ви мабуть здивуєтесь але паспорти російські вони б отримали залюбки, і грузії там би не було, через те що лише дайте можливість і крим відійде до Россії зі свистом, явное оскорбление в адрес кымчан не менее граждан Украины чем Вы ...
А на правду обижаться не принято))) Чего у вас немецкий солдат на аватаре? Вы нацист? Зы: кстати у вас в Николаеве самую центральную улицу, которая пытается скосить под наши Дерибасовскую переименовали? Или так и называется "советская"?))) Я этим летом в Буджаке был. Там тоже совковый сервис, но зато природа чистая и народу мало)
вопросы не по теме - в личку, и про аватар отвечу и про Советскую ..... я думаю говорить в крыму - совки в Одессе жЫды - жлобство ....
Вкотре Ви намагаєтеся в один рядок поставити патріота Новодворську і підлабузника та паризита, маргінала Вітренко. Валерія висвітлює хибні сторони життя та пропонує проекти як поліпшити життя в Росії, вона не сбирається нікуди. Інша справа, що Вам вона не подобається, це зрозуміло, маєте право.
Це та "патріотка", яка відкрито заявляє: "Да, я не люблю Россию!"? Такого навіть Вітренко не каже, яка також "не збирається нікуди". А щодо висвітлення хибних сторін, то хіба Вітренко не цим же займається? А не подобаються вони мені обидві, хоча Новодворська мені по барабану, а Вітренко в нашій країні баламутить.
В Крыму совки. В Одессе жиды. Так уж повелось) Только в Одессе, евреев мало осталось, я вот один за троих. А вообще вы чрезмерно обидчивый.......
Степаничу, прошу Вас не тільки як виховану людину, але і як фахівця - не глузуйте з Новодворської. Вона у своїй автобіографічній повісті "По ту сторону отчаяния" цілком адекватно і самокритично пише про ТЕ, що з людьми робила каральна психіатрія. Погодьтеся, наприкінці 80-х "ДС" зробив прорив у свідомості задурених людей.
Полковнику, Ви не здатні на ВЧИНОК, на який була здатна 17-річна дівчинка. І ті, чий приклад її надихнув. Вас надихають, очевидно, ******, які хизуються своїми "подвигами" в Чехословаччині, Афгані або Чечні. А були інші люди, які не побоялися ще у 1968 р. назвати речі своїми іменами: Константин Бабицкий, Татьяна Баева, Лариса Богораз, Наталья Горбаневская, Вадим Делоне, Владимир Дремлюга, Павел Литвинов и Виктор Файнберг І завдяки ЇМ, а не ВАМ ми зараз живемо як ЛЮДИ, а не як бидло.
Росіяни, євреї, українці. Богораз - уродженка Харкова. До чого тут національність ? Я знаю, що за нашу Незалежність ми повинні бути вдячними і Єльцину, і Ландсбергісу.
Полковник Вы не правы Эти люди учили Вас в школе, лечили в больнице, построили заводы, шахты, подняли экономику которую уже 16 лет никак не можем развалить полностью, выиграли войну, подняли страну с руин ... а Вы о них так не хорошо .... Вот Вы ничего не сделали полезного, вы не работаете в этой стране, не платите налоги, угнетаете как можете нацбольшинство, еще чуть-чуть и Ваша преступная деятельность превратится в насаждение быдлизма на территории всей страны - ОСТАНОВИТЕСЬ! Это благодаря им а не Вам у нас самое человечное правительство, мы можем как люди вымирать, как люди утонуть в коррупции по самые небалуйся, почуствовать себя ЛЮДЬМИ обратившись по ааабсолютно любому вопросу в соответствующее органы .... мда, и что с Вами делать? .........
Кстати, коммуняки сволочи! надо пересмотреть решение коммуняки Хрущева о присоединении Крыма к Украине - бросить им в лицо пусть забирают! Нам не надо их подачек! а то какаято не последовательность выходит ... все решения компартии СССР - типа тоталитаризм, захватничество и т.д. а тут ничё, нормально, даже львовянину Крым - свой!
ага, комуняки -- сволочі! приєднали частину українських земель до білорусі (берестейщина), чатину -- до польщі, частину до росії. неподобство!
А якщо подивитись на карту земель, що по Переяславській Раді стала пвд протекторат московського царя. то .... Звиняйте - й частина Брянщини також подарована Росії Тай Белгород також мал відношення до сучасної слобожанщини Був частиною ВКЛ Та Сталін гад подарував Модові Приднєстров'я