Понятненькоо.... Лебедь ето Янукан..... Щука ЮВТ..... ....однажды Лебедь...Рак(ом) Щуку...поставил около пруда...
Там есть кому геть говорить или здрасте. введут флот в ЛЬвовскую область - тогда хоть геть хоть не геть ....
....ви за мій матеріальний стан не переживайте.Він мене поки що влаштовує.Не буде влаштовувати - буду більше працювати. А якщо справи підуть цілком погано , і Мексика стане не по кишені , то поїду на Кубу. Сервіс , їжа ...etc звичайно там не такі як в Мексиці.... Але цей самий кубинський сервіс , готелі , море , ЛЮДИ (!!!) в тисячі разів кращі ніж в обриганій забігайловці під назвою Крим.
Звичайно, мене ніхто не жене в Крим, тому я й написала, що він мені по барабану. Тим більше, що в тих же Туреччині та Єгипті відпочивати набагато дешевше, а рівень сервісу набагато вище. От саме, щоб їхати до Криму, і потрібні бабки на непомірні апетити кримчан. У Карпати їду на травневі. У Карпатах люди набагато щиріші ніж у Криму, і до тебе ставляться, як до людини, а не як до мішка з грошима, якого потрібно обібрати. Адже, тут тема про Крим. Запитали, що форумчани думають про Крим - ось я і відповіла. Це тільки ІМХО.
Позвольте уточнить. Спасибо. После смены власти в Украине на умную и порядочную - сроки вывода уточнит Международный суд ООН в Гааге. Именно этот суд решает международные споры. А они будут.
Завжди можна знайти місце яке відповідає кишені. І навіть більше, ці всі модні, фешенебельні місця для мене надзвичайно нудні. Але... я б ніколи не поїхав в загажену диру під назвою Крим, де живуть одні дикуни, бо ще в житті не зустрів нормальної людини з Криму. Куди б я краще поїхав, то на родіну Читача. Природа! Романтика! Чудові ліси, водойми, риба! Хіба що за останні 20-30 років загадили бо в молоді роки я був в захваті від цих місць.
Так, я чув - підводна лодка в степах України... Прапор крові - для Вас це що? Не забувайте - це буде напад на вашу країну!
Щиро співчуваю...Спробуйте змінити коло спілкування... І служив разом з кримчанами строкову в армії,і спілкувався на роботі- чудові щирі люди!! Маю друга з Євпаторії родом-Людина!!! Можливо Вам просто не щастило?
Мене завжди насторожували категоричні заяви. Нормальні люди роблять їх в самих крайніх випадках, і користуються доказами. Я впевнений, що в Криму багато нормальних людей, які хотіли б, щоб Крим не був небезпечною військовою базою та задрипаною совковою "здравніцою" з рідкими вкрапленнями "улучшенних номєров - полулюкс", а щоб став висококласним комплексним міжнародним курортом європейського значення, як мінімум. Бо тоді туди масово поїхали б і українці, і поляки, і німці, і чехи, і росіяни.
напоминает историю про "Дэ морэ?" кстати вашему мертвому - ничего не угрожает - расширьте понятие я не понял вопроса ... ну а вообще то языком прямого текста - не все ли ровно Львовянину и уж тем более Израильтянину чья база будет стоять в Крыму? в Крыме люди живут и если им хочется чтоб была база, правительство страны - тоже не против то какого ляда противоположенная географически область возмущается в столь резкой форме? я бы понял если бы речь шла - "мени не подобаэться" - так нет же "Геть!" ... непонятно ...
Для мене червоний прапор асоціюється з кров'ю. З кров'ю пролитою під закликами цього прапора. Від взяття влади більшовиками, через голодомори, репресії, вбивства та війни до фанатичного освячення однієї з найгірших ідеологій, для якої перевезення народів - це звична справа. Для вас які асоціації із прапором, якому не більше 100 років? З чим він вас пов'язує? Які в нього корені і чи пам'ятаєте ви взагалі корені свого народу??? ---------- Додано в 13:09 ---------- Попередній допис був написаний в 13:01 ---------- Бачите, borkhes з'їхав з теми про інші бази в Росії. Ви ж не проти. Я проти. Виходить borkhes і я - націоналісти (гірше ніж нацисти. Salata ) А ви білий та пухнастий?
Полковнику, DIDIO, якщо так є - значить так треба (вірніше, кращого рівня не треба). Не треба власникам (тих майже не залишилось, те, що не продали, арендують), а який арендатор буде інвестувати до чужого майна? А чого буде власник інвестувати до аренди? Головне - викачати бабло. А поки є люди, котрі не мають більше, ніж на Крим, до того часу будуть відпочиваючі платити за відпочинок в давно неремонтованих і не утримуваних кучах. Викачати бабло - це головна мета усіх недальновидних бізнесменів. Господар будує своє не дивлячись на владу. Он подивіться, який Рейнкарц вибудували в Карпатах - не заважали ні сині, ні зелені, ні оранжеві...
Т.к. Запад Украины против ЧФ в Крыму, Кабмин постановил: Флот на Запад не направлять, а цены на газ не снижать А червоно-чорний з чим асоціюється?
Свобода або смерть. Анекдот. Іде партизан по лісу, несе червоно-чорний прапор. Його пиняють москалі: - Стой, что за прапор? - Червоний! - А почему чёрный внизу? - В болото впав. ---------- Додано в 14:32 ---------- Попередній допис був написаний в 14:31 ---------- І Аврору під кабмін? Газ просто перекриють?