Ось вчора в Севастополі погуляли вітренківці і коммуняки. Потикали факів американцям, помахали російськими і червоними прапорами.... Звична гостинність від кримчан Ось трохи фото з "акції протесту"
Крымчане не одиноки....Как-то не складывается у гамерикосов с их кораблями... Звична гостинність від японцiв?
Почитал приведенную Вами ссылку...Где там об отделении Крыма?!? Сегодня, 25 марта, утром в порт Севастополь с дружественным визитом зашел фрегат Военно-морских сил США Klakring. Его заход пикетировали около 100 человек. Пикетчики - представители политических партий и общественных организаций, выступающих против вступления Украины в НАТО, в частности сторонники Коммунистической партии Украины. Они пустили в сторону корабля воздушные шары с надписью НАТО - нет. Я что-то пропустил? И фак гамерикосам теперь означает - отделение Крыма?
Була я на військовій базі в Німеччині,нема там нічого страшного,своі магазини,диско -клуб,боулінг і т.д.Не розумію тих кримчан?!
з ким воювати? з окремим галіцько-волиньским батальоном швидкого реагування? (це не для того щоб поглазувати або образити) я впевнений, якщо боронь боже трапится заваруха з Росією, перше що нас чекає, це громадяньска війна, а може простійше, розвалимося .....
Російський флот в Криму - це найбіільше непорозуміння! Ну як таке може бути, щоби на території однієї держави знаходився флот іношої (і зовсім не союзної)! Найгірше було, коли під час війни з Грузією деякі тамтешні кораблі відплили воювати проти гордої кавказької нації!!! На щастя, грузини, наскільки я пам"ятаю, розбили їх серйозно, з чотирьох, повернувся, вроді один, але не про то мова! Яким ж треба бути лицемірним президентом, щоби з одної сторони миритися з присутністю чужих кораблів на АКВАТОРІЇ УКРАЇНИ, а з іншої - підтримувати (на словах) Саакашвіллі А "вітренківські" виступи (проти натовських кораблів і т.п.) викликають тільки посмішку. Провокатори, поки що, почуваються вільно на кримській землі, але це тільки поки-що.... татари також горда нація і ще крім того, дуже репродуктивна! Все-таки я думаю, що українцям треба бути більш принциповими! Крим - територія УКРАЇНИ ! ! !