Ваші думки про Крим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Татары так не думают :)
    В ХIII веке был популярен вариант этой фразы без слова "українцям" :)

2. terrible

terrible Well-Known Member

Ви татарин? о_О тоді я Вас буду називати Мехмет :pardon:

хто сказав? :dntknw:

3. андрей-25

Нє, а шо схожий? :)))
    Це він на вашому аватарі зображений? :)))
    Наука така є - Історія :scratch_one-s_head:

4. terrible

а я знаю? я Вас не бачив і бачити не хочу... але наштовхує на цю думку дещо...

:haha: це Ви мені говорите про історію? шютнік недолугий... який не знає ні історії, ні антропології... на аватарі в мене "ну просто вилитий" татарин німецького походження Едмунд Гейер під час подорожі в Тибеті...
    :haha::haha:а втім, звідки Вам то про це знати? скажіть, а Гітлер-це справді форвард збірної Німеччини по футболу?:haha:

5. андрей-25

А в профіль трохи на Мехмета смахує :) Та фотограф з вас поганенький, чого проти сонця його знімали.
    Я бачу, що ви знаєте, що нічого не знаєте :) про мене принаймні.

6. terrible

а смисл? вони ж тільки гармати розуміють і бояться:)

не профіль... фас;)...
    і... Ви мабуть вперше чуете про Гейера, так? і не дивуюсь... Ви ж знаете, що таке Історія:haha: ... я не міг його зняти... :) справа в тому, що в 1938 році мене ще й в проекті не існувало... за мене фотку зробив Ернст Краус-до нього і претензії;)

а Ви не задавалаись запитанням-може Ви мені по бубну і я навіть не збираюсь щось дізнаватись про Вас? ;)

Останнє редагування модератором: 7 чер 2009
  7. андрей-25

А я думав що почуття гумору у вас більш широке, але з німцями шось слабенько :)))
    Цікаво було б подивитись на той ваш бубен? А то граєте ви на ньому щось не дуже мелодійно я б сказав.
    Добре буду розумнішим припиню початий вами оффтоп :)
    А по темі будь-ласка.

8. terrible

:mocking: розумнішим? не смішіть;):haha:

Ви знаете, що в часи війни в німецькій армії воювало до 20 тис. татар? це і роти самооборони, і в 8 батальйонах допоміжної поліції правопорядку, і в гірській бригаді, в бойовій групі Східно-тюрського зеднання СС... а в якості "хіві" дуже багато татар служили в 35 дивізії Сс...
    як Ви гадаете, навіщо кримьскі татари зробили такий крок?
    :)

PS ось цікава доповідь одного партизанського керманича на Велику землю 31 січня 1942 р. :

9. Змейка

Змейка Well-Known Member

Они не боятся!

10. terrible

чому? а може навпаки?

11. Змейка

Змейка Well-Known Member

Потому что Севастополь - город-герой.:good:
    А вот вы, если и собираетесь туда ехать, то обязательно "великою компанією", а если едете по одиночке, отдыхать, то разговариваете там хорошо по-русски, и никаких провокационных тем не поднимаете.;)

12. terrible

дурня:);)

ну-ну... :mocking:;)

між іншим:
    офіцер австро-угорської армії Г. фон Мерхарт...

13. Змейка

Змейка Well-Known Member

Факт!:good:

И Керчь - тоже город-герой!:preved: Читайте историю, панове!:)))

14. terrible

:scratch_one-s_head::dntknw:маячня якась... так саме я можу сказати, що Карфаген-місто герой, бо його римляни ледве взяли... яке це відношення має до сучасного пригородоу м. Туніс Карфаген? :dntknw:

15. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

А нєфіг туда вообще їхати віддихати, кому той Крим здався, з ненависною псячою мовою, хамським сервісом і космічними цінами! На Землі є купа місць цікавіших!

Значить, треба якось "припугнуть", хоча татарів-то вони якраз і бояться, аж колінки трусяться!

• Подобається Подобається x 1
  16. Змейка

Змейка Well-Known Member

14 сентября 1973 года Керчи было присвоено звание город-герой.
    http://www.warheroes.ru/Kerch.asp :good:
    Город-герой Севастополь находится на юго-западной оконечности Крымского полуострова. Многочисленные бухты, продолжающиеся глубокими балками и горными долинами - это Севастополь. Средняя годовая температура +12. Климат сухой, умеренно теплый, близкий к средиземноморскому. Осадков в Севастополе выпадает в 2 раза меньше, чем в Ялте. Население 366 тыс. человек.

Севастополь по гречески - город славы, величия. История Севастополя начинается с июля 1783 года. В 1804 г. Севастополь становится главной базой Черноморского флота. В 1941 - 1942 гг. осажденный Севастополь 250 дней и ночей противостоял 200-тысячной армии фашистских войск. Сегодня Севастополь не только самый красивый город Крыма, база Чермоморского Флота России и историческая легенда, но и южный морской курорт.:good:
    http://www.elit.crimea.ua/sev.htm
    А кто вас туда гонит? Не едьте!
    Это Вы о ком? Кто боится татар и кого Вы собираетесь пугать? Конкретизируйте, пожалуйста!

17. terrible

я минулого літа проїздом був у дядька свого в Ялті... чоловік сестрички -я зібрався саме іти, пізно ввечері-каже-якщо причепиться хтось-відразу кричи-я, ..ять, кримський татарин, порву!!!:)))

ну і що? :mocking: яке це відношення має до сучасного міста?
    я все знаю, як відбувався захист як Севаса, так і Керчі :)

18. Змейка

Змейка Well-Known Member

Надо же! А мы по Ялте нормально ходим, без криков и без страхов. Так у кого, говорите, колени трусятся? И что нужно кричать, когда страшно?

19. Полковник

Полковник миється в бані

Колени трусятся у ВСЕХ москалей, когда они слышат слово Бандера.
    Такая у них (москалей) генетическая память.
    Мне это на данном форуме неоднократно объясняли.
    А у меня вот не трусятся, блин.
    Может я и не москаль, едрись.....

20. Змейка

Змейка Well-Known Member

И у меня не трусятся..... А точно должны труситься?
    Я почему-то не боюсь ни бандеровцев, ни татар. Мне наоборот смешно становится, когда говорят о каких-то страхах, и ещё смешнее - когда говорят о запугиваниях.
    И ещё наблюдение из жизни - о страхах пишут те, кто сам боится.

а де твій аватар? :)