Якому такому Збручу - Київ вже голосує 17% за свободівських рагулів. Так що проект малоросія - зазнав прикрої невдачі, малороси то потроху перестають бути малоросами. Актуальніше говорити про кордон по Осколу та Каховському водосховищу. Але оскільки галичан та малоросів які прєдалі русскіє корні в цій країні більшість, то навряд чи хтось захоче щось віддавати. Вам, представникам русского міру є добра порада на майбутнє - терпіти. Юща терпіли? Покращення терпите? То і Тягнибока перетерпите. А про Крим не переживайте, там татар скоро стане більшість, прояви російського шовінізму там будуть каратися.
Ну то нехай мовчать. Оформимо їх як інвалідів 3 групи - глухонімих. Нехай виточують гайки та плетуть кошики.
Друже, та не звертайте уваги. Людина, мабуть, пройшла курс урінотерапії і йому зараз потрібне емоційне розвантаження.
Ну що Ви оце 3,14здите? прости мене, Господи... Ну я зі Слобожанщини. І що? Як бачите, доволі непогано в мене це виходить. Так що не розписуйтеся за всіх. А враховуючи те, з якого району Слобожанщини я родом, повірте мені - ви ДУЖЕ сильно помиляєтесь. Бо я володію інформацією набагато краще ніж Ви в цьому плані...
Совершенно точно сказано о совковой нелюди, восхваляющей человеконенавистническую СССРань, в период господства которой были убиты и замучены в бесчисленных концлагерях миллионы лучших людей России и Украины, уничтожены 85 тысяч христианских храмов, разрушены 1000-летние нормы христианской морали и духовности.
И Вам не хворать, вышиванка з шароварами. ---------- Додано в 10:30 ---------- Попередній допис був написаний в 10:27 ---------- Це мат чи не?
«Відновляти» померлих не вміють ані медики, ані політики. Мумію якось утворити можливо, що здаля для підсліпуватих буде нагадувати СРСР.
Вирішиться хоча б одна проблема і то добре. Надійде наступна - будемо і її вирішувати у свій час. Головне не залишати все як є зараз через те, що може, коли-небудь, раптом постане інакша проблема з татарами.
CCCР в том виде который был, уже не вернется. Зато с вступом Украины в Евросоюз атмосфера равенства и благоденствия вернутся в Украину. Правда конечно если Украина примет закон об геях. Это является необходимым условием вступления в Евросоюз.