Ваші думки про Крим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Відповідь: Ваші думки про Крим

Если под таке інше спрятались Свобода, Тризуб,Национальный альянс - то точно!

2. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Про "джерело": я мав на увазі спецслужби РФ. Щодо деяких одіозних лідерів начебто протилежного спрямування подейкують (пишу обережно: хоча люди що казали заслуговують повагу...) те ж саме. Адже нещодавно викрили витівки ряжених "оунівців".

3. INGUL

INGUL Well-Known Member

таке у Харкові було. На мітинг Тимошенко у Харкові строєм прийшли "оунівці" у камуфляжах зі смолоскипами, з прапорами ОУН (р), та з схованими під банданами обличчями, начебто підтримати БЮТ (викликами "смерть москалям", та "москалів на ножі"). Охороняли їх моцні братки з поголеними потилицями у шкіряних куртках явно бандитського вигляду. І нікого до тих "оунівців" не підпускали. Але декому чсе ж таки вдалося поспілкуватися. Виявилося що "оунівці" навіть не говорять українською. А вже потім з'ясувалося що то були ряжені студенти мех.мату ХНУ за 50 грн. зголосилися на пропозицію Партії Регіонів
    Також по місту розповсюджували "оунівську" газету "Харківський націоналіст" без зазаначення тиражу, редакції, авторів статтей. А статті були провокативного характеру про вищість українців над іншими націями, і тому подібне, ""інтерв'ю з Олегом Тягнибоком (якого він насправді ніколи не давав) про те що українські націоналісти підтримують БЮТ. Сміх та й годі. Потім голова ОУН (р) Андрій Гайдамаха спростував причетність ОУН до тих провокацій. Були звернення ло прокуратури, але так ніхто нічого не знайшов і нікого не притягнули до відповідальності. Воно й не дивно, бо це ж все робилося за ініціятиви місцевої антиукраїнської влади

• Подобається Подобається x 1
  4. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Знакомый оборот...Совсем недавно такие лозунги даже из утюга слышно было - о Киеве...Оказалось - Киевские выборы ничему не научили... :)
    Может - сменим народ? :D

5. аксакал

А мені не смішно. Напевне багато дурнів повелося на провокацію.

6. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Відповідь: ВАШИ МЫСЛИ О КРЫМЕ

Шановний, а звідки ви все знаєте? Чи ви жили у Криму, чи у Росії якщо переконані у тих питаннях, на які сьогодні мабуть ніхто відповіді немає? Як я можу побачити ви живете не в АРК, а у Києві, а тоді як ви можете щось говорити про те що буде, та тепер відбувається у Криму? Чому ви не можете уявити собі, що Крим стане окрема від України? ))))

...розплющити очі, після того, що там зараз відбувається, він може стати окрема від всіх, як Пріднєстров*е чи Абхазія та намагатися приєднатися, наприклад, до Туреччини. Чому ні? Чи у світі існують тільки РФ та Україна? Я пам’ятаю анекдот про глобус України, але він не міг з’явитися з повітря.

7. аксакал

"В Севастополе пьяный упал с памятника и получил крестом по голове"
    http://ru.proua.com/news/2008/08/05/132746.html#commam

Не тіх на севастопольському форумі банделогами називають. Нема Каа на севастопольців.

Додано через 4 хвилини
    Я читав і про глобус Ізраїля. Ми та они вміємо пожартувати. :p
    А про глобус РФ не було. :beee:

8. Дуд@риК

Дуд@риК Well-Known Member

Добрий вечір. Мої вітання усім форумчанам. Через 10 років в Криму більшість розмовлятимуть українською. Запам`ятайте ці мої слова.

9. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

вашими устами.... [​IMG]
    ви дуже оптимістично дивитеся....
    навіть дуже-дуже оптимістично...

<offtop>
    як справи у панни кЮли?..
    </offtop>

10. аксакал

Добре, запам"ятаємо. Але поки що в Криму українська влада нібито не існує, безперешкодно і відкрито орудують "ррускіє" "рухи", і вітренковці з ними. Спеціально для форумчан російської орієнтації даю посилання на статті з РФ.

http://www.nr2.ru/190090.html

"Прокуратура Севастополя прочитала в мыслях защитников Графской пристани намерение взорвать памятник Сагайдачному. Но бросить их вновь за решетку не удалось":padonak:

http://www.nr2.ru/190073.html

"На оборону советских орденов «Артека» антифашисты отправляют подкрепление":padonak:

І взагалі, у Криму тонуть, гинуть у пожежах і залишаються без грошей і документів.:padonak:

