви нічого не завиває, а ось з мечеті Хан-Джамі - завиває, лякаючи дітей на пляжі?

Нехай у своїх татарських селах будують мечеті, хай хоч 50 разів на день через свої репродуктори моляться, але в Євпаторії вони цим порушують права інших людей на спокійний відпочинок!

а де твій аватар? :)