Ваші думки про Крим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Це вже наслідки, а спочатку серби виганяли і гвалтували хорватів , босняків, косоварів ( це їхня ідея - масовано гвалтувати жінок, щоб населення, не чекаючі на прихід сербських військ, повально втікало з рідних місць), впроваджуючі етнічні чистки. Вивчайте історію. В 1992 році сербська армія залишила в себе майже все озброєння югославської армії, а їхні супротивники воювали лише стрілецькою зброєю, часто навіть застарілих зразків. Тому сербська армія отримувала перемогу за перемогою і перша почала етнічні чистки. Але коли поступово сили вирівнялися (хоч перевага в важкому озброєнні і авіації була до самого кінця на боці сербів), то хорвати почали отримувати перемоги над сербами. З боснійцями було важче, бо вони до кінця війни поступалися сербам у всьому, за винятком живої сили. А вже албанці і взагалі не могли протистояти сербській армії. Тому почали вчиняти військові злочини серби, а потім вже це стало надбанням всіх воюючих сторін.

• Подобається Подобається x 2
  2. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Да щас, Косово, которое было сербской землей, потом стали заселятся албанцы, которые потом стали выгонять сербов, которых поддержали натовцы. Я так понимаю что вы мусульманин

3. FourA

FourA Дуже важлива персона

Судя по всему, Вы имеете слабое представление о численности населения Южной Осетии, если пишете:
    На всякий случай сообщу Вам, что во всей Южной Осетии к августу 2008г. всего было 72 тыс. человек. Их "вооружённые силы" насчитывали 1250 человек. То, что они не дали грузинской армии с ходу занять Цхинвал и удерживали город до подхода российских войск - это крупный успех. Могу также напомнить, что Вооружёные силы Грузии насчитывают более 38 тыс. чел. - больше. чем мужчин в Ю. Осетии. А ввод российских войск спас югоосетин от уничтожения. Не режим, а народ. -- С интересом смотрю на Ваши рассуждения на тему самоопределения народов. Прихожу в восторг! Кстати, о Косово. Вы что-нибудь слышали о Косовской битве сербов с турками, произошедшей более 620 лет назад?

• Подобається Подобається x 1
  4. Yarema

Так дійсно колись було...Але албанці там жили завжди, бо ще задовго до появи слов'ян на Балканах (6 століття) тут проживали ілірійські племена, що, за висновками більшості вчених, і є предками албанців;)...Врешті решт, через різницю в народжуваності албанці стали переважаючим етнічним компонентом в Косово, та ще й, здається, Тито свого часу посприяв переселенню частини албанців в Косово, бо мріяв про Балканську федерацію під своїм лідерством... Але називати споконвічну землю ілірійців землею пришлих сербів - дуже смілива заявка. От якби албанці вимерли, чи асимілювалися, як фракійці, то тоді серби сміливо могли б вважатися автохтонами;).
    Ні, що Ви! Чи багато Ви бачили українців-мусульман? Я жодного:).
    Саме тому, що знаю реальне співвідношення сил, то і кажу, що всі розмірковування про те, що осетини перемогли грузин - груба і цинічна брехня. Без втручання Росії в 90-х роках і в 2008 році ніякого осетинського сепаратизму не було б, тим більше, що майже половину населення автономії складали етнічні грузини;).
    Теж брехня, бо Латиніна доводить, що грузини легко захопили Цхінвалі і зіткнулися з російськими військами вже на шляху до Джави. А я чомусь більше схильний вірити їй, а не Вам, інформований Ви наш.;)
    Брехня! Може розкажете нам, куди подівалися 2000 вбитих "грузінской воєнщіной" осетин? Цю брехню, вільно не вільно, спростувала сама російська влада, коли оприлюднила результати розслідування спеціальної комісії.;) Тим більше, що багато осетинів і досі проживає в Грузії і ніхто їх не лінчує. Хоча за цю війну і етнічні чистки могли б;).
    Навіть пам'ятаю, що в цій битві сербський король був зраджений своїми ж магнатами, а Мілош Обіліч вбив турецького султана Мурада, а його син Баязід (майбутній Блискавичний) зумів отримати вирішальну перемогу;)...