11. TARIKAFR

TARIKAFR Well-Known Member

На мою думку, Крим тільки офіційно є українським. Та він їй належить на правах міжнародного права, як наприклад, Калінінград Росії. Тут маємо перевагу правову і правда за нами.
    Та своїм духом, в тім числі і дякуючи шаленій пропаганді, Крим є - російським, хоч історично належить татарам.
    Щоб Крим став справді частиною нашої Країни, на мою думку, потрібно, щоб Країна поважала всіх його мешканців, як людей, своїх громадян і не рубала все з плеча. Якщо Україна забезпечить достойний рівень життя і відношення людське до кримчан і до решти своїх громадян, то Крим стане наш. Інакше - і надалі віритиме рос пропаганді.
    Щось не багато росіян, що тікають з Прибалтики, навіть якщо їх там і притискають, не рівня Україні.
    Є один вихід - економічний достаток і демократія, типу європейської - і ми, майже, забудем за проблеми Криму, Сходу і Заходу...
    І лиш тоді Росія нам стане братом, коли ми станем з колін і говоритимо з нею нарівні, маючи сильні аргументи, як вільна економіка і повага прав людини.
    А до того часу треба робити, як робили росіяни - населяти Крим своїми проукраїнськими людьми, бажано і найосвіченішими і найкомпетентнішими, щоб наші люди пускали коріння на цій українській землі.

• Подобається Подобається x 2
  12. Відповідь: Ваші думки про Крим

to TARIKAFR "А до того часу треба робити, як робили росіяни - населяти Крим своїми проукраїнськими людьми, бажано і найосвіченішими і найкомпетентнішими, щоб наші люди пускали коріння на цій українській землі."
    _________________---

Вы правильно мыслите уважаемый, алэ на жаль в Украинському кэривныцтви нема на те бажання та коштив. Давно можно было так сделать как Вы говорите, и ситуация в Крыму возможно была другая.

13. КривоРожец

КривоРожец Well-Known Member

ТО ПОТРІБНО ВІДПУСТИТИ ТЕ, ЩО НЕ МОЖЕШ ВТРИМАТИ

14. Відповідь: Ваші думки про Крим

=КривоРожцу=
    На данный момент ситуация в Крыму такая как Вы сказали, Украинское руководство неспособно сейчас полностью дэфакто контролировать эту часть своей территории.

15. КривоРожец

А Ви як вважаєте, це взагалі можливо? Хоча Ви дещо перебільшуєте, але в майбутньому можлива серйозна конфронтація. Це що відбувається в Криму поки забавки проросійських політиків та наших націоналістів.

Єдине, що мене особисто здержує від "відмови" від Криму, що там знайшли якісь запаси нафти та газу. А так нехай відходить хоч і завтра. Тільки нехай не забувають, що вода в штучні канали закачується саме з української територій, електрика та газ теж через нас :)

16. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

З усім згоден, крім наведеного твердження. Як Ви собі це уявляєте??? Знову на граблі??? Щоб про "наших людей" через якийсь час говорили так, як про москалів у ЗУ? І ще одне. Чому вважається, що росіянин не може бути патріотом України?

17. Відповідь: Ваші думки про Крим

=КривоРожцу=
    Вы правы в том, что это забавки проросійських політиків та наших націоналістів, если бы в Украине сейчас или в ближайшем будущем улучшится ситуация в политическом, экономическом плане, и это естественно коснется улучшения дел в Крыму, то эта вся буза потихоньку прекратится. И не только в Крыму, а также на Донбасе, но а за воду и електрику та газ будуть платить гороши.

Додано через 6 хвилин
    =Степанычу=
    Я с вами согласен, я россиянин и считаю себя патриотом Украины, мой париотизм состоит в том, чтоб громадянам Украины жилось очень хорошо, не обращая внимания на то кто стоит у власти вашего государста. На мой взляд, прошу меня извенить, что не так, я считаю что нынешние руководители страны не могут существенно улучшить жизнь своих граждан.

18. TARIKAFR

А чого я маю думати, хто що буде говорити? Ми в своїй країні і маємо робити, що вважаємо все для добра і спокою свого народу. Росіяни були заселені до нас силою через насильне виселення українців в Сибір чи через їх знищення Голодомором.
    Я ж не пропоную таке саме робити з росіянами, хіба що заплатити тим, що хочуть повернутись додому до Росії.
    А я не ділю людей на москілів і немоскалів - для мене є порядні і непорядні, добрі і злі, щирі і злі... а вони є рівномірно у всіх націях світу.

А у нас поки немає проукраїнської влади. Влада у нас - просвоя, тобто про себе рідну і піклується. А на проблеми кримчан, як і решти народу - її поср...ти.

А куда відпустити, як то є наше? В Росію? В море? Потрібно жити з людьми по людськи, то вони і самі до нас попросяться залишитись, як буде їм добре. Бо що, Лужков їх за людей рахує? Не факт. Просто свої інтереси там має + популізм чистий, щоб увагу людей від свої оборудок відволікти.

19. КривоРожец

Валіза яку важко нести, але шкода кинути? :)

20. TARIKAFR

Та як кидати, то вже у всякім разі - не в болото!
    Ліпше збоку її поставити і перепочити трохи.

а де твій аватар? :)