Ваші думки про Крим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ви мабуть здивуєтесь але паспорти російські вони б отримали залюбки, і грузії там би не було, через те що лише дайте можливість і крим відійде до Россії зі свистом,

явное оскорбление в адрес кымчан не менее граждан Украины чем Вы ...

Останнє редагування модератором: 1 гру 2008
    • Подобається Подобається x 1
  2. kertis

kertis миється в бані

А на правду обижаться не принято))) Чего у вас немецкий солдат на аватаре? Вы нацист?

Зы: кстати у вас в Николаеве самую центральную улицу, которая пытается скосить под наши Дерибасовскую переименовали?
    Или так и называется "советская"?)))

Я этим летом в Буджаке был. Там тоже совковый сервис, но зато природа чистая и народу мало)

Останнє редагування модератором: 1 гру 2008
  3. Марусино

Марусино Well-Known Member

Бужок - це я про Буг. А взагалі то неважливо:)

4. artobstrel

вопросы не по теме - в личку, и про аватар отвечу и про Советскую ..... я думаю говорить в крыму - совки в Одессе жЫды - жлобство ....

5. Danilo

Danilo Well-Known Member

Вкотре Ви намагаєтеся в один рядок поставити патріота Новодворську і підлабузника та паризита, маргінала Вітренко.
    Валерія висвітлює хибні сторони життя та пропонує проекти як поліпшити життя в Росії, вона не сбирається нікуди. Інша справа, що Вам вона не подобається, це зрозуміло, маєте право.

• Подобається Подобається x 3
  6. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Це та "патріотка", яка відкрито заявляє: "Да, я не люблю Россию!"? Такого навіть Вітренко не каже, яка також "не збирається нікуди". А щодо висвітлення хибних сторін, то хіба Вітренко не цим же займається? А не подобаються вони мені обидві, хоча Новодворська мені по барабану, а Вітренко в нашій країні баламутить.

7. kertis

kertis миється в бані

В Крыму совки. В Одессе жиды. Так уж повелось) Только в Одессе, евреев мало осталось, я вот один за троих. А вообще вы чрезмерно обидчивый...:cry:....:)))

8. artobstrel

в личку! это оффтоп, я не обижаюсь, начну отвечать меня опять оштрафуют)

9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Степаничу, прошу Вас не тільки як виховану людину, але і як фахівця - не глузуйте з Новодворської.
    Вона у своїй автобіографічній повісті "По ту сторону отчаяния" цілком адекватно і самокритично пише про ТЕ, що з людьми робила каральна психіатрія.

Погодьтеся, наприкінці 80-х "ДС" зробив прорив у свідомості задурених людей.

• Подобається Подобається x 3
  10. Полковник

Полковник миється в бані

Просто девушку не долечили.
    Выпустили.
    Она решила, что это была "каральна" психиатрия....

• Подобається Подобається x 2
  11. Boris_Kiev

Полковнику, Ви не здатні на ВЧИНОК, на який була здатна 17-річна дівчинка. І ті, чий приклад її надихнув.

Вас надихають, очевидно, ******, які хизуються своїми "подвигами" в Чехословаччині, Афгані або Чечні.

А були інші люди, які не побоялися ще у 1968 р. назвати речі своїми іменами:

Константин Бабицкий,
    Татьяна Баева,
    Лариса Богораз,
    Наталья Горбаневская,
    Вадим Делоне,
    Владимир Дремлюга,
    Павел Литвинов и
    Виктор Файнберг

І завдяки ЇМ, а не ВАМ ми зараз живемо як ЛЮДИ, а не як бидло.

• Подобається Подобається x 7
  12. Полковник

Полковник миється в бані

Да, Борис, это настоящие РУССКИЕ люди!

"Вас надихають, очевидно..." - честно?
    Да.

13. Boris_Kiev

Росіяни, євреї, українці. Богораз - уродженка Харкова.
    До чого тут національність ?

Я знаю, що за нашу Незалежність ми повинні бути вдячними і Єльцину, і Ландсбергісу.

14. artobstrel

Полковник Вы не правы ;) Эти люди учили Вас в школе, лечили в больнице, построили заводы, шахты, подняли экономику которую уже 16 лет никак не можем развалить полностью, выиграли войну, подняли страну с руин ... а Вы о них так не хорошо .... Вот Вы ничего не сделали полезного, вы не работаете в этой стране, не платите налоги, угнетаете как можете нацбольшинство, еще чуть-чуть и Ваша преступная деятельность превратится в насаждение быдлизма на территории всей страны - ОСТАНОВИТЕСЬ! Это благодаря им а не Вам у нас самое человечное правительство, мы можем как люди вымирать, как люди утонуть в коррупции по самые небалуйся, почуствовать себя ЛЮДЬМИ обратившись по ааабсолютно любому вопросу в соответствующее органы .... мда, и что с Вами делать? .........
    ;)

15. Полковник

Полковник миється в бані

О!
    И я о том же.
    Года 4 уже, наверное.
    Ан, нет, НЕ ПОНИМАЮТ, едрись......

• Подобається Подобається x 2
  16. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А Крим тут до чого!?о_О

17. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

А де я глузував? Повість пошукаю, прочитаю.

Що таке ДС?

Хто з них лікувався у психлікарні?

Останнє редагування модератором: 3 гру 2008
  18. artobstrel

Кстати, коммуняки сволочи! надо пересмотреть решение коммуняки Хрущева о присоединении Крыма к Украине - бросить им в лицо пусть забирают! Нам не надо их подачек! а то какаято не последовательность выходит ... все решения компартии СССР - типа тоталитаризм, захватничество и т.д. а тут ничё, нормально, даже львовянину Крым - свой! :)

19. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

ага, комуняки -- сволочі!
    приєднали частину українських земель до білорусі (берестейщина), чатину -- до польщі, частину до росії.
    неподобство!

20. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

А якщо подивитись на карту земель, що по Переяславській Раді стала пвд протекторат московського царя. то .... Звиняйте - й частина Брянщини також подарована Росії

Тай Белгород також мал відношення до сучасної слобожанщини :) Був частиною ВКЛ :)

Та Сталін гад подарував Модові Приднєстров'я

а де твій аватар? :)