Є руніческіе булгарскіе тексти, вважають найближчій до булгар мови чувашську. Русинську можете собі знайти , мад'яри в 40 рокi богатьо друкували.
Кстати имхо вполне возможно, веке эдак в 15м, только тогда украинской еще могло и не быть дело в том что )))
Надіюсь Ви знаєте, хто такі русини? Відповідно їх мова і була русинською, хоча в народі звалась руською. А те, що зараз вигадують московські маргінали на закарпатті - це посьміховисько, а не русинство .
Ну, колгоспи - то не страшно, буде хтось підприємливий, займеться фермерством, а їх як штучно створили, так вони швидко і розлетілись Ну це не моя бабця-а знайомої, ми коли їздимо відпочивати, її навідуємо, і оповіді про поганих татар і бідних росіян вислуховуємо від неї і її сусідів не в 2 рази, але при нормальному сервісі на ті самі гроші виходить, на мою думку, через те, що там система все включено-досить велика економія, і націнка скромніша, імхо, на пляжах кукурудзу по 10 грн не продають, а сервіс і чистота, порядок наведений, і зарплата в турків не дуже більша
«Если представить себе на момент, что Россия поставит перед собой цель забрать Крым у Украины, а Украина не в состоянии противопоставить этому ничего, кроме юридической техники, то уверяю вас, что, несмотря на ни какую юридическую технику, дело будет сделано», - сказал Затулин. Вот вам и "цивилизация".
Ну это, собственно говоря, констатация факта и не более. Действительно, Россия в состоянии забрать Крым силой, если захочет этого. Затулин как раз намекает на то, что раз не забрала, то и не хочет, пожалуй. И ничего тут такого "нецивилизованного" нет, это вам не Лужков.
ше вчора по каналу новин показували пікетування кримчан проти відкриття гамериканського не то офісу, не то невеличкого представництва інвесторів, які б хотіли (а чи справді б хотіли?) вкладати свої фінанси в розвиток Криму. До чого це я? аааа.. о, всі пікетувальники стояли під російськими прапорами і не було жодного українського. Чому? І ше цікавий момент. Думаю що гамериканці можуть подати до суду за спалення національної символіки (прапора) чи нє?
Ага, така константація в стилі Івана Грозного, інтелігентно. Того ніхто не заперечує, особливо під керівництвом Буша. А чий палили? Американський? Бо з допису не ясно.
так.. і то так "з визовом". Мені якось то цимбалам, але ж має бути хоч якась етика. Ну не подобається мені Пуцькін чи Чорномордін,але ж то не є приводом для спалювання російського прапору. Та й взагалі якась бздура - люди під російськими прапорами на території України спалюють американський прапор
В такому разі то є порушення, але на нашій території нашими громадянами, а за таке екстрадиції вимагати напевно не будуть. От правда зле, що всім по цимбалах, влада наша ніяк на то не реагує, росіяни білі і пухнасті, а якщо ні, то всі робляться глухо-німими, лиш би спокій не порушувати.
Действительно, если поставить себе цель наплевать на юридические институты, то да, все это возможно сделать, и это, без сомнения, будет дикость. Но такой цели, как было заявлено, Россия себе не ставит. США такой цели достигали неоднократно, как тут было совершенно справедливо замечено.
я думаю конечно, что тема пошла не в то русло... но все таки, скажие раз "расея"!??? такая плохая, а сша хорошее то почему россия не лехит в африку(рабов чуток можно и себе было захватить), южную америку (совсем не маленькая куча полезных ископаемых) и тд и тп а вот сша (к которому вы так стремитесь) (и которое на противоположной стороне Земли) все это уже давно сделало и не собирается за это отвечать (один Ющенко чего стоит со своими высказываниями) сори... накипело... а вообщем Крым - очень красивое место много людей приезжает с западной Украины на разные сорвенования (ну я про велики пока что)... и уж поверьте, никто, кроме гопомордых, не будет придераться к укр.говорящим, если те не начнут возбухать (вот по этому поводу был один случай... был свидетелем... просто злости не хватало... приехали с ЗУ и просто хамили в нашу сторону....) вообщем велкам =)