Ваші думки про Крим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. terrible

terrible Well-Known Member

правильно. чому труситись, якщо Ви мешкаете в Донецьку. а кримьскі татари-в Криму:mocking:

Змейко, досить прикидатись;) Speedo78 серйозну річ сказав. а Вам легше далі тролити, правда?

2. Змейка

Змейка Well-Known Member

Speedo78 сказал глупость.
    Вы много чего пишете, мало чего делаете, со времен оранжевого шоу прошло достаточно времени, - где ваши действия? Здесь, на форуме? Ну харахорьтесь друг перед дружкой, - а толку? Вас никто не боится.
    Приезжают в Крым время от времени всякие камикадзе небольшими стайками, их там обсвистят, обругают, и те возвращаются в свою западенщину, довольные сами собой. Ну такой у них прикол, вроде садо-мазо. Нравится им, когда их ругают.
    Ну что ж? Вот и всё ваше "боевое искусство" дворового уровня. Детский сад.

3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Гм-м-м... А на ЛФ всякіє камікадзе большими стайками..? :)

4. terrible

я так не думаю :)

що я конкретно пишу і що я конкретно не роблю?
    ;)

чому? з чого Ви взагалі взяли, що я був таким палким приверженцем Майдану? так, я симпатизував Майдану. і що? в чому Ви конкретно мене звинувачуете? не розумію... :pardon:

чому мене мають боятися?

це не до мене :pardon:

а що Ви робите? Ви не дурнею займаетесь? Ви гадаете потрібні Москві? якщо їй на власних громадян начхати-то навіщо їй іноземні голодранці, тобто Ви? а? Ви мерзли цією зими? я ні. цієї зими Москва показала, як до Вас відноситься.
    як можна жити і не навидіти країну, в якій живеш? Ви ж 5 колонна, справжня-і ще й дивуетесь, що Вас не люблять. Змейко, Ви ж жінка... звідки стільки злоби, політичності?
    саме в Вас проблема України. суспілство було непідготовленим до до творення своєї незалежної держави. різні стани суспілстьва по різному віднеслись до незалежності. якась частина взагалі не сприйняла... і саме ця частина-це сміття, яке повинна вимітати кожна поважаюча себе держава...
    :pardon:

• Подобається Подобається x 1
  5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А гілка про Крим. Ви ще пам'ятаєте? :ireful1:

6. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Довольно таки сильные аргументы. Против лома не попрешь. Респект и уважуха :good:
    Наведите пример. Только не надо про сталинское переселение народов, пожалуйста :)
    Вы и Крым хотите "откопать" от Украины, как Витренко?

7. terrible

лише ЛОМ - по-справжньому геніальна штука. а все інше від нечистого...

:) а що наводити? кожна держджава має робити щось з тими, хто є загрозою для неї.
    а Крим-він буде українським ;)

я завдавав Вам запитання... чому 20 тис. татар служили в німців? які мотиви їх штовхали на цей крок?

8. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Особисто я був лише раз, достало, коли я у своїй державі говорю, державною мовою на відпочинку (тобто, турист, який залишає свої кровні), а мене не розуміють, вірніше роблять вид, що не розуміють. Та ще й знущаються "ви что палякі?". Після того разу не їду, та й іншим не раджу. А одна жінка-татарка підійшла і питає "А ви откуда?", кажу "Зі львова", "О, дуже приємно", все пояснила все розповіла ЧИСТОЮ УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ! Так хто-ж тоді вороги? Хто окупанти?
    Думаю, якщо ми (свідомі українці) допоможемо татарам відвоювати свої землі, а клятих окупантів криського півострова - депортуємо, від цього і економіка півострова і наше українське суспільство і єдність України тільки виграє!

От і про що? А як би ви себе почували в гостях? Тим більше в кримінальному відношенні на півострові точно татари заправляють!

