ваши дii коли б вiдновився СССР?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hatrexis, 30 січ 2013.

1. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

Допомогло це їм ?
    -----
    конечно. СССР все еще существует физически а не в виде равнин радиоактивной пустоши.

2. Gron

Gron тафгай

Вы исключительный идиот; наверно, рассчитываете попасть в генеральный штаб (с) Я. Гашек.

• Подобається Подобається x 4
  3. sad

sad Well-Known Member

Супермаркет "продукты СССР" ?
    Вы же там не были.
    Съездите посмотрите сколько стоит вареная колбаса и из чего она сделана.

4. Hatrexis

какая разница из чего. я о ментальной направленности говорю.

5. sad

sad Well-Known Member

Как это какая разница.
    Если нет разницы то чем же они отличаются от продуктов не СССР.

6. Hatrexis

какая разница отличаются ли они? хорошо что к СССР стремятся. при чем тут вообще продукты?
    как сказала недавно по новостям одна тетенька:
    с тимошенко, я и зарплату с тысячами евро не хочу. а с азаровым - готова и по карточкам продукты получать.

7. sad

sad Well-Known Member

А пока предпочитает отовариваться в супермаркетах.

8. Hatrexis

ну так азаров ведь правит. если имеется лучшая возможность так чего!

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Дик,Азаров - єнто ваше фсьо!!!!

• Подобається Подобається x 1
  10. sad

sad Well-Known Member

Какая это возможность у вас имеется ?
    Наш внешнеторговый баланс в 2012 году ушел в минус по сравнению с 2011 на 70 %.

Все эти ваши супермаркеты с мандаринами и колбасой давно пора закрывать.

11. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Знаете, что было там хорошее?
    Мы.
    Я искренне был уверен, что русские, украинцы, латыши - друзья.
    Я не знал, что в колбасу добавляли туалетную бумагу, она тоже была в дефиците.
    Во Львове я купил коляску дочке. !990? СССР. Питерские мамочки от зависти сгорали.
    А мы были не такими, как сейчас.
    Это демократ вам говорит, который голосует на выборах за тех, кто более 1-2% не набирает, и не совсем дурак, как некоторые тут считают.
    Простой русский обыватель. Мещанин. Ганнер был прав.
    Сука, но честная.

• Подобається Подобається x 2
  12. kjk

kjk Дуже важлива персона

Це класно.
    А це взагалі шикарно.

На цьому форумі якось можна підписатися на пости користувача?

13. Bambook

Bambook Persona non grata

А навіщо нам підтримувати якогось напівграмотного американця?

---------- Додано в 14:48 ---------- Попередній допис був написаний в 14:45 ----------

а це якраз очікувано :)

---------- Додано в 14:54 ---------- Попередній допис був написаний в 14:48 ----------

Не зовсім так. Сосиски у Львові переважно були. В шкільній їдальні подавали, в Універсамі були. Правда, були вони такі страшні, смердючі і зморщені, що надовго відбили бажання їсти сосиски взагалі. Бували зрідка непогані сардельки, то їх навіть можна було їсти і від самого вигляду не втрачати свідомості.
    А коли я вперше побачив нормальну німецьку сосиску, то був просто культурний шок :)

• Подобається Подобається x 1
  14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Гм...
    Одне питання.
    А де виробляли ті, столовські сосиски? І хто? Мене цікавить етнічна належність виробників сосисок....

• Подобається Подобається x 3
  15. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Вірно...навіщо підтримувати якогось-там напівграмотного галичанина...чи навіть якогось "г'американця"...а чи-то і якусь "Свободу"!
    Підтримуйте напів-однодумця ВасюМТ і буде Вам двом щістє навпів, як від взаємопідтримки Лєніна-Троцьким!
    Один-до-одного!
    Але памятайте...чимсь-то сі все-те крутійство і те в'умнічання та закінчить!
    :cry:
    http://www.pravda.com.ua/news/2013/02/1/6982683/

16. Bambook

Етнічна приналежність цікавить... Та ви нацик!
    До чого тут це, у Воронежі вони такі самі противні були...

---------- Додано в 18:59 ---------- Попередній допис був написаний в 18:57 ----------

Не галичанина, а гамериканця. Не плутайте.

17. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

І тут Давид вклав камінь в рогатку,та й пульнув у Голіафа!:crazy:

18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ви знаєте, Юрку, підтримуючи мене будь-яка людина може бути певна - я не обманю. В будь-якому питанні. Так що вибирайте.
    Не скажіть... Я колись, так сі стало, працював на Кам"янець-Подільському м"ясокомбінаті. І смію Вас завірити, що ті самі сосиски там виробляли із м"яса. Своїми очима бачим. Можливо смакові якості були не дуже, але суто наповнення було на рівні. А зараз мав можливість пересвідчитись у наповненні щирих сосисок. Смак, правда, офігєнний... Ну прям, як натуральний... Але, от халепа, м"яса там нема....
    В пращу...

19. Bambook

Можливо, тиі сосиски, які врізалися мені в память, теж були з мяса, я не знаю. Але один їхній вигляд викликав нудоту.

20. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Пане Бамбук, наскільки я зрозумів, пан Юрко звернувся до галичан. Вас в їх числі нема. Не примазуйтесь...:pardon:

---------- Додано в 21:18 ---------- Попередній допис був написаний в 21:15 ----------

З Юрка такий самий американець як з вас галичанин.:haha:

а де твій аватар? :)