Ваші думки про Крим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. terrible

terrible Well-Known Member

:dntknw: не знаю... а дійсно, хто? :)
    "имя, сестчра, имя!!!"(с)
    ... просто передивився сьогодні "трех мушкетерів":blush:

2. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

"Слава Україні! - Героям слава!" :)

3. terrible

terrible Well-Known Member

:dntknw::scratch_one-s_head::scratch_one-s_head:
    посухайте, досить говорити загадками... Ви ж чоловік? то і скажіть прямо:)
    :mocking:

4. андрей-25

А вы конкретнее вопрос задайте :)
    Только чтоб он к Крыму отношение имел :)))
    Про украинских националистов в другой теме можно поговорить :)

5. Мікі

Мікі Well-Known Member

В Україні, подобається це кому, чи не подобається, є всьго дві державотворчі нації - українці та кримські татари. У татар була в Криму повноформатна держава і в них як і в українців, іншої і десь, землі більше немає. Тому рано, чи пізно татари захочуть мати те, на що вони мають повне право - державність. І в них цього права в сто разів більше, аніж в косоварів на сербське Косово. Тому, мені здається, треба Києву, всіляко підтримувати рух на, для початку, татарську автономію. Це буде зрозуміліше Європі й Штатам, ніж сільповське перегавкування з приводу Криму між Москвою та Києвом.
    А кримським росіянам невдозі стане зрозуміло, що якщо їм не подобається жити в слов'янській державі, то будуть жити під прапором пророка.
    Ми ж, українці, за всяких обставин однаково добре будемо віпочивати в Криму, що нам ще там треба?

• Подобається Подобається x 2
  6. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

Їх конституція України тримає. Напевно можуть провести референдум і якщо народ вирішить, то утворять власну державу - це буде чесно.

Крим був автономією ще при СССР, до самостійності звикли АЛЕ між державністью і автономією лежить велика прірва.

7. андрей-25

Чесно то чесно. Но пока им этого не дадут. Россия же платит Украине за ЧФ. И еще несколько лет договору существовать. А создание там своего государства юридически противоречит заключенному договору. Поэтому пока флот там, Украина нет резона "отдавать" Крым, чтоб Россия платила татарам, а не нам.

8. Мікі

Мікі Well-Known Member

Я мав на увазі кримсько-татарську автономію, яка буде перехідним містком до їхньої державності. Треба час, щоб під час автономії допомогати готувати їм державні інституції та кадри державоуправлінського, військового, дипломатичного... гатунків. Цього в татар нічого, поки що, немає. В Союзі, здається, їх на гарматний постріл не підпускали до, в цьому сенсі, VIP-освіти.

• Подобається Подобається x 1
  9. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

100% і вони рано чи пізно цього доб"ються, думаю навіть швидше ніж всі сподіваються!

10. Salata

Salata Well-Known Member

Даже не знаю зачем демократизаторам перевалочная база для героина в Крыму... Ну Косово - понятно, центр Европы. Уровень жизни. А тут... ???

11. Яро

Яро Well-Known Member

Вам ще, мабуть, треба створити в Закарпатті русинську державу, а в Донбасі - Донецьку... А що, вигадають там новий етнос, "обгрунтують", наукові праці напишуть, літературу "состряпают", і будуть "мати право"...
    Чесно, аж нудить від цього українського альтруїзму! Коти Леопольди! Свою землю готові роздаровувати! Ви патріоти України чи татарського Криму?!

12. - да ладно, быть не может! ;)

- тем более, когда буквально через перешеек сколько хочешь места для каких угодно баз... (кого надо баз) :)

13. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

Цю землю, тобто Крим, пан Хрущов приєднав до Української республіки, в складі СССР.
    Давайте будем чесними з собою, що є реально наше а що ні, поки цього не станеться то держава буде по швам тріщати. Чи не краще мати малу державу але цілісну, економічно розвинену де патріоти все для цього роблять, є багато прикладів таких держав.

Чи кримські татари вважають, що вони наші?? Сумніваюсь.

14. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Жорж. Да ты что, сукин сын, самозванец, казенные земли разбазариваешь?! Так никаких волостей не напасешься!:preved:

15. sl4m

sl4m Well-Known Member

это тех, которых 15% государственность или автономию?
    хоть кто то у нас был?... вы с ними общались? знаете этих людей?
    я писал уже но еще раз напишу - большинство КТ либо маршрутку водят, либо на базаре торгуют
    да, есть умные/здравомыслящие люди среди КТ... но их действительно мало

давайте перед тем как писать фигню, почитайте http://ru.wikipedia.org/wiki/Крым
    и где там была держава? Miki

если проплатят сверху, то все будет ... и выглядеть будет так, как будто они сами этого хотели
    кст сейчас можно на "самозахваты" ехать ракушку разбирать.... уже даже не охраняют эти туалеты

16. Мікі

Мікі Well-Known Member

Когда начнете учить историю Крыма по татарским учебникам, а я уверен, что такое будет, там они все вам, крымским русским, распишут по-полной.

• Подобається Подобається x 1
  17. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

так знаю, більшість бажає належати до Росії, як автономія, на державність їм ресурсів невистачає

Україну вважають занадто бідною, щоб до неї належати

Останнє редагування модератором: 10 чер 2009
  18. sl4m

sl4m Well-Known Member

с такими предложениями вам надо в ветке "украина и россия напишут правильную историю" включить крымских татар... ведь они куда больше нас знают о истории крыма
    ...или вам просто нравиться "изменять историю" так, как этого хочется вам... а потом всем своим друзьям рассказывать "дествительно правду"

просто иногда думайте что каялкаете

когда начнем учить историю по татариским учебникам? ... никогда 95% населения, которые не относятся к КТ не знают этого языка.... потому что - читайте выше.. кроме как кричать, они ничего не умеют (я про большинство)
    уверенность ваша - ... =) ... ну не хочу оскорб@@ть

19. консультант

консультант Дуже важлива персона

Що Ви не кажете...?о_О Я думаю, що татари на таке не погодяться, вони більші патріоти ніж москалі.:)

20. sl4m

sl4m Well-Known Member

Большинство (включая КТ) хочет жить в нормальной стране
    и не важно, какая страна это будет... если будут нормальные условия, равенство перед законом и тд и тп
    ....а пока, как говорится, не ту срану назвали Гондурасом
    выйдешь на улицу - как в Чернобыле.... краска со штукатуркой отваливаются.. все ржавое.. мусора что в городе, что за городом в горах кучи... пляж... море...дороги разбитые... сейчас закрывают некоторые поликлиники
    что делать? - а вот то что делал косолапый всю зиму с собственною лапой ((с) квн)
    я не говорю, что в России хорошо, ... я говорю, что у нас плохо
    и я уеду, как только появится нормальная возможность

а де твій аватар? :)