Ваші думки про Крим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем КРЫМЧАНИН, 2 січ 2007.

1. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Ви всі забули про дніпровські пороги: http://uk.wikipedia.org/wiki/Дніпрові_пороги (Вибачте, пане Тим, за дублювання;) )

• Подобається Подобається x 3
  2. Moskva

Moskva Well-Known Member

Так і я ж про те саме. Мабуть, ми з Вами трошки не зрозуміли один одного. Коли я їду до Криму, - єдиний сервіс, що мені потрібен, це дах над головою і широченне ліжко, для всяких дурниць з коханою Дружиною:). І ще кухня з посудом, аби була можливість приготувати файні страви. Більше нічого. Так це все - дуже просто, на кожному паркані об'яви - "здається житло".
    Я як раз так і їжджу, - і тому не дуже розумію розмови про сервіс. Я сам собі сервіс, - такого борща можу наварити, що аж Ви позаздрите:) (шуткую)
    А щодо "туристів"...
    Є у мене в Алушті справжня Кума - 2 роки тому хрестив у Церкві Її доньку. Жінка 39 років, 2 дорослих вже дітей і оця малеча. Чоловік працює десь на шахтах Павлограду. Вона сама - лікар у міській лікарні. Кожен рік у курортний сезон здає свій будинок для проживання туристів. От якось ми зібралися за чаркою чаю:), - вона і розповідає:

"Уж сколько у меня тут гостей перебывало за много лет, но самые наглые - это Москвичи. Пришлось даже 3 раза выгнать их отсюда в связи с безобразным поведением. Вы уж меня извините, пожалуйста (это - к нам с Женой) за такие слова, но, что есть, - то есть."

А ми з Дружиною, навіть, і не здивувалися. Тому що, дійсно, - що є, то є. От такі справи.

---------- Додано в 23:18 ---------- Попередній допис був написаний в 22:11 ----------

Кстати, очень хотелось бы узнать у великих знатоков Русского языка, - а что означает набор символов "пацанчег"?:haha:

3. biruk

biruk Well-Known Member

Ну Вы мадам от Крыма хотите слишком многого. Что бы и курорт был, и серьёзные категорийные походы, с серьёзными бродами. Крым надо рассматривать как место отдыха. А если хотите экстрима, то Вам надо ехать на восточный Саян или Алтай. А хотите серьёзных навесных переправ и бродов, то Вам надо в Забайкайле. Но там один серьёзный недостаток для Вас. Там живут москали. А в Крыму серьёзные только спелеомаршруты.

• Подобається Подобається x 2
  4. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Совковий сервіс, на жаль, дуже розповсюджена річ на наших морських курортах. Але варіанти вже є, хоч і за великі гроші. Влітку порівнюю вартість гарного номеру в готелі Одеси чи , скажімо, Ялти з тими ж умовами на ЗУ - ну неварто воно того..
    А от восени в Криму саме те...Тепло, море ще ласкаве...Спробуйте як варіант приватні готелі. Мені пощастило з господарями - татарами, ще й трішки побуту торкнулась:good:

---------- Додано в 10:43 ---------- Попередній допис був написаний в 10:41 ----------

:))) Так москали всюду, что ж теперь - не отдыхать?))))

5. OldMan

OldMan Well-Known Member

От же ж как не везёт украинским патриотам с исконно украинскими землями. Крым - гадюшник, Одесса - оплот москальского империализма, Донбасс - вообще мусорник, населённый мутантами.

6. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Года три назад с женой в сентябре поехали в Крым, выбрали Ливадию, поселились в старинном доме, около дворца, в однокомнатной квартире со всеми удобствами, поселил нас маклер, а хозяйку увидели, когда уезжали, за ключами заехала. Замечательно

7. Luna

Это что за серия жахив без успокоительного?)))

8. Luna

:)))Пане, Ви знаєте..та якось і одесити, і донецькі, і львівяни не дуже такі собі..трєзвєннікі.

• Подобається Подобається x 6
  9. Balamut

Balamut Well-Known Member

+1. Восени, правда, відпустку важче взяти. А в татарх непогані не лише готельчики, а й ресторани - рівень сервісу там зазвичай вищий за середньостатистичний по Криму та і ціні більш адекватні... хоча в кожному містечку своя ситуація.

10. Luna

Мені дуже сподобалось в Бахчисараї...

• Подобається Подобається x 1
  11. Balamut

Там дійсно класно. І поєднання культур дивовижне - буквально в декількох хвилинах пішки від ханського палацу чудовий православний монастир на скелі.

12. Luna

Треба терміново відшукати фото звідти..а яка там вода джерельна під монастирем..ммм:good:

13. Balamut

Тамтешній плов біля палацу мені запам'ятався більше)) ну і звісно окрім палаців/монастирів краєвиди там теж чудові.

14. Luna

А лангман?:blush:

15. Balamut

Це родичів треба розпитувати - є в нас великі фанати цієї страви :)))

16. Luna

Чого ж і питаю..мене намагались навчити отеє полюбити...і голубці в якихось зелених листочках (виноградні, напевно). І якось воно мені...брр...)))

17. Balamut

Навіть в дитинстві цьому навчити практично неможливо, а від сформованої людини чекати таке "кохання" трохи наївно))

З виноградними листочками -це класика, в багатьох національних кухнях голубці роблять саме так.

18. Luna

Угу...У виконанні окремих майстрів долма - справжні шедеври! Але дещо..не моє. Всім раджу спробувати "кош теле" - на наші хрустики схоже, дуже смачно.

19. Salata

Salata Well-Known Member

Лагман вроде. Все, конечно, по-разному готовят. Но суть - густой мясной суп с овощами и домашней лапшой. Зачем учить его любить? Другой вопрос, что его часто очень жирным готовят. В принципе, общепит, как правило, повсеместно пережарен, залит майонезом, пропитан жиром и не слышал о соли :) Так что, не спешите не любить лагман :)

Ту же долму много раз пробовала и не могу сказать - люблю или нет. Никак не пойму смысл этого блюда. Мясо суховатое, листья жестковатые. Попробовать бы настоящую, а не туристическую :)

20. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)