ваши дii коли б вiдновився СССР?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hatrexis, 30 січ 2013.

1. FourA

FourA Дуже важлива персона

Ничего, если я отвечу на пост?
    В Воронеже в 80 - 90-е годы сосисок и сарделек не было в магазинах..
    Продавалась колбаса какого-то белёсого цвета - как будто в промытую свиную кишку напихали смалец..
    ( Я сам пацаном помогал матери делать домашнюю колбасу, когда зарезали свинью, поэтому описываю с точки зрения процесса приготовления).. На вкус была отвратительно-жирная, с кусочками мяса(?) неизвестного происхождения и неопределённого вкуса.. Называлась такая колбаса - Эстонская! Стоимость была где-то 2-60, 2-80...
    Знали бы эстонцы - обиделись бы капитально!
    Изредка, и то в началае 80-х можно было купить колбасу Московскую.. Стоила она - если не ошибаюсь - рублей 5..Потом её уже не видел...
    Более- менее приличные колбасы тогда были доступны в Закавказье, в частности, в Армении...

• Подобається Подобається x 1
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Павел Дмитриев. “Еще не поздно“
    Лінки тут: http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=2496491#post2496491

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Десь б скачати в фб2...щоб на мобілі читати.
    Не підкажеш?

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

В магазин за маслом? вареною ковбасою? Чергу зайняли?

• Подобається Подобається x 3
  5. Romko

По списку....
    Ех..ностальгія...дві пачки масла в руки...з 6-ї ранку коло магазину...
    Юність...незабутньо...:girl_angel:

6. Boris_Kiev

1,2 - http://www.torrentino.com/torrents/1008690
    3 - http://obuk.ru/book/190016-pavel-dmitriev-esche-ne-pozdno-razbeg-v-neizvestnost.html

1,2 - торент
    3 - пропонують депозит, летітбіт та інше. Там же є лінки на інші книги. Якщо будуть проблеми - пиши, я завантажу і перекину.

7. Romko

Дякую.
    Якщо є повністю....скільки там...дві,три книжки...

8. Boris_Kiev

Чотири. Назви див. за лінком на ЛФ. Тобі тільки FB?

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Доречі найбільший перелік літератури про історію ОУН і УПА, а також супутних та дотичних книжок є на російському рутрекері. Чомусь наші не жалують цю літературу...:mocking:

10. Boris_Kiev

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

у нас раненько перші черговики ватру розпалювали з сміття, що залишилося після вчорашнього штурму магазину.

Але я думаю, що такі, як автор цієї теми масло мали все і в чергах не стояли.

• Подобається Подобається x 2
  12. kym

kym Well-Known Member

А ви що думаете там рускі торенти позаливали. р2р не має привязки ні до місця ні до національності. Ніяк не вдається вам споганити добре імя ОУН-УПА... навіть такими дрібними підколами.... і не вдастся - бо правда завжди верх бере.

13. VasMT

:)))
    Без слів...
    :)))

14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Про ОУН. Чим більше ваглиблюєшся в природу цього утворення тим більше питань повстає...

До Донцова і інших інтегральних націоналістів не в тому, що вони були росіянами чи людьми іншої національності, а в тому, що вони були лицемірами. Донцов був росіянином, але пропагував етнічний націоналізм і "нормальність" ненависті між різними етносами, в тому числі між українцями і росіянами чи поляками чи іншими сусідами. Він як соціал дарвініст називав ненависть між сусідніми народами "нормальним явищем" , а війну і знищення сильнішими слабшого "необхідністю " у "боротьбі за існування". Скажіть, як міг цей ренегат, який проповідував ненависть до свого народу (росіян) "повчати" сусідній народ як ставитись до сусідів народів. Він фактично вчив українців ненависті до рідного свого народу, народу, з якого вийшов. І інтегральні націоналісти попали в западню цього хитрого соціаліста-більшовика. Донцов до кінця життя не умів розмовляти українською мовою і розмовляв страшною російсько-українською мішанкою. Філософія, якій він учив українців, була страшною, пропаганда ненависті і взаємного знищення сусідніх народів. І цю людину, цього ідеолога філософії "виживання найсильнішого" тобто фактично він нацьковував українців і сусідні народи як бійцівських півнів, інтегральні націоналісти вважають за головного філософа і гуру.

Ще раз запитую, яким чином росіянин що проповідує ненависть до власного народу може стати ідеалом зразком патріотизму для українців?

Якщо ти пропагуєш ненависть, Донцов, до власного народу, як ти міг стати взірцем патріотизму для українських націоналістів?

Той, хто ненавидитиь власний народ, не може бути вчителем патріотизму для сусіднього народу

Хоча я думаю, що ненависть Донцова до свого власного російського народу була хитрим лицемірством цього ленінського провокатора

• Подобається Подобається x 2
  15. Romko

Вятрович ще має надію....

Я - ні.

16. VasMT

Мабуть тому-то і не відкриваються архіви.
    Що простіше... Припустимо ОУН щира антирадянська організація: відкрив Ющенко архівні дані і всі побачили що так воно і є. Припустимо ОУН проект Москви: відкрив Яник архіви і всі побачили всю продажність ОУН.
    Але ні той, ні інший ,ні Путін, ні Комаровський, ні Меркель...
    Що ж там такого, в тих паперах???

---------- Додано в 10:22 ---------- Попередній допис був написаний в 10:18 ----------

Ненависть та прокльони - не кращий шлях для примирення...

17. Оля

Оля Старожилка форуму

Як же ж він " з 1947 р. до самої смерті живе у Монреалі (Канада),там же у 1948-53 рр. викладав українську літературу у місцевому університеті"? о_О

http://uk.wikipedia.org/wiki/Донцов_Дмитро_Іванович

18. Romko

19. Boris_Kiev

Там фактично два релізери виклали дійсно змістовні матеріали - AndriyDM (я з ним спілкувався і дав йому свої архіви) та Arsever (треба буде познайомитися) . У відгуках - 50% російської лайки.
    Все інше, що російською мовою - можна сміливо оминати. Окрім "Бібліотечки антикомуніста", яку, схоже, вже грохнули.

20. VasMT

Відгуків не читаю. Це те ж саме, що читати класику за хрестоматією.
    А от літературку закачав. Хтозна, як обернеться. Візьмуть і закриють, як ексуа... Де потім шукати... ;)

а де твій аватар? :)