Ваші думки про Крим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. alex

alex Well-Known Member

Відповідь: Ваші думки про Крим

Маю на увазі, що потрібно відстоювати власні інтереси та зихищати державу від зазіхань усіх політиків, незалежно від того, російських, румінських чи інших. Просто РФ останнім часом дуже вже активно працює у вказаному напрямку. А про засилля різних структур зазначеної країни, які працюють на дестабілізацію ситуації в Криму навіть говорити не варто.
    А що ви пропонуєте? Ніяк не реагувати на подібні висловлювання далеко не останніх людей у політиці сусідньої держави?

• Подобається Подобається x 1
  2. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

І хід ваших думок мені теж сподобався. Так і треба. З 52 мільйонів зробити один, та зате об'єднаній нації. А квартир те скільки порожніх буде. Всі житлові проблеми порешаются. Нікому працювати буде, але ідея об'едіненой нації важливіша, чи не так ?

3. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Мне много чего "на" Украине не нравиться - профФесор с бандюками, юля с ворами, болтливая обещалка луценка и разбегающиеся - как тараканы под электрическим светом ну.... Не нравяться мздоимцы-гаишники и казнокрады-чиновники...пьяницы и бездельники...пожарники и налоговики с бездонными карманами...Перечислять устанешь... Вам - это нравиться? Ах, тоже нет... Показать - где билетные кассы "на Москву"? :D
    P.S. Вчера на НТВ Жириновский вопил - выдать всем желающим в Крыму российские паспорта...И если мы будем относиться к своим согражданам - как к гражданам 2-го сорта, если будем решать возникающие проблемы методом - "чемодан-вокзал-Россиия" - то быстром получим в Крыму Российский анклав... А там - недалеко и до Гренады - и защиты "своих сограждан" - помните такое?

4. alex

alex Well-Known Member

Рано чи пізно у Криму буде щось на зразок цього. Занадто багато інтересів різних країн там перетинається, занадто гарне географічне та природне розташування. А от чи зможе Україна його втримати - питання.

5. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Если сидеть - и смотреть - где море? - то так и будет :)
    Думаю - не только я заметил явно усилившуюся активность России вокруг Крыма... Нас элементарно тестируют - где, на каком направлении будет подвижка...Особенно - имя ввиду это:
    "Черноморскому флоту пока некуда уходить из Севастополя. Только в небытие. Согласно «большому договору», заключенному между Москвой и Киевом 10 лет назад, российский Военно-морской флот будет оставаться в Севастополе до 2017 года."
    полностью - http://www.nnvrsk.ru/?article=243

6. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

А ми - як писав Блок - скіфи, нам самим для себе і повернути. :radist:

Додано через 7 хвилин
    Назло усім готують потрійну помсту за Косово: ще П.Осетія та Абхазія. Тому й треба до гурту, що називається НАТО. (Модери - це не офтоп!)

• Подобається Подобається x 5
  7. Чернобылец

Ответ то собственно на поверхности лежит и в отношении государства к тем людям, которые в Крыму проживают. Вопрос отношения находится в плоскости экономической и самой стабильности бытия. Ну и что сделано ? Вопрос собственно риторический.

8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Щоб ТАКе питати, варто мати свої здобутки у галузі. Нє?
    Похвалитеся, чи..?

9. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Якраз без роботи вже б нікого і не було.Хай би й почали з нуля ,ніж жити так як живемо.Крутишся,як білка в колисі,а результатів нуль.Живем не зрозуміло де.Чи то в Росії чи то в Україні.....
    Можна тут написати купу прикладів,але що це дасть?В пусте -порожне переливати....

• Подобається Подобається x 3
  10. Уляна

Уляна Well-Known Member

Якщо всі ті 17 міліонів сплять і бачать Україну на географічній карті як одну із губерній Велікой Росії то нехай їдуть.

• Подобається Подобається x 6
  11. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Оце залізниця заробить грошенят...:)

12. alex

alex Well-Known Member

Шановні! Тема даної гілки "Ваші думки про Крим", чи може "Досягення та проблеми у діяльності вітчизняного алкогольного виробника"?

