Ваші думки про Крим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. premium

premium Well-Known Member

Повноформатна татарська держава (???), з повною залежністю від Стамбула, серед населення якої переважали раби українського походження.

Доречі, в складі Кримського ханства була майже вся сучасна територія Херсонської, Запорізької, Донецької, Луганської, Миколаївської та Одеської областей, фактично це всі голубі області, якими, як і 500 років тому, керують татари, правда зараз із династії Ахметовичів, але також під імперським протекторатом.

2. Czart

Czart миється в бані

Крымчане хотят в Россию. Боже, как я их понимаю.

• Подобається Подобається x 1
  3. Stanley

Stanley Від Сяну по Кавказ!

Так в чому проблема?
    Чемодан-вокзал-Россія!

• Подобається Подобається x 2
  4. Czart

Czart миється в бані

Я подожду. Она сама скоро прийдёт к нам.:good:

Stanley, ты же из Харькова, так написано во всяком случае.
    И ты заодно с буряководами?

Останнє редагування модератором: 20 тра 2009
  5. terrible

terrible Well-Known Member

у Вас не вистачає грошей на квиточок в Москву? соррі... по вівторкам я не подаю.

так само і уйдет
    Аллахіу Акбар!
    http://www.youtube.com/watch?v=EHplyqOwvzI

:)))

6. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

крута, гоу с иконня украинских земель .... круто ....
    хз чего они хотят, они жить нормально хотят ....
    круто, и что ушла? и теперь Ичкерия независимое государство? хвалебненький ролик - смотри те как мы можем, и школу взорвать, и салабонов пострелять, герои ..."наши братья по тюрьмам" - еще бы за наркоторговлю, рэкет иногда сажают даже в России, случается ...
    скорее это ролик антипропаганды, еще и на русском ..... Солдатам надо такое показывать чтоб иллюзий не было война - значит война, ковровые бомбардировки, напалм, системы залпового огня, а потом уже солдатиков пускать .... так ведь не было, вот и результаты .... воевать в пол силы или чуть-чуть нельзя ...

7. terrible

в 1996-так.

http://ru.wikipedia.org/wiki/Муцураев,_Тимур
    :haha: але мені смішно, що Тимур Муцураев-ролік антіпропаганди:haha::haha:мда...

8. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Ну это недолго, потом татары стали вассалами турков, в 16 веке север Донецкой области это Россия. Запорожская область это Січ, Луганская облласть донские казаки, Николаевская и Одесская область Турция

9. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

уау, целый год не было ..... я не о том что хотел сказать автор, а о том что я услышал для себя, после такого я бы на месте русских вел ту войну, о которой говорилось выше ....

10. terrible

Ваууу! перша чеченьска почалася в 1994 та закінчилася 31 серпня 1996 р.
    друга чеченська почалася офіційно 30 вересня 1999 р. ... і триває до сьогодні... довгенький якійсь рік, з 96 по 99...
    а на рахунок іншого... після Ваших слів... нічого поганого не бачу, що нохчі кастрували полонених солдатів... і все інше... після напалму-відрізане вухо, наприклад-іграшки...

11. Яро

Яро Well-Known Member

Проблема з москалями, але дивіться далі свого носа трохи. Яка у татар плодючість?
    Ви упевнені, що там друге Косове з часом не влаштують? Не треба соплі розпускати, що вони зараз поки що проукраїнські. Це їхня розумна тактика...

12. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Это они (москали) видимо "маскуються під українців... " [​IMG]

13. Мікі

Мікі Well-Known Member

Не треба плутати Ахмєтовичів, які казаньські за походженням, з кримськими. Між ними стільки ж спільного, як, приблизно, між нами й москалями. Не треба з цього приводу зі мною сперечатися, бо я живу й працюю серед казанських (їх в Донецьку валом) десятки років і коли до мене, як начальника видобувної дільниці на шахті, прислали 2-х кримсько-татарських хлопців на практику, вони, загалом, вразили мене своєю навіть ментальною несхожістю з казанськими.
    А керують казаньські тільки тому, що ми, українці, як одна з найупослідженіших в націоналістичному сенсі європейських націй, дозволяємо їм це робити. Про те як вони зробили з українського національного багатства шалені зелені мільярди треба запитати спочатку в Кравчука, потім в Кучми, і, нєпрімєнно, в персонального воділи Ахмєтова - ВАЮ. От в цих трьох рєбятах-президентах вся собака ізначально й зарита...
    Тільки Майдан казанських та їх підлеглих до чортіків налякав, порозбіглися хто куди тоді, але, судячи по всьому, домовившись з Ющенко, а по іншому і бути тоді не могло, все повернулося на круги своя...
    І що говорити вкотре про те, що південні області під кимось були? України, як держави, не було тоді, ото і вся відповідь.
    Я часто нагадую росіянам, коли вони говорять про частини Донецької і Луганської областей, які колись належали Войску Донскому, про те, що цар, як самодєржец, в принципі міг віддати цьому Войську і всю Україну. То й що з того? Від цього українська земля, яку розпахали ми, українці, ніколи не перестане бути українською!
    І вєсь хрєн до копєйкі... мені з терикону все видно...

• Подобається Подобається x 3
  14. А ви тоді хто? Морквовод? :)))

15. Муравьедъ

Муравьедъ Well-Known Member

:mocking:
    Заметьте ,шо русские всегда побеждают, так шо не надо тут понтов!
    http://www.youtube.com/watch?v=2wz2PGR5w_s

16. Яро

Яро Well-Known Member

Гєроічєская музичка... Путін, видно, замовив.
    Але тими цяцьками татар не візьмеш.

17. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

+1
    Ні понтоф, ні оффтопу тут не треба. Текст пісні нагадати?
    От і най собі літають в небі "от Чудских берегов До ледяной Колымы".
    Сюди чого пхатися?

18. Муравьедъ

Муравьедъ Well-Known Member

Держись Россия ми идём! Аллах акбар...

За бугром куют топоры,
    Буйные головы сечь,
    Но инородцам кольчугой звенит
    Русская речь.

Усё норм...

Ха-ха-ха!!!
    levandivka
    Нас точит семя орды,
    Нас гнет ярмо басурман,
    Но в наших венах кипит
    Небо славян.

Енто образное выражение... У вас проблема с пониманием русской речи! Сразу видно ,шо вас готовили за рубежом...

Шо касамо чиченов, то вояки из них никудышные, а вот понтов дофига...
    :russian_ru:

:))):))):)))

19. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Которою Кольчугою? Цією?

Дійсно, образноє...

20. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Раньше нет. Сейчас он уже другой. С новой проросийской властью дружит. Призывает к прекращению войны.
    А то что они расстреливали ваших бойцов из унсо, после того как те примчались помочь москалей пострелять? :)
    Вы ж украинец вроде, христианин, а кричите тут АллахуАкбар. А если, не дай Бог, крымские татары (муслимы) решат отделится от Украины, вы за них пойдете воевать против славян?

а де твій аватар? :)