Ваші думки про Крим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. biruk

biruk Well-Known Member

Это куда Вы денетесь. Живёте вчерашним днём. Не можете, до сих пор осознать, что нет у вас больше власти. Больше не будет ни ющенок ни тимошенок. И это,уже, навсегда. Всё в Европу рвётесь. За халявой. Своим узким мышлением не можете понять, что Европа живёт за счёт эмигрантов и новых членов, которые экономически недоразвиты. Где можно скупить всю промышленность, как это произошло в Польше. На хорошие престижные работы Вас просто не допустят. Поспрашивайте своих знакомых, которые уехали за границу. Вместо того, что бы развивать свою промышленность, Вы стремитесь стать обслуживающим персоналом.
    Всё, больше отвечать не буду. Бесполезно.

• Подобається Подобається x 2
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Вбогенький, зазомбований хлопчик... Яким днем Ви живете? Міфами 60-річної давнини? Ну живіть.

Запам"ятайте одне: Україна - це живий організм з багатовіковою історією. Організм, який вміє гоїти рани і відновлювати своє здоров"я. Україна пережила і "перші совіти", і фашистів, і "другі совіти". Переживе і "временщиців" - ригіаналів.

Подібні до Вас - рвуться в Азію Росію, саме за халявою. А інші - вчаться в Європі і використовують свої знання на користь України.

Ось Ви сидите за витвором фірм IBM+Intel+Microsoft, користуєтесь протоколом TCP/IP, який в рамках проекту ARPANET роброблявся на випадок ядерної війни.
    А при совку до Вас могли "прийти" тільки за фактом володіння принтером або ксероксом. "Такі справи, малята".

Ну і ЩО САМЕ особисто Ви розвинули, малчік?
    Чим можете похвалитися?
    Фірма (українська), яку ми "підняли з нуля" ще у 1996 році, адаптувала європейські високі технології до українських умов, що посприяло швидкому розвитку (за охопленням територій) того самого Інета і мобільного зв"язку.
    Апаратура з усіх континентів, звичайно, і вітчизняного виробника не забули.
    Ви на таке здатні? Спочатку зробіть щось своє, а потім патякайте.

Ні. Я займаюся Hi-tech.
    І "стрємлюсь" лише отримувати послуги від "обслуживающего персонала".
    А вам, кримчанам, за будь-якого режиму уготована роль "обслуживающего персонала" - причому довічно.
    Моя тітка викладала математику в Сімеїзі, розповідала про "специфіку курортної зони", п'яні гени і про життєву філософію дітей:
    - Ким ви, дітки, хочете бути ?
    - Курортниками...

Не будете, дітки. Бо більшість із вас нездатна проявити себе в чомусь. Тільки працьовиті, пасіонарні, динамічні люди (наприклад, Кримські татари) - здатні.

Все, хлопчику, ось тепер мені з вами нема про що розмовляти. Їдіть собі на Севастопольський форум і розповідайте про жахливих "Бандер".

Послухайте, як грає Енвер Ізмайлов. Гордість Криму і всієї України. В міжнародному рейтингу гітарістів світу - 46 місце (із 200 номінантів). Хтось із "ваших" так зможе?

Все, хлопчику, ось тепер мені з вами нема про що розмовляти. Їдіть собі на Севастопольський форум і розповідайте про жахливих "Бандер".

• Подобається Подобається x 10
  3. Мікі

Мікі Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А ви знаєте, Мікі, вони тут потрібні. Я вже кілька разів писав, що в 80-х не зустрічав людей з таким світоглядом. Спілкувався з донецькими, кримськими і ін. Укр-, рос- і іншомовними. Думав з совком покінчено.
    А тут і з північного сходу і доморощені. Хоч греблю гати. Навіть хто прикидується російським шовіністом. Потри - совок!
    І нехай тут будуть. Памятаєте анекдот, як євреї побудували ресторан "Ностальґія" на Брайтон Біч?