Окупантів, які живуть на українській, ну ладно, татарській землі, а ведуть себе як вдома на тамбовщині! От туда хай їдуть і там свої права качають!
    А татарів все більше і більше в Крим приїжджає, так от я би на вашому місці призадумався чи корчити героя, чи може не дуже, чи може по добру по здоровому чемодани спакувати ;)

9. андрей-25

То що може запеклих націоналістів виселити подалі? Вони ж реально погрожують всім іншим українцям яких більшість :)
    Поїдьте скажіть це татарам :) Тільки спочатку прокричіть, що ви кримський татарин поголосніше, щоб не так сильно били :)
    Це їхні з Сталіном "розборки" були. Ви ще спитайте чому одні українці в інших стріляли "За Батьківщину! За Гітлера!" :)

10. terrible

а конктретніше?

:dntknw: хто так кричав?

Останнє редагування модератором: 7 чер 2009
  11. Speedo78

ІМХО, Крим набагато краще віддати татарам, ніж клятим вражинам, ще й їхній флот на свої території терпіти :ireful:

Ми, напевно єдина у світі держава, де націоналізм вважається якоюсь вадою, чи навіть злом! А вороги нашої держави, проживаючи в нас на території ще й ведуть себе як вдома, виголошуючи сепаратистські гасла і т.п...

Таки воістину, гарні були слова "бандити сидітимуть у тюрмах". Думаю, якби всяких-там вітренків, кідалових і учасників сіверськодінського шабашу 2004 кинули у тюрми (хай навіть на трошки), думаю і кримські сепаратисти би тихо сиділи... тільки не ту людину ми обрали президентом, вийшло навпаки "не ділом а словом" :sad:

• Подобається Подобається x 1
  12. Полковник

Полковник миється в бані

Может, для начала, экспорт прекратите во вражью страну?

13. андрей-25

Шо ви хочете почути? Шо татары хотіли від"єднатися від союзу.
    Шоб закрити питання почитайте тута:
    http://www.ua-pravda.com/old/articles/interes/1670.php
    А чого кричали? Це не лозунг, а ідея.
    Кляті вражини? :) Це ви про москалів? А чого вони для вас "вражини"?
    А який флот там тримати краще? Свого у нас нема. Так хоч НАТО не сується не в своє діло. Не було б там рос. флоту, американці б уже "створили" в Криму конфлікт і розрулювали його :)

14. Полковник

Полковник миється в бані

Я читал, что кроме Пана Сагайдачного есть ещё и подводная лодка - угроза городам Москве и Владивостоку!
    Шо, брешут?

15. Speedo78

А ви історію почитайте

А могли б якось позначити свою присутність. НАТОвський можна було би тримати, принаймі за оренду вони б нам нормально платили і більшу ціну можна було би поставити! Хоть якась користь державі... Та й безпечніше себе можна би було почувати...

Ну, конфлікти створювати і розрулювати, то ж більше почерк пупінської росії, Осетію і Грузію забули? Так що з ким спокійніше? З НАТО, чи з "нАрваним" сусідом?

16. Полковник

Полковник миється в бані

Speedo78 - я так понял, что Вы не знаете что обозначает слово ЭКСПОРТ?
    Верно?
    С уважением.
    Спасибо.

17. terrible

я й не сумнівався, що там здоровенними літерами буде - ПРЕДАТЕЛЬСТВО!!!
    але... самі знаете. татари бажали того ж, що й в 1917 році.

я не знаю такої ідеї. чия вона?

18. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

РФ платить за оренду земель під флот 98млн$/рік, точніше не платить а списує з вартості поставленного газу.

Як на мене, то сума мізерна але і тої небуде якщо в НАТО вступим, то з нас ще 30млн$/рік членський внесок + армію утримувати (згідно стандартів НАТО) за свій рахунок, щей солдат їм поставляти.

19. Speedo78

Ну, якщо вже на то пішло, то я на тему експорту дипломну писав, так що тут питання хто з нас краще знає ;)
    А тема тут, взагалі-то про Крим...

20. андрей-25

Есть такая, дизель-электрическая. Ей уже скоро 40 лет. Стоит ржавеет. Аккумуляторы купили, не можем завести :) . Зато детям в школе про нее рассказывают :)
    Та ладно. Американская "демократизация" планеты затмевает Россию, где в основном внутренние локальные конфликты.
    А кто хотел незалежности Украины под крылом арийского орла? :)

а де твій аватар? :)