ваши дii коли б вiдновився СССР?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hatrexis, 30 січ 2013.

1. Фауст

Фауст Well-Known Member

На Вашу больную мозоль наступили? Извините.
    Вам тогда в Европу надо, там геев любять ;)

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

То ж совкодрочери педерасту поклоняються.
    Навіть зіккурат йому воздвигли в центрі Москви і ходять його сифілітичні мощі лизати.
    Що з совків взяти - убогі виродки.
    Але тема ж про копрофагів,а не про педерастів.

• Подобається Подобається x 2
  3. Фауст

Фауст Well-Known Member

Украина:"в Европу только через гомосексуализм !"

Украина готовится принять закон о запрете дискриминации геев

Украина может принять закон о запрете дискриминации гомосексуалов. Об этом сообщил глава Министерства иностранных дел страны Леонид Кожара в интервью польской газете Gazeta Wyborcza.

"Вопрос гомосексуалистов вызывает сейчас сильные противоречия на Украине, но наше правительство уже подготовило проект закона и вскоре подаст его в парламент. Без закона, который запрещает дискриминацию геев, мы не сможем двигаться путем отмены виз. Думаю, что воля к дальнейшей интеграции с ЕС перевесит сопротивление, и закон будет принят", — заявил он.

Также дипломат подчеркнул, что для дальнейшего безвизового режима с ЕС необходимо внести в Кодекс законов о труде документ, который запрещает дискриминацию геев.
    http://archive.censor.net.ua/go/viewTopic--id--446547

4. iso

iso Well-Known Member

Ви з гілкою не помилилися:)

5. Romko

Помилились,адназначно.
    Тема ж про копрофагів.

---------- Додано в 16:47 ---------- Попередній допис був написаний в 16:40 ----------

А українці знають,що їм робити

6. Фауст

Фауст Well-Known Member

Ботинко то зносились за 22 года, а на новые грошей нымаэ.
    И ны буде! ;)

• Подобається Подобається x 1
  7. Romko

Та ні.
    Просто шкода нових мештів до такого гівна...

8. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

Ботинко то зносились за 22 года, а на новые грошей нымаэ.
    И ны буде!
    -------
    ну да! а советской то ткани сносу нет. Вот и ходят бедные)

9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Пригадалося: десь на початку 91-го року був очевидцем бійки на якомусь мітингу між комуняками та незнайомими хлопцями. Оскільки я чекав на приятеля з машиною, то залишався на місці. Підійшов ввічливий капітан міліції і буквально випросив дати деякі показання.
    Я диктую: "Чоловік невизначеного віку намагався вдарити перехожого палицею довжиною близько 1,5 м з причепленим шматком матерії червоного кольору приблизно 1х1,5 метри..."
    - Тобто червоним прапором?
    - Свідок не має права казати "золоті коронки", а лише "коронки жовтого металу". Нехай ваші експерти атрибутують - чи то прапор, чи просто шмата на палиці. Прошу занотувати нецензурні слова, які вживали носії червоних прямокутників із тканини...
    Кароче, задовбав бідного мента, тим часом усі інші свідки розійшлися. :)

10. Bambook

Bambook Persona non grata

Ви вибачаєтеся за те, що любите хлопчиків?
    Не треба, мені ваша орієнтація по барабану...

11. Фауст

Фауст Well-Known Member

Вы читать и понимать по-русски разучились?
    Хотя мне Ваш псевдокультурный уровень до одного места.

---------- Додано в 05:47 ---------- Попередній допис був написаний в 05:45 ----------

конечно надпись Украiньцi -"гивно"
    Толи дело была Киевская Русь!

12. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А при сересері за мову серед москалів куди можна було отримати? Коли мої сестри були ще малими, їхня мати кожного літа привозила їх сюди, на Україну, з Пітера. А коли забирала назад в Пітер - вони продовжували там в Пітері розмовляти українською. Так знаєте що за це їм в дитсадку викладачі робили? Приходить мати забирати, а мала в кутку стоїть. Мати до викладача:
    - А що вона накоїла?
    - А она по-украінскі разговарівала...

Так що не треба розповідати казочки бабусі Рози з Південної Родезії про "дружбу народів". І лише через кілька місяців ситуація нормалізувалася, коли малі знову звикали до російської. І ця історія повторювалася кожного року.

13. Romko

Тупість - одна з визначальних рис совкодрочерів.

14. Фауст

Фауст Well-Known Member

"вумный як утка" так кажуть про хитромудрых западенцiв.

15. Полковник

Полковник миється в бані

Вы это сами видели?

---------- Додано в 11:24 ---------- Попередній допис був написаний в 11:20 ----------

У москалей принято ботинки чистить.
    И каблучки обновлять, если денег на новые не хватает.

• Подобається Подобається x 3
  16. Capitoshechka

Мені достатньо того що це мені розповідали безпосередньо самі сестри і тітка. Чи я маю їм не вірити? Окрім того, через різницю у віці - я не міг цього бачити. Оскільки коли мої сестри ходили в дитсадок - мене ще в проекті не було.
    Окрім того, кілька років тому інша сестра, молодша, теж навчалася в С-Петербурзі в інституті. Вона приїхала туди з України, після школи, у віці 18 років. І теж відчула на собі всю "дружбу народів", в т.ч. і в плані мови. Доки тупому викладачу роги не обламала, не заспокоївся.
    Дивна у Вас логіка, Полковнику. Скажіть мені, коли Вам щось розповідали Ваші батьки чи інші родичі старшого покоління зі свого власного життя (наприклад про війну) - Ви їм вірили? Чи перепитували так само і в цьому випадку?

17. Romko

А українці до гною і болота взувають старі шкраби.
    Щоб нові не нищити.

18. Фауст

Фауст Well-Known Member

И из-за одной дуры воспитательницы, Вы считаете всех русских врагами?
    Извините, но получается тогда, что Вы очень хорошо живете и Вам больше делать нечего.
    PS А Вы не задумывались над тем, что эта воспиталка могла быть еврейкой?

---------- Додано в 07:44 ---------- Попередній допис був написаний в 07:42 ----------

А мои друзья украинцы, старые чоботы выкидывают.
    Правда они живут не у вас, а в богатой части Украины, в Донецке. :)

19. Capitoshechka

Судячи з того, як все відбувається на даний час, в цієї дури багато "нащадків"...
    Наскільки я Вас зрозумів - лише євреї можуть таке вчинити...Правильно?
    А могла і не бути єврейкою - над цим Ви не замислювались? Могла бути ким завгодно - узбечкою, чеченкою, вірменкою, татаркою. Лише не росіянкою. Я Вас правильно зрозумів?

20. Полковник

Полковник миється в бані

Молодец какая.
    Выкладач стал на мове занятия вести?

а де твій аватар? :)