• Подобається Подобається x 5
  5. Мікі

Мікі Well-Known Member

Та мені то що, до його тут перебування? Я ж написав - "здається..."
    Ви праві з приводу 80-х, з таким світоглядом таких тоді не було і знаєте чому? А відповідь в мене дуже проста,- на наше природнє українське намагання по розбудові незалежної держави її вороги відповіли беспрецедентним шовіністично-імперським проектом, який особливо успішно спрацював в Донбасі і Криму, тобто там, де прожива найбільша в відсотковому відношенні російська національна меншина. В Союзі, коли формувався, як нам казала вчителька "обществовєдєнія" в школі, - єдіний савєцкій народ ("нападобии американского", її слова), був повністю відсутній офіційний навіть натяк на той антиукраїнський бєспрєдєл, який почався після розвалу Союзу. Підкреслюю, і це вже тут не вперше роблю, що усі 20 років незалежності місцева влада Донбасу все робила для того, щоб виховати донецьких "русскімі патріотамі" всіляко поливаючи при цьому брудом державу Україну, особливо її західні регіони, ну а Київ при усіх президентах закривав оченята на то все. Особливо, як не дивно, активізувалась ця братія при "великому державнику" - Ющенко. То був, як на мене, взагалі шок...

Вас би когось на моє місце, то ви б набагато краще мене зрозуміли... Треба жити в Донбасі, бути українцем, щоби те бачити і тоді б не виникало у багатьох тут питання: шо "воровка", шо "бандюк" = "та вони однакові"...

• Подобається Подобається x 7
  6. Ома

Ома Дуже важлива персона

7. Полковник

Полковник миється в бані

Гы-гы-гы!
    Типа, поклониться надо Пану Педро за разрешение?
    Потеха, чесслово!
    А если бы Вы заявили, что не нужны, то что бы изменилось?

• Подобається Подобається x 1
  8. Ома

Ома Дуже важлива персона

Трапляється - то ви дуже прикрасили дійсність.Їх тут - на кожному кроці.
    От стаття в УП про інфантилізм українців. Суто жіночий погляд, але мені зрозумілий:
    http://www.pravda.com.ua/articles/2010/08/6/5271506/

• Подобається Подобається x 4
  9. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Це все не так. Все і абсолютно. "Свідомі" так само не розуміють суті речей, як і шовіністи.

Кремль сконцентрував в своїх руках всю владу і всі матеріальні та грошові ресурси. Саме тому він зомбує населення саме на централізацію, на концентрацію влади, спекулюючи поняттям "сільноє государство". Виключно з власних грабіжницьких інтересів. Сучасна українська влада підіграє цим хижим "інтересам" як тільки може, бо боїться власних людей! Бо також хоче так само - взяти все! Але ВСЕ хоче Кремль. Тому, думаю, зовсім скоро українська влада дуже заскрегоче зубами. Як скреготів зубами гм.., "проросійський" (?) Кучма, коли йшов російський наступ на Тузлу.

А "свідомий" президент Ющенко та його націоналістичні фанати - діяли і намагаються діють навпаки, але майже з тією самою метою. Їхнє хуторянське, вперте і тупе навіювання "українськості" - це намагання зомбувати українців, зіштовхувати їх лобами з іншими націями України. Мовляв - дивіться: "і я, і мій брат, і моя жінка, і моя донька, і мій син - українці! Ми - ваші! Ми керуємо вами! Поки ми родиною керуємо вами - влада українська! А не будемо керувати - стане неукраїнською!". Не конкурс між всіма і всюди, а "українськість". Це також груба і вкрай небезпечна спекуляція, яка вже, можливо, поставила державу на грань існування!

Були колись в України гетьмани... А цей - Геть-Ман!

Єдиний курс, єдина політика всієї України - має бути шлях до демократії, і приєднання до демократій світу через вступ до Євросоюзу, шлях через внутрішню демократію, через етнонаціональне об"єднання, через конкурси і конкуренцію на всіх рівнях суспільного життя, через максимальну відкритість і підконтрольність влади суспільству. Ні одна нація і ні один етнос не повинні мати тут жодних привілеїв. Єдиний привілей - держава називається Україна і єдина державна мова - українська. Не буде її - не буде держави. Крапка.