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

В Крыму совершен налет на государственное телевидение
    http://obkom.net.ua/news/2008-05-20/1650.shtml

Леонид ИВАНОВ (Симферополь)
    20 мая 2008. 16:50

14. premium

premium Well-Known Member

Та що ви ту цивру мусолите? 7 млн. росіян в Україні. Решта російськомовних - це татари, болгари, румуни, угорці, білоруси, хохли і малороси.

P.S. Хохли і малороси - це неповноцінні українці. Жорстоко, але це правда.

15. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Пане, от посмішили! Нє, чесне слово, я дуже посміявся! :D

Москалі й кацапи - це неповноцінні росіяне, так виходить за Вашою логікою? В мене є тоді таке питання: які критерії повноцінністі, на Вашу думку? Мова - зрозуміло, зненависть до росіян - теж, а ще?..

16. premium

premium Well-Known Member

Не знаю хто як, а я в кожне таке слово вкладаю певний зміст.
    Малорос - комплекс меншовартості налице, такі вже давно перейшли на російську мову і є найзапеклішими ворогами всього українського (Вітренко, Симоненко, Лук'янченко, Колісниченко), їм подобається прислужувати москалям і ганьбити все місцеве, живуть в мегаполісах.
    Хохол - розмовляє суржиком, завжди принижується і переходить на мову російськомовного співрозмовника, підсвідомо відчуває себе українцем, але не може вибратись з інформаційної ізоляції і відчути себе повноцінними, живуть переважно в селах і містечках.
    Москаль - російський шовініст, розмовляє російською, водиться всюди, як і таракани.
    Кацап - етнічний росіянин, виключно образливе слово.

Основний критерій неповноцінності - це як людина ставиться до всього свого: мови, культури, історорії, досягнень.

В росіян проблеми з комплексом меншовартості проходять в іншій площині. Я б назвав це "комплекс неповноцінної величі", мабуть успадкували від монголів, їм завжди своєї землі не вистачає.

17. -Erebus-

Ну, а кримчани, що являють собою? Зрозуміло, що на Вашу думку вони ніколи не могтимуть стати справжніми українцями, тому що розмовляють переважно російською?

І ще: пане premium, невже у Тернополі усе люди дивляться на Світ через призму штампів, чи лише Ви такий?

18. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Як розрізнити? А, на кого Ви вкажете. Ви думаєте, Ваша думка їм цікава? Вони теж якась Вас назвуть. Що далі?

Додано через 4 хвилини
    Закономірно виникають питання:
    - яка мова є повноцінною (суржик чи говірка)?
    - яка культура є повноцінною (тут взагалі проблема)?
    - яка історія є повноцінною (вірніше, у чийому викладенні)?
    - ну і непогано б взнати повноцінні досягнення повноцінних українців і неповноцінні - неповноцінних.

19. -Erebus-

Як мені думається, пан premium, відповідає Вам приблизно отак:
    -українська!
    -українська!
    -українська історія!
    -українські досягнення!
    Зміст я думаю зрозумілий! :)

20. Чернобылец

Мне кажется, что неполноценность наступает от самой начальной позиции, что нет совместной истории. И сразу, ох и никого то нет, всех москали сгубили.
    Признай общую историю, сразу "Ба, да сколько же их много великих сынов украинской земли" Поэтому то я в основном и не вижу комплексов у представителей Восточной Украины. Они об этом знают и ни от кого не отказались. Им есть чем гордиться.

Кстати, если я не ошибаюсь Балувский, нач. Генштаба России с ЗУ, да и ВЕселовский, нач. ВМФ РОссии со Львовской области. Уж у них точно никогда комплексов не было, раз, да и опровергает это все высосанные из пальца факты о втором сорте украинцев.

А дальше на выбор. МОжно зазвать зрадниками, можно гордиться, а можно просто принять к сведению. Но уж точно их никак не притесняли.

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)