Повноформатна татарська держава (???), з повною залежністю від Стамбула, серед населення якої переважали раби українського походження. Доречі, в складі Кримського ханства була майже вся сучасна територія Херсонської, Запорізької, Донецької, Луганської, Миколаївської та Одеської областей, фактично це всі голубі області, якими, як і 500 років тому, керують татари, правда зараз із династії Ахметовичів, але також під імперським протекторатом.
Я подожду. Она сама скоро прийдёт к нам. Stanley, ты же из Харькова, так написано во всяком случае. И ты заодно с буряководами?
у Вас не вистачає грошей на квиточок в Москву? соррі... по вівторкам я не подаю. так само і уйдет Аллахіу Акбар! http://www.youtube.com/watch?v=EHplyqOwvzI
крута, гоу с иконня украинских земель .... круто .... хз чего они хотят, они жить нормально хотят .... круто, и что ушла? и теперь Ичкерия независимое государство? хвалебненький ролик - смотри те как мы можем, и школу взорвать, и салабонов пострелять, герои ..."наши братья по тюрьмам" - еще бы за наркоторговлю, рэкет иногда сажают даже в России, случается ... скорее это ролик антипропаганды, еще и на русском ..... Солдатам надо такое показывать чтоб иллюзий не было война - значит война, ковровые бомбардировки, напалм, системы залпового огня, а потом уже солдатиков пускать .... так ведь не было, вот и результаты .... воевать в пол силы или чуть-чуть нельзя ...
в 1996-так. http://ru.wikipedia.org/wiki/Муцураев,_Тимур але мені смішно, що Тимур Муцураев-ролік антіпропагандимда...
Ну это недолго, потом татары стали вассалами турков, в 16 веке север Донецкой области это Россия. Запорожская область это Січ, Луганская облласть донские казаки, Николаевская и Одесская область Турция
уау, целый год не было ..... я не о том что хотел сказать автор, а о том что я услышал для себя, после такого я бы на месте русских вел ту войну, о которой говорилось выше ....
Ваууу! перша чеченьска почалася в 1994 та закінчилася 31 серпня 1996 р. друга чеченська почалася офіційно 30 вересня 1999 р. ... і триває до сьогодні... довгенький якійсь рік, з 96 по 99... а на рахунок іншого... після Ваших слів... нічого поганого не бачу, що нохчі кастрували полонених солдатів... і все інше... після напалму-відрізане вухо, наприклад-іграшки...
Проблема з москалями, але дивіться далі свого носа трохи. Яка у татар плодючість? Ви упевнені, що там друге Косове з часом не влаштують? Не треба соплі розпускати, що вони зараз поки що проукраїнські. Це їхня розумна тактика...
Не треба плутати Ахмєтовичів, які казаньські за походженням, з кримськими. Між ними стільки ж спільного, як, приблизно, між нами й москалями. Не треба з цього приводу зі мною сперечатися, бо я живу й працюю серед казанських (їх в Донецьку валом) десятки років і коли до мене, як начальника видобувної дільниці на шахті, прислали 2-х кримсько-татарських хлопців на практику, вони, загалом, вразили мене своєю навіть ментальною несхожістю з казанськими. А керують казаньські тільки тому, що ми, українці, як одна з найупослідженіших в націоналістичному сенсі європейських націй, дозволяємо їм це робити. Про те як вони зробили з українського національного багатства шалені зелені мільярди треба запитати спочатку в Кравчука, потім в Кучми, і, нєпрімєнно, в персонального воділи Ахмєтова - ВАЮ. От в цих трьох рєбятах-президентах вся собака ізначально й зарита... Тільки Майдан казанських та їх підлеглих до чортіків налякав, порозбіглися хто куди тоді, але, судячи по всьому, домовившись з Ющенко, а по іншому і бути тоді не могло, все повернулося на круги своя... І що говорити вкотре про те, що південні області під кимось були? України, як держави, не було тоді, ото і вся відповідь. Я часто нагадую росіянам, коли вони говорять про частини Донецької і Луганської областей, які колись належали Войску Донскому, про те, що цар, як самодєржец, в принципі міг віддати цьому Войську і всю Україну. То й що з того? Від цього українська земля, яку розпахали ми, українці, ніколи не перестане бути українською! І вєсь хрєн до копєйкі... мені з терикону все видно...
Заметьте ,шо русские всегда побеждают, так шо не надо тут понтов! http://www.youtube.com/watch?v=2wz2PGR5w_s
+1 Ні понтоф, ні оффтопу тут не треба. Текст пісні нагадати? От і най собі літають в небі "от Чудских берегов До ледяной Колымы". Сюди чого пхатися?
Держись Россия ми идём! Аллах акбар... За бугром куют топоры, Буйные головы сечь, Но инородцам кольчугой звенит Русская речь. Усё норм... Ха-ха-ха!!! levandivka Нас точит семя орды, Нас гнет ярмо басурман, Но в наших венах кипит Небо славян. Енто образное выражение... У вас проблема с пониманием русской речи! Сразу видно ,шо вас готовили за рубежом... Шо касамо чиченов, то вояки из них никудышные, а вот понтов дофига...
Раньше нет. Сейчас он уже другой. С новой проросийской властью дружит. Призывает к прекращению войны. А то что они расстреливали ваших бойцов из унсо, после того как те примчались помочь москалей пострелять? Вы ж украинец вроде, христианин, а кричите тут АллахуАкбар. А если, не дай Бог, крымские татары (муслимы) решат отделится от Украины, вы за них пойдете воевать против славян?