10. Мікі

Мікі Well-Known Member

Я, дивлячись з Донбасу, намагався тут висловити своє бачення тої різниці, яка була в світоглядах совєцьких і в перші ж роки незалежності постсовєцьких донбасівців. Ви ж говорите про останній "піск" московської політики по відношенню до України - "він зомбує населення саме на централізацію, на концентрацію влади, спекулюючи поняттям "сільноє государство". Це зараз так є, але підготовка до цього проекту йшла довгі роки і вона заключалась в тому, що треба було спочатку активізувати негатив, як до держави Україна, так і до українськості взагалі, і це, природньо, було найлегше зробити з вищеозначених мною причин саме в Донбасі та Криму. Що тут неясного? Це вже здійснившийся факт.

А з приводу Вашого "Ні одна нація і ні один етнос не повинні мати тут жодних привілеїв", скажу таке. Я тут вас розумію, як людину в якої є польське коріння, але спробуйте й мене зрозуміти,- допоки етнічним українцям буде, м'яко кажучи, незатишно в державі Україна, до тих пір і національним меншинам гріх розраховувати на якісь довічні політичні преференції. Так от, оці преференції зараз діють по повній, а українці до цього часу живуть в своїй "не своїй" державі. І це теж факт. Принагідно скажу, що це Вам говорить людина в якої дід по матері кондовий норвег, але я, зрозуміло, відношу себе до українців і цим все сказано.
    Українці, одним словом, повинні почуватися в своїй державі, як німці в Німеччині, французи у Франції, англійці в Англії... Я скрізь там дуже уважно був і все це, теж дуже уважно, в подробицях бачив...
    За "мову" дякую, це надважливо. А тепер і мені, мабуть, треба ставити крапку.

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Гражданочка...

12. Ома

Ома Дуже важлива персона

13. Fon

Fon whom how

вапщє-та, крим мав би полюбому належати росії, бо ті бідні так довго і наполегливо за нього воювали з османами шо капєц. хоча хто не воював за крим? починаючи від володимира і закінчуючи німцями. врешті решт місцеве населення мало б шанс на власну державу. могли б ті татари собі ханство спекти за ніч і все. за пару років мали б під боком кіпр свій.. але занадто багато їх у сибіру померзло і занадто багато росийських пенсіонерів там осіли щоб отак просто все само собою вирішилось. оптимальний варіант звісно віддати крим грекам, туркам і росіянам. нащо україні ті сховища хімічної зброї? з іншого боку, там же депутати і зірки києва собі дач настроїли. та і приток грошей солідний іде. реально я вважаю що нафіг той крим росії здався. їм же тільки порт військовий потрібен. так нащо їм ще пару мільйонів вічно невдоволених владою кримчан. а по тому, татари українців терплять, бо то ми ніби самі як постраждалі від совєтів. а росіяни це москва. а москва це постійні репресії. думаю такий етнічний декаденс нікому непотрібен. та і для українців татари це нацменшинство ао корінне населення шо в себе там вдома. а для росіян татари це ті самі чукчі, якути і естонці. і рахуватись із ними москва не буде. власне мені доповідали, що там у севастополі набудували інститутів російських, жиліщної проблеми не існує, високі стипендії і завжди робота. ну, тут все ясно. різниця в грошах, що росія мала б платити україні за світовими тарифами за форт севастополь така велика, що расіяни могли там бруківку срібну кластиі все рвіно були б у вигоді )))
    висновки. крим росії не тре, а треба тіки порт. росія криму не треба, а треба тіки пару тисячі пенсіонерів що заскучили за старою доброю школою - "а в морду!?" совєтів. і останнє - в суверенній. незалежній державі питання мови, території є неприпустимі і злочинні. в інших це розцінювалось би як державна зрада і куля в дупу. а у нас ще буде свій гетьманат і своя директорія.

