Адекватна людина,не буде славити пабєду отих совдепівських звірюк. В світі давно знають їм ціну,лиш совкодрочери тішаться з героїчних гвалтувань і мародерства червоної орди.
А у Нимечинни не вышла книга с объяснением почему солдаты Вермахта убивали мирных людей на территории бывшего СССР и что они потом должны были ожидать в ответ? Примите во внимание,что случаи насилия со стороны бойцов РККА я не оправдываю.
Може доста, Ромку? Якби на московському форумі це постити, аби москалям апетит псувати. Бо тут може троє москалів це побачать і все, неефективно. А свої і так в курсі. Так шо ти повітря ганяєш.
Ось стаття для того, щоб показати "малюнок" повніше: http://hedrook.vho.org/library/strom.htm Головними насильниками у радянської армії були представники Азіатських республик - в це я охотно вірю, бо їх поведінка часто і зараз гірше за тварин, уявляю, що було у Німеччині. Та і про жорстокість амеріканських солдат слід сказати, які не можуть навіть виправдатися тім, що це помста за звірства націстів за часи окупації...
Чергова безсонна ніч,попереду ще одна...і ще...все тіло болить...про душу й не кажу,попереду чорно,безвихідь,пустка.... Коротше,багато ще.
Взагалі то не режиспер сказав, а письменник Довлатов. І він не про 2 мільйони казав, а про 4. Наведете БАГАТО прикладів? Полковнику, що не так? Особисто я нічого не маю проти росіян як нації, про що ви прекрасно знаєте, оскільки брали участь у тих самих розмовах. Виступаю лише проти брехні окремих представників цієї нації (як зрештою і проти брехні українців чи будь-кого іншого) і російського нацизму.