• Подобається Подобається x 3
  5. FourA

Я рад, что Вы знаете о том, что такое Косовское поле для сербов. По поводу тому, что Вы склонны верить Юлии Латыниной -поверьте лучше такому авторитету, как профессор Преображенский, который советовал не читать прессы определённого толка. Ваше личное дело, верить мне или не верить, но я Вам не советую в приличном обществе ссылаться на Ю.Латынину. Уважать перестанут. В лучшем случае засмеют. Кстати, откуда вы черпаете сведения о Грузии? У Вас ведь там, как Вы говорите, информаторов, нет. Опять из СМИ?

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Серби постійно відгрібають і сидять в ролі відщепенців через те, що вони єдина в Центральній Європі відверто проросійська країна. Біда в тому що Росія поганенький союзник і старший брат, тому і в Першу Світову сербам толку від неї було нуль і у бомбардування НАТО. Надувна імперія тільки на словах впливова.

• Подобається Подобається x 3
  7. Yarema

Я ще знаю, що таке Порт-Артур для росіян:)));)...
    Не знаю такого авторитета, знаю лише літературного героя;)...
    "Прілічноє общєство" - це компанія таких, як Ви?:) Нє, така кумпанія мені не загрожує, тож і сміятися ніхто не стане.
    Ні, мені кожен день доповідає начальник закавказського відділу ГРУ:)).
    Ні не через це, а через те, що постійно намагаються проводити імперську політику, не маючі для цього жодних підстав, ні економічних, ні політичних...Так було в 1914, так було і в 1990-х...

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну-ну, і плакати всюди чіпають "Росія поможи".

9. Yarema

Та вже, здається, в них імперська хвороба проходить;).І Росія вже їм ні до чого, бо якби Мілошевич не відчував підтримки московського істеблішменту, то і не дійшла б Сербія до такої розв'язки...

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

я не знаю яка в них була імперська хвороба, Росія призначила їх старшим братом над південними слов'янами в маріонеточній державі Югославія, а самі по собі вони гнилі, як і всі балканці, а зрештою як і всі сло'вяни. Серби, болгари, албанці - то все розбійники з великої дороги.

11. Yarema

Ніфіга собі Вас занесло!!о_О Українці теж?;)

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Українці яке відношення до Балканів мають?

13. biruk

biruk Well-Known Member

Отлично сказано! Западные украинцы к этим разбойникам не относятся, т.к. они вовсе и не славяне? В результате долгого пребывания в тесном контакте с другими народами, они переняли их культуру, веру, традиции, да и вовсе ассимилировались. Ну раз они не славяне, так может они уже и не украинцы? Интересная мысль.

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Взагалі репліка з моїм дописом нічого спільного не має. Я сказав що розбійники балканці, а сло'вяни просто гнилі, а всі вирішили що сло'вяни теж розбійники.
    Сло'вяни гнилі, тому що в світовій історії в багатьох народів був золотий вік, світом по черзі правили римляни, монголи, іспанці, англо-сакси, а чого добилися сло'вяни? Завжди були на задворках у більш розвинутих народів.

15. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

А як бути з добою Ярослава Мудрого, коли європейські монархи мали за честь свататись до його доньок?

16. FourA

Один известный человек сказал:
    Случайно это не Вы были?

17. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 4
  18. Yarema

Самі написали;).
    А завоювання ними Балкан? Перемоги над Візантією, яка до того розбила готів в Італії, вандалів в Північній Африці? А захоплення Росії, яка за мовою всеж є слов'янською (хоч нам від цих захоплень-завоювань одне лише горе)?о_О. Слов'яни не кращі і не гірші за всіх інших;).

19. FourA

Хоть во второй мировой Гитлера били всем миром, но победили его всё-таки славяне.

20. Taakinen

Taakinen Well-Known Member

шкода, що не зрозуміли моєї іронії...

а де твій аватар? :)