Ваші думки про Крим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. iso

iso Well-Known Member

Оцінив на +100:good:

2. Salata

Salata Well-Known Member

Останнє редагування: 6 сер 2010
  3. Мікі

Мікі Well-Known Member

4. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Ваші думки про Крим
    Мікі Місто: Донецьк
    Salata Місто: Симферополь

Вот ТАК, уважаемая панi! Донецкие - они везде - дома.... А все остальные прочие - в гостях...
    В соседней ветке другой пан так-же быстро съехал на личности, как съезжают и тут - к примеру - "с Вашими здесь соплеменниками"... Интересно - написавший ТАКое уважаемый форумчанин готов перенести сие определение на свой народ? Наверное - нет... Иначе написал бы - "я и мои соплеменники у себя дома, а вы и ваши соплеменники - в гостях".... :)))

• Подобається Подобається x 1
  5. Defender

Defender Well-Known Member

"Нам татарам, один хрен - что пуля в лоб, что стакан водки - лишь бы с ног валило..."

6. Мікі

Мікі Well-Known Member

Принимаю:)

7. biruk

biruk Well-Known Member

А он не может так написать, потому, что не признают его там своим. И гоняют его по всем донецким форумам. И только на этом форуме нашёл единомышленников.

• Подобається Подобається x 3
  8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

biruk
    Подивіться на дату реєстрації Miki і на свою. Чи не рано "вумні узагальнення" робите?

• Подобається Подобається x 5
  9. biruk

biruk Well-Known Member

Ладно. Пока не буду. Просто реакция на чужое хамство.

10. Boris_Kiev

І потім - не раджу. Тут за хамство банять швидко.
    За рік я не бачив жодного хамського допиму від Miki.

• Подобається Подобається x 2
  11. Nevermind

Nevermind Просто персона

Лужков уже распоряжается Крымом, как своей дачей:

http://focus.ua/politics/136668

• Подобається Подобається x 4
  12. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Было, поэтому я отправил его в игнор

---------- Додано в 19:40 ---------- Попередній допис був написаний в 19:36 ----------

Лужкова пора отправлять на пенсию. И несмотря на то что он много сделал для Севастополя, лучше его в Крым не пущать, неадекватен он становится от крымского воздуха

• Подобається Подобається x 1
  13. Boris_Kiev

А Севастополь і так - відстійник російських військових пенсіонерів. Тільки питання - на чиї податки вони користуються нашою медициною, соціалкою-комуналкою (ще й пільги якісь качають)?
    Неприємне, агресивне місто.

14. biruk

biruk Well-Known Member

И на чьи податки вони користуються нашою медициною? Вы, развалившие всё что можно, будете их в этом упрекать. То какую страну вы получили в 1991 - это и их заслуга. А на налоги, мы им ещё заработаем. Или Вы за нас так переживаете.
    А если место не нравится, нечего,вообще туда ездить. Купайтесь в Днепре.

15. Nevermind

Nevermind Просто персона

Или в Средиземном море. :)

16. biruk

biruk Well-Known Member

Это дело вкуса.

17. Boris_Kiev

А наша заслуга - що ми її "ПОЛУЧИЛИ". Совок здох, засвойте це нарешті.

Із Севастополя до "потрібної точки" таксі дешевше, ніж із Симферополя. (Без "підмінного" водія-напарника чесати своїм ходом з Києва - втомлює).
    Крім вокзала, мені в тому неприємному містечку С. нічого не потрібно. Від вагона до машини вірного Ніяза - три хвилини.
    А куди мені їздити за свої зароблені гроші - то моя особиста справа.
    Якщо обслуга буде нечемною або ледащою - директор її змінить. Бо клієнт завжди правий.

P.S. Білайном або Лайфом не користуєтеся?
    Їх у Криму запустили ми (магістральну частину). Тож в разі чого змініть оператора, щоби своєю абонплатою не оплачувати мій відпочинок. :)

Останнє редагування: 6 сер 2010
  18. biruk

biruk Well-Known Member

Как Вы её получили, я прекрасно помню. Какую лапшу населению вешали, лишь бы проголосовали за незалежность. Проще говоря, развели весь народ. Вы и выполнять ни чего не собирались, то что обещали. Я думаю, что если б референдум был сейчас, то ни какой страны под названием Украина - не было бы. Все, уже, наелись незалежности и выборы президента это показали. Хоть за чёрта, хоть за уголовника, лишь бы от вас оторваться. А дальше, что нибудь придумаем. Главное начало уже есть. А Билайном и Лайфом не пользуюсь. Не популярен. Так, что сами оплачивайте свой отдых.
    P.S. А в Севастополе, рекомендую, больше, по русски разговаривать. Так Вам спокойнее будет.

19. Defender

Defender Well-Known Member

Не-а, Роман с Вами не согласен:"Найголовніше нікуди не ділось. Смердячий совок...у всіх сферах."

Совок сдох! Да здравствует совок!

• Подобається Подобається x 2
  20. Boris_Kiev

biruk,
    Ви вже вичерпали свій комплект давно відомих і досить убогих "штампів"? Інфантилізм просто вражаючий. Втім - у вашому "заповіднику" таке трапляється.
    Та нах мені здався той Севастополь? Я же ясно написав - вокзал, таксі - і почесав по шосе куди мені треба. Точно так же і назад. Трапиться компанія нормальних співрозмовників-росіян - розмовлятиму з ними російською. А з обслугою - своєю.

Мені з Вами нецікаво дискутувати. Ви вважаєте, що здатні сказати щось нове? Тут стільки Ваших "братів-близнюків" перебувало, що приїлися. І тільки двоє адекватних севастопольців трапилися. Українець і фінн.
    Малюйте собі триколори на парканах, чіпляйте стрічки на антени (тільки раджу на номери машин дивитися, бо можна і нарватися).

"Куда вы денетесь с подводной лодки"?
    Не подобається - купіть собі квиток туди, де Вам буде комфортно і радісно.
    Видавіть із себе раба, biruk!
    Російська модель - це шлях у болото. А Україна йде Європейським шляхом. Попри усіх "уголовників" та "гальмуючих" minorities.

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)