Ваші думки про Крим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Понятненькоо.... Лебедь ето Янукан..... Щука ЮВТ.....
    ....однажды Лебедь...Рак(ом) Щуку...поставил около пруда...

2. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Для полумесяца места больше, чем достаточно...

• Подобається Подобається x 1
  3. Salata

Salata Well-Known Member

В вашу сторону такая же шутка вполне актуальна. И тем не менее.

4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

Там есть кому геть говорить или здрасте. введут флот в ЛЬвовскую область - тогда хоть геть хоть не геть ....

• Подобається Подобається x 2
  5. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Не забудьте море захватить.

• Подобається Подобається x 3
  6. Patrick

Patrick Well-Known Member

....ви за мій матеріальний стан не переживайте.Він мене поки що влаштовує.Не буде влаштовувати - буду більше працювати.
    А якщо справи підуть цілком погано , і Мексика стане не по кишені , то поїду на Кубу.
    Сервіс , їжа ...etc звичайно там не такі як в Мексиці....
    Але цей самий кубинський сервіс , готелі , море , ЛЮДИ (!!!) в тисячі разів кращі ніж в обриганій забігайловці під назвою Крим.

7. Nevermind

Nevermind Просто персона

Звичайно, мене ніхто не жене в Крим, тому я й написала, що він мені по барабану.
    Тим більше, що в тих же Туреччині та Єгипті відпочивати набагато дешевше, а рівень сервісу набагато вище.
    От саме, щоб їхати до Криму, і потрібні бабки на непомірні апетити кримчан.

У Карпати їду на травневі. У Карпатах люди набагато щиріші ніж у Криму, і до тебе ставляться, як до людини, а не як до мішка з грошима, якого потрібно обібрати.

Адже, тут тема про Крим. Запитали, що форумчани думають про Крим - ось я і відповіла. Це тільки ІМХО.

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

9. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Позвольте уточнить. Спасибо.

После смены власти в Украине на умную и порядочную - сроки вывода уточнит Международный суд ООН в Гааге. Именно этот суд решает международные споры. А они будут.

10. ADMIRAL

ADMIRAL Well-Known Member

Это где же Вы такую найдете???

11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Завжди можна знайти місце яке відповідає кишені. І навіть більше, ці всі модні, фешенебельні місця для мене надзвичайно нудні.
    Але... я б ніколи не поїхав в загажену диру під назвою Крим, де живуть одні дикуни, бо ще в житті не зустрів нормальної людини з Криму.
    Куди б я краще поїхав, то на родіну Читача. Природа! Романтика! Чудові ліси, водойми, риба!
    Хіба що за останні 20-30 років загадили бо в молоді роки я був в захваті від цих місць.

12. Svjato

Svjato Well-Known Member

Так, я чув - підводна лодка в степах України...

Прапор крові - для Вас це що?

13. Provincial

Provincial Well-Known Member

Щиро співчуваю...Спробуйте змінити коло спілкування...

І служив разом з кримчанами строкову в армії,і спілкувався на роботі- чудові щирі люди!! Маю друга з Євпаторії родом-Людина!!!

Можливо Вам просто не щастило?

• Подобається Подобається x 5
  14. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Мене завжди насторожували категоричні заяви. Нормальні люди роблять їх в самих крайніх випадках, і користуються доказами.

Я впевнений, що в Криму багато нормальних людей, які хотіли б, щоб Крим не був небезпечною військовою базою та задрипаною совковою "здравніцою" з рідкими вкрапленнями "улучшенних номєров - полулюкс", а щоб став висококласним комплексним міжнародним курортом європейського значення, як мінімум. Бо тоді туди масово поїхали б і українці, і поляки, і німці, і чехи, і росіяни.

• Подобається Подобається x 4
  15. Полковник

Полковник миється в бані

То, что 20 лет для этого было мало - понятно.
    Сколько лет ещё для этого надо?

16. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

напоминает историю про "Дэ морэ?" кстати вашему мертвому - ничего не угрожает
    - расширьте понятие я не понял вопроса ...
    ну а вообще то языком прямого текста - не все ли ровно Львовянину и уж тем более Израильтянину чья база будет стоять в Крыму? в Крыме люди живут и если им хочется чтоб была база, правительство страны - тоже не против то какого ляда противоположенная географически область возмущается в столь резкой форме? я бы понял если бы речь шла - "мени не подобаэться" - так нет же "Геть!" ... непонятно ...

17. Svjato

Svjato Well-Known Member

Для мене червоний прапор асоціюється з кров'ю. З кров'ю пролитою під закликами цього прапора. Від взяття влади більшовиками, через голодомори, репресії, вбивства та війни до фанатичного освячення однієї з найгірших ідеологій, для якої перевезення народів - це звична справа.

Для вас які асоціації із прапором, якому не більше 100 років?
    З чим він вас пов'язує? Які в нього корені і чи пам'ятаєте ви взагалі корені свого народу???

---------- Додано в 13:09 ---------- Попередній допис був написаний в 13:01 ----------

Бачите, borkhes з'їхав з теми про інші бази в Росії. Ви ж не проти. Я проти. Виходить borkhes і я - націоналісти (гірше ніж нацисти. Salata ) А ви білий та пухнастий?

18. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Полковнику, DIDIO, якщо так є - значить так треба (вірніше, кращого рівня не треба).

Не треба власникам (тих майже не залишилось, те, що не продали, арендують), а який арендатор буде інвестувати до чужого майна? А чого буде власник інвестувати до аренди?

Головне - викачати бабло. А поки є люди, котрі не мають більше, ніж на Крим, до того часу будуть відпочиваючі платити за відпочинок в давно неремонтованих і не утримуваних кучах.

Викачати бабло - це головна мета усіх недальновидних бізнесменів.

Господар будує своє не дивлячись на владу. Он подивіться, який Рейнкарц вибудували в Карпатах - не заважали ні сині, ні зелені, ні оранжеві...

19. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Т.к. Запад Украины против ЧФ в Крыму, Кабмин постановил: Флот на Запад не направлять, а цены на газ не снижать

А червоно-чорний з чим асоціюється?

20. Svjato

Svjato Well-Known Member

Свобода або смерть.

Анекдот.

---------- Додано в 14:32 ---------- Попередній допис був написаний в 14:31 ----------

І Аврору під кабмін?
    Газ просто перекриють?

а де твій аватар? :)