Ваші думки про Крим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. Городецький

Городецький Well-Known Member

Фактично довести можете? Якщо ні - збрехали.

2. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Для вас же все доказательства будут брехней, если их источник не из уст "свідомих українців" или хоть отдаленно москальский :)

3. terrible

terrible Well-Known Member

і що? :)
    а не треба цього... я говорив про інше. причому тут мусульмани? русаки прийдуть-і побачимо... мені б десятків два толкових хлопців, кілька гранатометів та пару снайперських гвинтівочок-і побачимо;)

4. андрей-25

Як це шо? Вы говорили про пропаганду, посмотрите его последние видеообращения.
    Вы ж вроде не с ЗУ. Шо вам нехорошего русаки сделали?

5. terrible

я говорив про пропаганду? :dntknw:
    відеозвернення? якщо Ви знаете чеченский-то я знімаю шляпу:)))
    я чудово розумію ту людину... і всі його мотиви.
    ну так і що? :ireful1::ireful1: а це зовсім нічого не значить, де я живу! :ireful1: Ви теж неподалеку обітаете;)...
    я українець, і в мене є мізки і я вмію ними користуватись. русня зробила не меньше зла тут. Ви хочете про це поговорити?

• Подобається Подобається x 1
  6. андрей-25

Вы разместили видеоролик, мягко говоря, провокационный :)
    Не, шляпу снимать не надо :) Я знаю всего пару фраз.
    Да и к чему тут чеченский, у Муцураева почти все песни на русском.
    Опять клятые москали виноваты :))) Уже смешно подобное слышать. Это похоже на навязчивую идею. Что вам конкретно русские сделали плохого?
    И так уже в этой теме наоффтопили :)

7. terrible

я розмістив ролік зі смислом, для одного "пацанчіка" з 5-ї колони. не виривайте з котексту. пісня Вас зачепила? значить і з Вами в точку влучив;)

при тому, що звертався Муцураев чеченською. в двох своїх зверненнях.

смійтесь. я відчуваю деяку єдність з цією країною. і мені боляче, коли Ви чи Czart починають своє... і я вмію думати. і знаю історію.
    а Ви що хочете, щоб я сказав? що росіяни вирізали половину моєї сімї? ні. але для України вони принесли занадто багато зла.

ясно. слабак.

8. андрей-25

Мне все его творчество нравится, только глубинный смысл, не поверхностный.
    И к обоим в интернете перевод имеется (близкий к смыслу)
    Так думает лишь небольшая часть украинцев. Вы к сожалению к ней принадлежите. Как уже много говорилось, зло приносила верхушка коммунистическая, в которой и русских этнических не много было.
    Не, я понимаю, что вам хочется, чтоб меня забанили :))) Но я и так уже 8 штрафных сегодня получил :))) Поэтому не хочу навлекать на себя гнев...

9. Муравьедъ

Муравьедъ Well-Known Member

А памперсы?.. забыли?!!
    Проверено, хто понтов много кидает, мало на шо способен! Как чичены, ей богу!
    :))):))):)))

10. terrible

да ну? о_О

на евреїв натякаете? а зря... я все знаю, навіть бвльше, ніж Шу. сам що треба розповім. Ви хоч знаете, коли перша світова почалась? :)))
    і належу я не "к сожаленію", а лише "к щастью";) радійте, що Шу до неї не належите. залишайтесь далі тим, що є;)

• Подобається Подобається x 2
  11. андрей-25

Не только. И не зря :)))
    Ху из Шу?
    Та которую в школах изучают, или та что началась из-за того что последнего мамонта кроманьонцы неподелили? :)))

12. terrible

а чому?

Ви ж слухали звернення Муцураева:dntknw: як Ви його розуміли? ШУ-це "Ви" чеченською :haha:

ні, коли посварився Іван Іванович з Івано Нікіфоровічем:haha:

13. андрей-25

Как бы сказать потактичнее :)
    Ну да не буду, в интернете посмотрите.

14. terrible

я підкажу, як потактічнее-вчіться в Полковніка
    :haha::haha:
    сидіть і бійтесь бана. кожному своє:tongue: а як є що сказати-шагом арш в "Історію";)

15. Яро

Яро Well-Known Member

А ви би краще там у Криму не бряцали цією зброєю московською, а подивилися на речі реально - шукали б серед українців союзників проти муслімів...

16. Муравьедъ

Муравьедъ Well-Known Member

У русских всегда было только два друга-союзника...Енто Армия и Флот.
    А украинцы нам и так братья... Тут вопрос даже не стоит, хоть и у власти клоуны.

http://www.youtube.com/watch?v=bbM9RiMlQxQ

Останнє редагування модератором: 5 чер 2009
  17. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Є ще товаріщ... тамбофскій волк.
    Доречі, бачив в рекламі:

18. Hitiky

Hitiky Well-Known Member

В ситуації коли АР Крим не сплачує податкі в державну казну України, має Верховну раду АР Крим, кабінет міністрів АР Крим, я його не можу вважати частиною України.

+ до того Російські прапори вивішують на 9 травня, вже кілька років

19. Яро

Яро Well-Known Member

А-а-а... Ну-ну...

20. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

В часи "помаранчевої революції" мене часто переслідувала думка, а що, якби так само зібратися, великою компанією, з прапорами і гаслами "Крим - українська земля", "Найкращі землі - українцям і татарам", "Чемодан-вокзал-Росія" і т.п... можна і ломанутися на Крим з Києва, Львова, Тернополя, Черкас і інших міст??? Але не так, щоби там пару чоловік (бо ж заклюють сволочі), а тисяч 20-30, або й більше зібрати!!! Місцеві татари нам би допомогли розташуватися. А там скажемо, на день Незалежності України приїхати (без всяких-там провокацій, просто в святкових мітингах участь взяти), хай відчувають, що вони вгостях, а то взагалі вже, розпоясалися! :ireful: Психологічна атака т.скать... Та й татари нам вдячні будть ;)
    Як вам ідека? Особисто я би поїхав ;)

а де твій аватар? :)