Ваші думки про Крим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. Відповідь: Ваші думки про Крим

Господину TARIKAFR, я тоже так думаю как вы все изложили. Нинi 18:38.

2. TARIKAFR

TARIKAFR Well-Known Member

Відповідь: Ваші думки про Крим

Та я не претендую на правду в останній інстанції, бо просто шляк трафляє, коли галичани бачуть всі недоліки так званих москалів, а вийшовши з церкви клянуть всі і вся навкруги, себе чуть не святими рахуючи.
    Ну то хто нас поважатиме таких, який такий Крим? У нас всіх є свої Бе, та починати треба з себе, а не з сусіда!

3. КривоРожец

КривоРожец Well-Known Member

Головне лиш би здоров’я вистачило та не надірватися :)
    Добре, вмовили. А давайте проведемо референдум в Криму та визначимо, що насправді вони бажають?

• Подобається Подобається x 1
  4. TARIKAFR

А давайте не пудрити людям голови референдумами, просто жити по-людськи, поважати і любити один одного, працювати, подорожувати, будувати майбутнє своє і своїх дітей!

5. Відповідь: Ваші думки про Крим

Для TARIKAFR - "Та я не претендую на правду в останній інстанції, бо просто шляк трафляє, коли галичани бачуть всі недоліки так званих москалів, а вийшовши з церкви клянуть всі і вся навкруги, себе чуть не святими рахуючи.
    Ну то хто нас поважатиме таких, який такий Крим. У всіх свої Бе, та починати треба з себе, а не з сусіда!"

Если хоть одна четвертая так рассуждапа как вы то было намного спокойней в стране и ситуация была бы другая.

6. КривоРожец

а хто цього не робить?
    TARIKAFR, а Ви як часто буваєте в Криму?(за себе скажу, щороку буваю)

7. TARIKAFR

8. КривоРожец

9. TARIKAFR

Я якраз про той самий "совок", з якого наша країна ніяк не вилізе. А Крим навіть і не старається з нього йти. І так харашо.

10. КривоРожец

не все відразу :) почніть з "поважати і любити один одного, працювати, подорожувати, будувати майбутнє своє і своїх дітей!" :)

TARIKAFR, наш діалог зайшов в тупий кут. Поживемо, побачимо, що воно буде :)

11. Salata

Salata Well-Known Member

Ну так и уважайте их право на это, что же Вы с трибуны еще не сошли, а такое ляпнули... так хорошо начиналось...

Действительно, когда в своем доме куча проблем - "за Гондурас" переживать - очень по-советски. Только в СССР люди во многом государством обеспечивались, т.е. даже с такими "проблемами" поумнее выглядели.

12. TARIKAFR

Не хочу з Вами сперечатись на рахунок
    так, як у мене трохи інакша думка, бо побачив, як насправді люди в світі живуть і їх за людей влада тримає, а не за електорат.
    А Україна, як хоче, щоб Крим до неї повернувся не задом, а передом, має запропонувати щось значно людяніше, ніж советське минуле з ковбасою по 2,20, за чим глибока ностальгія у простих людей, бо ліпшого їм не довелось, на жаль, пізнати. І це цілком зрозуміло і потрібно зрозуміти і заповажати ці почуття кримчан.
    А з теперішнім нашим бардаком що такого ліпшого ми їм запропонуємо?
    То не почавши наводити порядок в себе, Україна просто не має морального права робити це у Криму.

13. Salata

Salata Well-Known Member

TARIKAFR,

С последним постом нельзя не согласится. Только насчет колбасы за 2.20 - сильное упрощение, может кто и ностальгирует, а я не знаю лично людей, которые ее ели.
    Гораздо интереснее сложить затраты советского человека на отдых, медицину, образование и обзаведение жильем. Посчитать сколько это сегодня стоит (включая больничные, которые сегодня стоят увольнения с работы) и получить новые горизонты развития украинской демократии.

14. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Росіяни також у своїй країні і мають робити все для добра і спокою свого народу. І що далі??? Так впремося як барани на кладці рогами і хто-кого?

Розповсюджена точка зору серед певної частини етнічних українців. Але повністю не відповідає дійсності.

15. TARIKAFR

Человек, в принципе, никогда недоволен полностью, даже в наиболее развитых странах мира.
    Я видел мир и "стандарты" СССР - это глубокий "нoль" в сравнении с современной Еврпой. И не СССР я хочу моим детям. Было и там что-то положительное, и много. Факт. Но людей держали за скот. Если не в Партии, то нет "связей", так иди в очередь ставай в 4 часа утра за сметанкой. А если не согласен с Партией - в Сибирь, батенка. Украине ещё о-о-чень далеко к этому нечеловеческому режиму. Жили только партбоссы - но жили как в раю!
    Народ считался быдлом, но идея была дороже.
    А по мне - простой человек дороже всех идей в мире, даже самых лучших!
    .

Додано через 14 хвилин
    Так. Але на відміну від Вас я не ділю народ україни на українців, росіян, євреїв, болгар. Всі ми є люди і всі під одним сонцем живем.
    Дивуюсь Вашій категоричності. Та я виклав свою думку. А правда, часто, у кожного своя. То що, пересваритись? Подивіться, що в Осетії твориться.

16. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Адже багато коштів і не треба! Просто надати пільги для влаштування в Криму. В першу чергу проукраїнським кримтатарам. І ще постаждалим від повені.

Додано через 7 хвилин
    Просто треба з розумом: коліщата до валізи прилаштувати. :)

17. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Та з точністю до навпаки!!!:scare: Є бажання - перечитайте мої дописи.

Даруйте, забув ІМХО написати.:) Просто не знаю таких історичних фактів. Крім ЗУ після 1939 року. Але й там не все однозначно.

А сваритися - ніколи!!! Треба поважати один одного і знаходити порозуміння. От не можу ніяк зрозуміти, чому в переважно російськомовних регіонах забороняють введення регіональної російської і закривають російські дитсадки, щколи??? Кому це зашкодить і чим? А от конфліктів би було набагато менше.

18. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Я цю паперову ковбасу куштував, будемо знайомі. Але на відмину від літніх кримчан не ностальгую. Хоча - про що я? Квартири в Криму за часів Брєжнєва давали (щоби погріли кісточки на пенсії) за довголітню працю в органах, в армії і флоті і т.п. Так ця категорія спецпайки пам"ятає.

Додано через 4 хвилини
    З чим можна погодитись - штучно прискорювати не треба. На російську переходили свого часу здебільшого тому що мали зиск.

19. TARIKAFR

А замість закривати російські садочки, я б понавідкривав українських, але з сучасними найращими умовами, що б притягувало людей.
    І я теж за введення регіональної мови. Але тільки після того, як населеня оволодіє державною. А то дивно якось получається - кожен на себе перину перетягує.

20. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Ой ли???:radist: папир то стоил в три раза дороже мяса!
    Ага...а как же мой шурин?Учитель физики из Армянска,которого пригласили (!!!!) в Ялту и дали сразу же двух комнатную квартиру!!!!!!.
    Не надо ля-ля-ля,если пользуетесь шлЮхами из интернета!:cowboy:

а де твій аватар? :)