Вітаю! А проти жидів в Україні що маєте? Жили якось разом протягом століть. Так, на жидів гнали і значить було за що. Було і навпаки, значить теж було за що. А чим Вам так полюбились ці прапори? Подобається колір крові?
Nevermind и Яруська? Вас кто то из-под палки гонит в Крым? Бабки есть?Плз...Турция...Египет...Сочи...)))) )...дружественная Грузия... На любой смак...на любые бабки... А нема бабок... Шацкие озера... Карпаты...на худой конец село!!!!
На День Победы это нормально, все таки тот флаг символ общей победы. Только, паны националисты, не надо напоминать символом чего еще он является Вы и так об этом в каждой теме вспоминаете А вот российские флаги в маршрутках и такси Крыма (не только Севастополя) это уже перебор и выпендреж не украинских националистов
Не тре так скромно. Геть Російські бази з Криму! Геть Російські бази з Криму! Геть Російські бази з Криму! :off::off::off: Мирно залиті кров'ю міста тихо лежали піч червоними знаменами...
.....вже краще де небудь (навіть на Комсомольскому озері в Львові), ніж в цьому чмошному Криму... ...мені би навіть доплачували я би туди нізащо не поїхав...
Во!Во!Патрик!И я о том же!!! Хотя Бориса жалко.... как он нОне в Севастополь поедет? Халява то закончилась....
Ні, Читателю, не купила, і навіть не підозрюю, що б мало статись у цій країні, аби я їх купила. В мене просто враження, що забагато закликів для заворушень, а під час заворушень дуже легко прикривається те, що в мирний час не проходить. Лебідь, Рак і Щука так довго тягали воза в різні сторони, що з нього не лишилось ніц.
Чмошний півострів? Чмошна автономна республіка? Чмошний санаторій МОУ? Чи чмошні кримчани? Чи все гамузом? А Альберта не чмошна? Те, що не всі в Альберті чмошні я впевнений, але є...