Ваші думки про Крим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. Даяна

Даяна Well-Known Member

Так. І статус автономії чи області на це нажаль не впливає.

• Подобається Подобається x 1
  2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Сегодня услышал на RTVi слова Рогозина (представитель РФ при НАТО) - любая иностранная военная база - это частичная потеря суверенитета. Говорил он, кончно, не про Крым - а об авиабазе Манас в Киргизии... Но слова - примечательные...:blush:

• Подобається Подобається x 2
  3. Bogun

Bogun Well-Known Member

Знаєте, я з вами погоджуюсь на 100 %. Найбільше мене здивували кубинці, коли погодились на американську військову базу, я взагалі в шоці був.

4. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

База в Гуантанамо - вообще-то существует с начала прошлого века :)
    И существует она на таких условиях, что Куба сможет получит назад кусок своей территории только если отдадут ее сами штаты...
    Кучма ТАКого договора - не подписал... :good:

5. Bogun

Bogun Well-Known Member

Я не знав цього. Хоч це добре... А що не кажи, а Кучма був хитрим лисом

6. smbds

smbds Well-Known Member

Моя віра у тому, що "свобода народам, свобода людині". Думаю, що Ваша - теж. Тож навряд чи ми - іновірці, тож мабуть дарма Ви використовуєте це слово.

7. premium

premium Well-Known Member

А приєднати законом Аляску вони не пробували?

8. - не пробовали. Только песТнями "отдавай-ка землицу Алясочку, отдавай-ка родимую взад... баня, водка, гармонь, и ещё чавось". И никакие "законы России датированные началом 90-х годов о присоединении полуострова (Крыма) к России" в природе не существуют, не переживайте (или не надейтесь, кому что ближе)...

9. Karbofoss

Karbofoss Well-Known Member

А что, руководство США даёт понять местному русскоязычному большинсву, что оно не принимает их за людей, я правильно Вас понял?

10. Городецький

Городецький Well-Known Member

Перекручуємо? Скажіть, а що правда, що більшість населення Аляски - російськмовна?

11. Karbofoss

Karbofoss Well-Known Member

Ото ж бо й воно!;)

12. Яро

Яро Well-Known Member

А що в Криму когось за людей не мають? Чи то з Москви так (через призму путінського агітпропу) так видається?
    Але все таки, про США і про "людєй". Якщо раптом на Брайтоні почнуть "рускіх" тамтешніх "не принимать за людей", то теж у Москві возня почнеться?

13. Мікі

Мікі Well-Known Member

Я не читав попередні сторінки цієї теми, але від себе скажу давно вже мною, як думку, сформульоване. А чому це здебільшого забувається при всій українсько-російській возні довкола Криму, що там є корінний народ, нація, який має свою віковічну территорію,- кримські татари? Рано, чи пізно, їм осточортіє та бардєль, від якої в них немає ж жодного захисту! То може потроху готувати Україні татарам державність, яку вони колись втратили? Крім кримських татар, в Україні, на державність жодна національна меншина, включно, безумовно, з росіянами, все одно права не мають. А Крим, як не крути, то земля кримських татар, та й в нас голова буде боліти набагато менше: не подобається тамешнім росіянам жити в Україні, то хай знають, що їх чекає абсолютно легітимна варіація одного разу проснутися вже в ісламській державі,.. ги-ги...
    А відпочивати ми туди як їздили, так, впевнений, і будемо їздити. Турки в момєнт допоможуть татарам зробити Крим шикарною гулівонкою. І шо ще нам треба? Та й ЧФ для татар ще більше більмо ніж нам. Всьо було б красіво, от подумайте, колєктів! Все одно до цього прийдемо. Та й на фіга нам Косово в перспективі? Треба вміти впірьод дивитися... а мені, з терикону, все видно...

14. Яро

Яро Well-Known Member

Во-во, ось така протатарська позиція українців і накаляє антукраїнські настрої в Криму! Хоч Туреччині, аби не москалям... Може тоді Закарпаття - мадярам, Буковину - румунам... Аби тихо та мирно... Та ще аби москалям не попало...

15. premium

Українці в Криму корінніші на 1500 років... але якщо вже йде до того, що татари скоро там будуть у більшості, то я пропоную кращу ідею, здати Крим в оренду на 1000 років татарам (а може навіть туркам) із солідною орендною платою, закріпити все на міжнародному рівні. І всі будуть довольні, навіть москалі, бо через 50 РФ стане переважно мусульмано-татарською державою і з великою імовірністю можна сказати, що чекає їх в кращому випадку мирний розпад, а в гіршому - громадянська війна небачених розмірів.

16. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Претендуете на лавры Ванги?

17. premium

Ні, просто статистика на це вказує, росіяни вимирають (1,2 дитини на одну жінку), а в мусульман демографічний вибух + іміграція - еміграція.
    Картина аналогічна як в Криму, де вже до 30% новонароджених складають татари.

18. premium

В цілому українцям пофігу татари, бо вони з ними майже не стикаються, а от антиукраїнські насторої - це багатостолітня реальність.

19. Яро

Яро Well-Known Member

Аналогічна картина скрізь, де мусульмани з християнами поряд живуть... Християни програють... Неконкурентноздатна релігія...

20. Мікі

Мікі Well-Known Member

Дєцкий лєпєт... А я й не знав, хоча й не виповзаю по сезонам з Місхору, що мої протатарські настрої накалюють там антиукраїнські настрої.:dntknw:
    У мадяр, де б вони не жили, є держава - Угорщина, у румун, по аналогії - Румунія. В Україні, повторюю, є всьго дві державотворчі нації, - українці та кримські татари. У кримських татар, в яких другої землі більше немає, колись була повноформатна держава в Криму, яку ми собі, до речі, тоді і не мали. Так що справедливість ще ніхто не забороняв, хоча мені й самому таке, може, й не дуже подобається...
    Да-а-а, якраз у нас, як на мене, проблема не з турками і татарами, а саме з москалями і цій проблемі кінця-краю не видно... Треба цю проблему просто ліхо, як це зробили раніше солідні держави, переформатувати... І не треба боятися, бо ніхто сюди з мусульман набіги вже робити не буде. А на фіга? Наші дєвки, к примєру, знімають штани й самі потоком в ту ж Турцію пруть, хоч греблю гати:)))

а де твій аватар? :)