14. Boris_Kiev

Якраз навпаки.
    Той порт - фікція, це кожний зелений лейтенант флоту розуміє.
    Росій потрібен саме берег - причому не "стінка" севастопольської бухти, а все загарбане - і за договором, і поза ним.
    По-перше - бізнес (ресторанно-готельно-бордельний), по-друге - зачіпка, щоби заважати євро- та НАТО-інтеграції України. Хоча якщо питання постане серйозно - то НАТО зіллє той ЧФ РФ як ранковий пронос в унітазі.

Почитайте отут про стан речей в російській армії.

• Подобається Подобається x 6
  15. Nevermind

Nevermind Просто персона

Не потрібен Крим? Ха ... Та щас!! :mocking:
    Незважаючи на те, що Росія - велика, у неї мало курортів з теплим морем. На сході - холодний Тихий океан, на півночі - взагалі Льодовитий. Теплі води тільки на узбережжі Краснодарського краю у Чорного моря та узбережжі Каспійського моря (більшу частину Російського узбережжя Каспію займає войовничий Дагестан)...
    Зверніть увагу, що Росія завжди починає конфлікти за території, що виходять до моря. Взяти хоча б ту ж Абхазію ...
    А Крим при необхідних інвестиціях теоретично може перетворитися на туристичну дійну корову.

А це правда.

16. biruk

biruk Well-Known Member

[/COLOR]
    ...
    Убогий мальчик - это Вы. Который в жизни ни чего большего не добился, как ездить по командировкам и тусоваться на форумах. Умными словечками и фразами создавать видимость большого ума. На вашем форуме приняты оскорбления. Это часть вашей демократии. Титульная нация. Что дозволено Юпитеру, не дозволено Быку? Ну ну.

---------- Додано в 19:12 ---------- Попередній допис був написаний в 18:55 ----------

Сколько скорби. А, что мешает поменять место жительства?

17. Boris_Kiev

Знову тут вбогенький? Права рука не болить?
    Мене не цікавлять "думки" представників популяції навколо залізничної станції "Севастополь-пасажирський". (імбридінг там у попуцляції, чи шо?)

Поговори сам з собою, а ми поставимо тебе в "інгор" - є така функція на форумі. Тільки щоби її увімкнути, треба володіти українською мовою.

• Подобається Подобається x 2
  18. maksimus

maksimus Member

c Киева надо думать, но там никто неочём не думает окромя своего кармана.;)

19. Defender

Defender Well-Known Member

Україна відшкодує Севастополю 214 млн грн збитків за базування ЧФ РФ

18:56 13 серпня 2010

Кабінет міністрів у 2011 році планує надати Севастополю 214,6 млн гривень субвенції за базування Чорноморського флоту Росії на території міста. Про це заявив заступник голови Севастопольської міськадміністрації Ігор Локтіонов.

"Ми переконали керівництво Міністерства фінансів, що в 2011 році ми повинні отримали понад 214 млн гривень як субвенцію за базування Чорноморського флоту", - прокоментував він результати наради в Міністерстві фінансів 12 серпня.

З його слів, ця сума майже на 100 млн гривень більша, ніж у 2010 році.

При цьому, Локтіонов вважає, що Севастополь отримує недостатньо субвенцій за базування в місті Чорноморського флоту Росії.

Як відомо, Севастополь щороку отримує субвенції з держбюджету України у зв’язку з базуванням у місті Чорноморського флоту Росії. Кошти покликані покривати втрати бюджету міста від неотримання плати за оренду територій, на яких базується ЧФ РФ.

У 2006 році депутати Севастопольської міської ради ініціювали збільшення субвенцій за базування Чорноморського флоту Росії з 63 млн гривень до 104 млн гривень. /// ТСН

20. Nevermind

Nevermind Просто персона

Хто-небудь, назвіть мені хоч ще одну таку дурну країну, яка платить за розміщення на своїй території військової бази іноземної держави?!:bad:

• Подобається Подобається x 6
а де твій аватар? :)