Ваші думки про Крим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Цікаво, як би виглядало те розлучення, якби це була Чехоросія... чи Русословаччина.

2. Ravin

Ravin Well-Known Member

Ой..., не надо только за уши тянуть... типа - пример.
    Тогда, типа пример - Монголия для России - тоже вариант.
    Империя Чингизхана и результат.
    Так мы будем до конца веков бредить.

• Подобається Подобається x 1
  3. Gron

Gron тафгай

4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Нагадати Празьку весну?

5. biruk

biruk Well-Known Member

За то мы с вами можем разойтись. Вы же себя считаете цивилизованным народом.

6. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

А Крым тут к чему ? Или вы про мурашки, которые почувствовал Грон у граждан другой страны ?

7. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Вже ізбушку на історічєскій родіні пригледіли?

8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Краще повчіться хорошим манерам.
    Бо довелося якось наполягти на відстороненні від роботи нечемної покоївки в Ласпінському пансіонаті. Вона, бач, колишня севастопольська училка - забула, ким її взяли працювати. І патякати на позаслужбові теми їй ніхто не давав права. :)

Живіть тихше - і буде вам щастя. І чайові клієнтів, якщо заслужите.

9. biruk

biruk Well-Known Member

А я не только Крым имею ввиду. Вы появившиеся у нас в 1939г совершенно другой народ. Со своими традициями, со своими героями, со своим языком, со своей религией. У нас нет ни чего общего с вами. И если вспомнить историю, то мы с вами, по большей части враждовали, чем дружили. И 70 лет прожив вместе, мы не стали лучше относиться друг к другу. Я намерено не называю слово - "украинец". Не важно к кому его относить. Суть в том,что мы два разных народа. И если бы мы жили отдельно, то каждый получил, то ,что он хочет. И мне приятно, что даже на вашем форуме есть люди, которое это начинают понимать.

10. Boris_Kiev

Жили собі в мирі і злагоді - Кримські татари, греки, вірмани і слов"яни. Потім товарісч сталін спустошив Крим і заселив голотою-лімітою з теренів Росії.
    Ну який нормальний селянин покине "своє" місце і поїде чорт зна куди?
    На початку 60-х році мій родич деякий час працював у Кримській обсерваторії (поселок Научний) біля колишього татарського села Мангуш (потім стало Партизанське). Спостерігав, як дичавіли покинуті татарські сади, а "рязань" тільки самогон глушила і за картоплею на Бахчисарайський базар їздила. І то - поки була робота (будувати допоміжні будівлі в обсерваторії). А потім - половина вимерла від бухалова.
    Вєлікій народ, нє?

• Подобається Подобається x 3
  11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Боря - Брехня!
    Населення Партизанського складало непарне число :))).

• Подобається Подобається x 2
  12. biruk

biruk Well-Known Member

Ну не надо всё так преувеличивать. Да, есть определённый процент приезжих. Но он не на столько велик, что бы о нём постоянно твердить. С таким же успехом можно рассказывать сколько во Львове жило украинцев до1939 года. А нужно ли это. И вообще - речь шла не об этом.

13. Boris_Kiev

А Ви самі про це не подумали?
    Вам не задється, що Ваші однодумці самі себе ізолюють від суспільства, заганяючи до якоїсь вигаданої "резервації"?
    Позавчорашній день (совок) пройшов і більше не повернеться.

А якщо останні події викликають у Ваших однодумців ентузіазм - можу тільки пожаліти. "Керівництво" банально обміняло Севастополь на газ. Розумієте? Все, що навкруги Вас - на СН4
    І то, схоже, прорахувалося.
    Вся Україна це розуміє, а Ви - ні?
    Жаль, що Ваші однодумці ставлять себе поза і проти суспільства. Втім - банкуйте. "Последний парад наступает!"

14. biruk

biruk Well-Known Member

Вы, это ещё не вся Украина. На Украине много народу живёт. Есть и Харьков, и Донецк, и Луганск, и Одесса. И все думают по разному. А про совок, я заметил, больше всех любят говорить бывшие коммунисты. Вы не из них, случайно?

• Подобається Подобається x 3
  15. Ома

Ома Дуже важлива персона

Слава Богу, вы тоже - небольшой ее процент. Была недавно в Севастополе. И с сожалением отметила, что он похож на памятник совку. И архитектурно и ментально. Ничего не меняется. Кое-какие вывески убрать и можно снимать фильм про 80-е годы прошлого столетия. Видимо, вы находите особый кайф не прогрессировать, а застрять в прошлом. А могли бы стать Ривьерой.

16. Gron

Gron тафгай

Ні, базікати за рублі на площі легше ніж працювати.
    Та флотська камаріл'я та її обслуга, на державні кошти звикла існувати, пенсії та зп отримувати, коли вся держава на них працювала.
    А зараз в Пєнзи та Ліпецьки нехоче повертатися, там же моря нема, та працювати всеж треба, хатинки не поздаєш .

• Подобається Подобається x 4
  17. Boris_Kiev

Я не из них, случайно.
    Я поважаю права і людську гідність Ethnic minorities, яких до речі дуже багато живе в Україні. Але якщо хтось із них починаю кричати, що вони "равнєє" або "самиє-самиє" - то таких на ЛФ вміють поставити на місце. Винятку для якоїсь зі згаданих груп нема і не буде. Хіба що я би підтримав державні програми щодо Кримських татар - справжніх господарів Криму.

Знайдіть 10 відмінностей:

http://www.youtube.com/watch?v=EoJmKoinEKc

http://www.youtube.com/watch?v=GuEg-7NWi_A

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

-Готовы ли Вы согласиться на отделение Крыма от Украины?
    -Только тогда, когда случиться чудо, и в Крым по приказу прЫзидента уедут отдыхать все чиновники Украины.

19. taga

taga New Member

Ну так базікати про те, що Севас міг би бути курортом, якби там не було російського флоту, теж легко.
    Серьйозно питанням Севастополя в Україні ніхто не займався. Альтернативи ніякої не розробили. Бо легше ж заяви робити, а не реальні справи.
    А севастопольці з того флоту кормляться і не треба їх в цьому звинувачувати.

20. biruk

biruk Well-Known Member

Ну а с другой стороны, если бы Севастополь не был в составе Украины, то он так не выглядел. Посмотрите как выглядят российские курорты Геленджик, Сочи...

а де твій аватар? :)